Qeeriefire Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='Silky123']A jaki macie dysk? :razz: Jawz Hyperflite, 18cm średnica, czarny ;) Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ooo a propo dysków jak się JAWZy sprawdzają ? My mamy Hero Pup i jest w szczątkach i mamy jeszcze 4 z Hyperflite i są lepsze choć dużo tańsze :) Quote
Qeeriefire Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 deer_1987 napisał(a):Swietne te zdjecia!! :multi: Dziękujemy :loveu: whiteterrier napisał(a):Ooo a propo dysków jak się JAWZy sprawdzają ? My mamy Hero Pup i jest w szczątkach i mamy jeszcze 4 z Hyperflite i są lepsze choć dużo tańsze :) Jawz jak najlepiej, nasz używałyśmy kilkakrotnie, a są tylko zarysowania zębów...szczerze powiedziawszy zadziwiłam się, ale są bardzo wytrzymałe :cool3: Patik napisał(a):Jakie skoki ,świetne zdjęcia:D Dziękujemy ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Świetne! Gdyby Codas tak skakał...:loveu::loveu: Quote
Qeeriefire Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Silky123 napisał(a):Świetne! Gdyby Codas tak skakał...:loveu::loveu: Dzięki, jeszcze będzie skakał :cool3: Aleksandra95 napisał(a):bardzo ładne zdjęcia ta kamerka robi.:) Dziękujemy :eviltong: A my dzisiaj praktycznie cały dzień do teraz spędziłyśmy na agility, a dokładnie pojechałam na nasze przeszkody. Harry przywitał ją bardzo entuzjastycznie, kot już mniej :evil_lol: Ćwiczyłam z Nelką wysyłanie, ciasne zakręty, wysyłanie przy hopkach pod różnym kątem i zmiany. Między czasie były spacery po łące i lasku, czym Nela była bardzo zachwycona :cool3:. Ogólnie jestem zadowolona, Nelka była bardzo nakręcona i praktycznie wychodziło świetnie jak po takiej przerwie, nie wspomnę już o Harrym, który ciągle przeszkadzał :roll:. I komenda ''do mnie'' też wymagała pracy :loveu: Będą zdjęcia! Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a do szkoły to co nie chodzi się ? :mad: czekam na fotki.:) Quote
Qeeriefire Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a do szkoły to co nie chodzi się ? :mad: czekam na fotki.:) Rekolekcje miałam :D Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Collie napisał(a):Rekolekcje miałam :D chyba że tak. ;) Quote
Qeeriefire Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Harry&Nela Wspólne gaszenie pragnienia wodą 'prosto' ze studni :lol: Quote
Aleksa. Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 bardzo ładne te fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Świetne i nareszcie jakieś agilitowe. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
taxelina Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=h1160005.jpg&res=medium naprawde piekne te foty! Quote
Misia&Ruby Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Świetne agilitowe fotki :) Widać, jaką frajdę sprawia to Nelce:) Quote
paulaa. Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Fajne agilitowe fotki, mieliście niezły trening. :smile: Quote
Paula03 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Zdjęcia bardzo fajne ;) Widać, że Nela jest bardzo zadowolona :) Quote
Demowata Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Nelka jest świetna. :D Do jakiej wy grupy teraz będziecie na agi chodzić? Quote
Qeeriefire Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='Aleksandra95']bardzo ładne te fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :D [quote name='Silky123']Świetne i nareszcie jakieś agilitowe. :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki, mam nadzieję sama, że takich będzie więcej :) [quote name='Patik']Świetnie wam idzie ,ale to nic nowego :D Dziękujemy, ale w rzeczywistości różnie bywa :loveu: [quote name='deer_1987']http://desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=h1160005.jpg&res=medium naprawde piekne te foty! Ponownie dziękujemy :eviltong: [quote name='Misia&Ruby']Świetne agilitowe fotki :) Widać, jaką frajdę sprawia to Nelce:) Pewnie :lol: Dziękujemy [quote name='paulaa.']Fajne agilitowe fotki, mieliście niezły trening. :smile: Trening z odpoczynkami, nie chciałam nadwyrężyć jej łapy po dość długiej przerwie, a wiadomo młoda już nie jest :diabloti: Dziękujemy. [quote name='Paula03']Zdjęcia bardzo fajne ;) Widać, że Nela jest bardzo zadowolona :) Zadowolona, bo w końcu nagroda była :D Dziękujemy. [quote name='Demowata']Nelka jest świetna. :D Do jakiej wy grupy teraz będziecie na agi chodzić? Dzięki :loveu: Najprawdopodobniej jeszcze do początkującej ;) Chciałam jeszcze dodać, że jestem zadowolona z jej posłuszeństwa i przybiegania do mnie na zawołanie, mam wielką nadzieję, że tak samo będzie na treningach, chociaż po niej można się wszystkiego spodziewać :cool3: Quote
Demowata Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 O! To fajnie, to razem będziemy chodzić (jak wszystko dobrze pójdzie).:razz::p Quote
Recommended Posts