Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 http://img515.imageshack.us/img515/2563/dsc01766o.jpg Czyżby stójka?:razz: Ja mialam miec 4 lekcje,ale okazalo sie ze w szkole była jakaś ,,awaria''( oczywiscie była wersja że bomba,saperzy przyjadą,potem ze pożar,wyciek gazu zaraz wybuchnie itp.:evil_lol:) ale chyba rzeczyiście bylo cos poważniejszego bo skończylam nie po 4 ,a 7 lekcjach tyle nas trzymali :roll: A czy to są smaczki z maceda?? Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='deer_1987']Jak zawsze sliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :))) [quote name='Aleksandra95']Nelcia.:loveu: Jak to dzisiejszy spacer ?:mad: a w szkole to nie byłaś ?:mad::D:D: Dzisiejszy, dzisiejszy i nie byłam :cool3: :evil_lol: [quote name='papillonek']http://img515.imageshack.us/img515/2563/dsc01766o.jpg Czyżby stójka?:razz: Ja mialam miec 4 lekcje,ale okazalo sie ze w szkole była jakaś ,,awaria''( oczywiscie była wersja że bomba,saperzy przyjadą,potem ze pożar,wyciek gazu zaraz wybuchnie itp.:evil_lol:) ale chyba rzeczyiście bylo cos poważniejszego bo skończylam nie po 4 ,a 7 lekcjach tyle nas trzymali :roll: A czy to są smaczki z maceda?? Tak, stójka była, bo coś wypatrzyła. Haha to z jednej strony dobrze, a wiadomo o co w końcu chodziło ?:diabloti: Przysmaki z Maceda, mięsne kosteczki z łososiem :loveu: Quote
xyzxyz Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Witam :) Nela jest cudna, będziemy wpadać :D Quote
Misia&Ruby Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Uwielbiam szeleczki Neli :) Z jakiej są firmy?;) Quote
Paula03 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nareszcie jakieś zdjęcia :) Idę na bloga :) Quote
Yuveza Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']nie wolno opuszczać szkoly.:mad::p[/QUOTE] a ja tez nie bylam:P i jutro tez nie bede chyba :P a potem ferie! Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='biscuit']Witam :) Nela jest cudna, będziemy wpadać :D[/QUOTE] Witamy i dziękujemy ;) [quote name='Aleksandra95']nie wolno opuszczać szkoly.:mad::p[/QUOTE] ''Nie wolno'' to pojęcie względne :diabloti: [quote name='Misia&Ruby']Uwielbiam szeleczki Neli :) Z jakiej są firmy?;)[/QUOTE] Mi też się spodobały, z Julius K-9 ;) [quote name='Paula03']Nareszcie jakieś zdjęcia :) Idę na bloga :)[/QUOTE] Czas najwyższy :D [quote name='westie_justa']a ja tez nie bylam:P i jutro tez nie bede chyba :P a potem ferie![/QUOTE] Zazdroszczę już ferii :placz: Quote
paulaa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Super fotki, ja też zawsze Maceda kupuje Scoobowi, łatwo się je dzieli i smaczne ( dla psa oczywiście. :D ) :smile: Quote
Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ferie?My jeszcze tydzień...ale za to wcześniej skończymy :D Już wiadomo co było fałszywy alarm mój kolega dostał sprawę w sądzie za to i coś z prokuraturą... Quote
Natalia&Cody Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nela! :loveu: :D My mamy ferie dopiero od 13 lutego...:( Quote
Guest papillonek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Silky123']Nela! :loveu: :D My mamy ferie dopiero od 13 lutego...:([/QUOTE] Wielkopolska? :razz: Quote
Natalia&Cody Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='papillonek']Wielkopolska? :razz:[/QUOTE] Tak. :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='paulaa.']Super fotki, ja też zawsze Maceda kupuje Scoobowi, łatwo się je dzieli i smaczne ( dla psa oczywiście. :D ) :smile:[/QUOTE] Dokładnie w sam raz do szkolenia :D [quote name='papillonek']Ferie?My jeszcze tydzień...ale za to wcześniej skończymy :D Już wiadomo co było fałszywy alarm mój kolega dostał sprawę w sądzie za to i coś z prokuraturą...[/QUOTE] A ja za dwa tygodnie :/ A to kolega nie zaciekawię będzie miał :cool3: [quote name='Silky123']Nela! :loveu: :D My mamy ferie dopiero od 13 lutego...:([/QUOTE] Tak to ona :eviltong: Współczuję :-o Quote
