Qeeriefire Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='paulaa.']Podałabyś mi linka do profilu ? :smile: Może jakoś ubłagam. Z tego co wiem Jola ma kilku chętnych na rysunek, ale ona robi to hobbystycznie ;) http://www.dogomania.pl/members/125110-Ayumka [quote name='Paula03']Świetny rysunek :loveu: Dziękujemy :D. Rysunek Neli był jej drugim rysunkiem psa, wcześniej tylko ludzi rysowała :) Quote
Qeeriefire Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Kashdog']Ależ ona zapierdziela na torku ![/QUOTE] Początki początkami, posłuszeństwo musimy wypracować :lol: Dziękujemy bardzo :loveu: Quote
Kashdog Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Collie']Początki początkami, posłuszeństwo musimy wypracować :lol: Dziękujemy bardzo :loveu:[/QUOTE] No tak. Ale jak na początek to i tak ma fajną prędkość, Fifka była początkowo ślimaczkiem :diabloti: Kiedy będzie można liczyć na jakiś dłuższy agilitowy materiał :razz::evil_lol:? Quote
Guest papillonek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Collie']Jola(Ayumka78) narysowała dla mnie Nelke, za co jej baaaaardzo dziękuje, to nie wygląda jak rysunek, ale jak zdjęcia :-o. Nie mogę się doczekać jak się spotkamy i zobaczę go na żywo :Rose: Genialna :mdleje: Mało osób umie tak rysowac w ołówku no i bardzo się za to liczą niestety ;/ Można wiedziec ile zapłaciłaśMarzy mi się taka Sonia :) Quote
Qeeriefire Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Kashdog']No tak. Ale jak na początek to i tak ma fajną prędkość, Fifka była początkowo ślimaczkiem :diabloti: Kiedy będzie można liczyć na jakiś dłuższy agilitowy materiał :razz::evil_lol:? Ale za to teraz na Fifke się miło patrzy :mdrmed: Gdzieś w kwietniu dopiero będzie to możliwe i może wtedy będzie co nagrywać :evil_lol: papillonek rysunek wykonywała moja bliska koleżanka, za darmo, wykonuje rysunki hobbystycznie, nie mam pojęcia czy chciałaby to robić na zamówienia oraz za pieniądze :smile: W okresie przymrozków Nelka chodziła tylko 2 razy dziennie na spacery ze względu na swoją łapę, weterynarz mówił, że może być bardziej wrażliwa na zimno ze względu na przebytą kontuzję. Bywały momenty, że przy samym przejściu 10 metrów stawała z uniesioną tylną łapą. Końcem stycznia mimo minusowej temperatury spędziłyśmy całe 4 dni na naszych kilku przeszkodach agility pod jednym dachem z trzema innymi psami i jednym kotem. Wpłynęło to dobrze na Nelke, bo nawet kopała w śniegu i troszkę dłużej wytrzymywała na dworze. Miło zaskoczona byłam tym, o czym już pisałam, że pierwszy raz pod jednym dachem było 4-dniowe spotkanie Nela- Kot :diabloti: A teraz dobre wieści, że pogoda jest cudna i spokojnie możemy powrócić do 3-4 dziennych spacerów i do tego bez ograniczenia czasowego :multi: Wczoraj było posłuszeństwo- "siad", "waruj", "zostań", "do mnie". Zaczęłyśmy też sobie przypominać chodzenie przy nodze, bo jest kiepsko :roll:. Quote
paulaa. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 super, my też się cieszymy lepszą pogodą. :smile: Quote
Guest papillonek Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Collie']A papillonek rysunek wykonywała moja bliska koleżanka, za darmo, wykonuje rysunki hobbystycznie, nie mam pojęcia czy chciałaby to robić na zamówienia oraz za pieniądze :smile: zapytac można.... :) Quote
Qeeriefire Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Zdjęcia z końcówki lutego :diabloti: Tutaj taka dziwna mina :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Super. :loveu: Czym robisz zdjęcia? Bo niektóre wyglądają jakby Nela była wstawiona w photoshopie.:diabloti: Quote
Qeeriefire Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Silky123 napisał(a):Super. :loveu: Czym robisz zdjęcia? Bo niektóre wyglądają jakby Nela była wstawiona w photoshopie.:diabloti: Jeszcze trzeba mieć photoshop :evil_lol: :-o Zdjęcia są robione kamerą Panasonic HDC-HS80 :). Dziękujemy. Quote
lenka13 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 zdjęcia fajne, ale filmiku nie moge obejrzeć :( Quote
Qeeriefire Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 lenka13 napisał(a):zdjęcia fajne, ale filmiku nie moge obejrzeć :( Dziękujemy ;) Filmik usunięty, ja się zawsze do czegoś przyczepie, w tym przypadku do jakości :D Quote
paulaa. Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ta twoja kamera robi lepsze zdjęcia niż moja lustrzanka. :D Piękne są, chociaż nie tęsknie specjalnie za śniegiem. :smile: Quote
Qeeriefire Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 deer_1987 napisał(a):A wiosenne? :razz: Będą, będą, jak wstawię :oops: Aleksandra95 napisał(a):jaka ona śliczna:loveu: Paula03 napisał(a):Świetne zdjęcia :loveu: Patik napisał(a):Świetne zdjęcia :) Dziękujemy :) paulaa. napisał(a):Ta twoja kamera robi lepsze zdjęcia niż moja lustrzanka. :D Piękne są, chociaż nie tęsknie specjalnie za śniegiem. :smile: Oj wątpię :evil_lol:. Na szczęście śnieg znikł, oby na długo. Quote
whiteterrier Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nelka jest cudowna :loveu: A jaka skoczna :cool3: zazdroszczę... :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 whiteterrier napisał(a):Nelka jest cudowna :loveu: A jaka skoczna :cool3: zazdroszczę... :diabloti: Witamy, dziękujemy :) Estowa napisał(a):Cześć :loveu: Cześć, cześć :eviltong: Nie mam zdjęć Nelki, ale mam mnóstwo zdjęć psiaków ze schroniska z dzisiaj :multi: Quote
Recommended Posts