Qeeriefire Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']a ja dzisiaj ferie zaczęłam.;)[/QUOTE] W tej chwili zazdroszczę :eviltong: Wciąż ćwiczymy komendę 'do mnie' na spacerach i w końcu Nela wraca jak np. coś wącha, jeszcze tylko podczas obecności innych psów musimy wyćwiczyć :multi: Quote
taxelina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 To gratulacje i powodzenia na dalsze "szkolenie" :) Quote
Qeeriefire Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 deer_1987 napisał(a):To gratulacje i powodzenia na dalsze "szkolenie" :) Dziękujemy bardzo ! :loveu: Quote
Qeeriefire Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Byłyśmy dzisiaj u weta, na kontroli i ze stawami będziemy chodzić średnio co miesiąc, wolimy uważać ;) Na koniec weterynarz chciał jej dać smakołyka, ale ta się obraziła to dopiero ode mnie zjadła :evil_lol: Kupiłyśmy tez preparat na stawy, polecił, bo sam stosował u swojego psa, więc trochę o tym rozmawialiśmy, akurat na czas treningów też starczy. 60 tabletek-77 zł Arthroscan plus Oraz karmę RC specjalistyczną na stawy Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 z ta karma to tak sobie jest, bo za malo glukozaminy zeby dzialalo :razz: zobaczysz czy ten suplement dziala, ja jak to bywa polecam z doswiadczenia cetylM :) Quote
Qeeriefire Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 deer_1987 napisał(a):z ta karma to tak sobie jest, bo za malo glukozaminy zeby dzialalo :razz: zobaczysz czy ten suplement dziala, ja jak to bywa polecam z doswiadczenia cetylM :) Zobaczymy, na razie na próbę jest i może jak się skończy kupimy właśnie cetyl M ;) Dzięki ! Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 A Nela ma problemy ze stawami, czy chcecie sie zabezpieczyć ze względu na agility ? Bo też myślałam nad jakimś suplementem dla Scooba na stawy.. :smile: Quote
Qeeriefire Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):zdrówka dla Neli !!:loveu: Dziękujemy baardzo :loveu: paulaa. napisał(a):A Nela ma problemy ze stawami, czy chcecie sie zabezpieczyć ze względu na agility ? Bo też myślałam nad jakimś suplementem dla Scooba na stawy.. :smile: Nela w październiku 2011 roku naderwała wiązadło i wypadła jej rzepka w prawej, tylnej łapie, reagowała jakby traciła kompletnie czucie w tylnych łapach. Wet jej nastawił rzepke i prze 3 tygodnie musiała nie brać udziału w treningach + nie brać udziału w żadnych fizycznych obciążeniach, nawet zeskakiwać z łóżka. Początkowo był brany pod guawę zabieg, ale polegałoby to na otworzeniu łapy i później 2 miesiące w gipsie, wet odradził go w Nelki przypadku. Na szczęście teraz praktycznie ma się dobrze, czasami kuleje z rana<aktualnie to się już nie zdarza>, ale wtedy masaż trzeba jej zrobić ;) My przetestujemy ten preparat, weterynarz mówił, że jego pies w ogóle 3 dni nie mógł chodzić, a wyszedł z tego dzięki tym tabletką :) edit. Pod agility też go kupiliśmy, bo od wiosny zaczynamy i wolimy uważać Edited January 19, 2012 by Collie Quote
Qeeriefire Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [video=youtube;PgylcWeUpPE]http://www.youtube.com/watch?v=PgylcWeUpPE&list=HL1327139187&feature=mh_lolz[/video] Quote
Recommended Posts