Qeeriefire Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Paula03 napisał(a):Szkoda tych psiaków ze schroniska :( Niestety, tym bardziej w zimie.. :/ Zdjęcia będą o ile laptop nie odmówi posłuszeństwa w przegraniu ;) A powiem szczerze o czym tutaj nie wspominałam, że głęboko rozważam posiadanie drugiego domownika w postaci psa, bardzo głęboko, mimo iż nie w tym roku :) Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ooo to powodzenia z drugim psem, a jakis rasowyu? Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 deer_1987 napisał(a):ooo to powodzenia z drugim psem, a jakis rasowyu? albo kundelek po prostu.:) Quote
Qeeriefire Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 deer_1987 napisał(a):ooo to powodzenia z drugim psem, a jakis rasowyu? Aleksandra95 napisał(a):albo kundelek po prostu.:) Dziękuje. Szczerze powiem, że tu pojawia się dylemat :) Myślałam nad schroniskowcem, ale ostatnimi dużo czasu czytam i przeszukuje internet o rasie Parson Russel Terrier, nawet hodowle mam na oku ;). Pierwszy 'poziom' udało się przejść i mamie bardzo spodobały się te psy, a nawet wręcz jest nimi zachwycona :D Quote
Paula03 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 O to ja trzymam kciuki, żebyś w przyszłości doczekała się drugiego psa :) Rasę wybrałaś sobie bardzo fajną ;) Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Paula03 napisał(a):O to ja trzymam kciuki, żebyś w przyszłości doczekała się drugiego psa :) Rasę wybrałaś sobie bardzo fajną ;) Dziękujemy, mam nadzieję, że się uda, a PRT są genialne :D Quote
paulaa. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Fajne do agility, mądre i będzie miał ten specyficzny terierkowy charakterek. :smile: Ale myśle, że fajny wybór. ;) Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 paulaa. napisał(a):Fajne do agility, mądre i będzie miał ten specyficzny terierkowy charakterek. :smile: Ale myśle, że fajny wybór. ;) Charakterek mają bardzo podobny do Nelki, co mi się podoba, taka wredota :D Jeszcze nie jest to 100% decyzja, ale bardzo prawdopodobna ;) Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No to trzymamy kciuki! wielkoscia tez chyba podobne? :razz: Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 deer_1987 napisał(a):No to trzymamy kciuki! wielkoscia tez chyba podobne? :razz: Tak, bardzo podobne :) Dziękujemy ! Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No to super! Widze, że nie tylko my planujemy papisia. :loveu: Mogę Ci powiedzieć, że moja kumpela ma Parsona i twierdzę, że z tą wredotą to prawda. :diabloti: Zdradzisz jaką macie hodowlę na oku? :razz: EDIT: o! Znalazłam! Proszę bardzo, ponapalaj się. :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=DeAF35PL-1I http://www.youtube.com/watch?v=KMvPxyac1VM Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Silky123']No to super! Widze, że nie tylko my planujemy papisia. :loveu: Mogę Ci powiedzieć, że moja kumpela ma Parsona i twierdzę, że z tą wredotą to prawda. :diabloti: Zdradzisz jaką macie hodowlę na oku? :razz: EDIT: o! Znalazłam! Proszę bardzo, ponapalaj się. :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=DeAF35PL-1I http://www.youtube.com/watch?v=KMvPxyac1VM Racja, do tego małe sprężynki :evil_lol: Hodowla "Dwie Twarze" : http://www.dwietwarze.pl/ Co prawda daleko, ale odległość i można pokonać :lol: Specjalnie dałaś te filmiki, teraz będę codziennie o nich czytać :cool3: A wiesz może z jakiej hodowli znajoma ma ? Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Niee, nie mam zielonego pojęcia, ale mogę jej się spytać. :) Zaraz zobacze hodowlę. :D Edited February 7, 2012 by Natalia&Cody Quote
Guest papillonek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kolejny nowy pies na dogo,fajny wybór :) Ja bym sie musiała przestwiac ,ale jeśli Nalka jest taka sama to będzie miała kompana ;) Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Silky123 napisał(a):Niee, nie mam zielonego pojęcia, ale mogę jej się spytać. :) Zaraz zobacze hodowlę. :D Byłabym wdzięczna ;) Hodowla robi bardzo dobre wrażenie. papillonek napisał(a):Kolejny nowy pies na dogo,fajny wybór :) Ja bym sie musiała przestwiac ,ale jeśli Nalka jest taka sama to będzie miała kompana ;) Być może nowy :eviltong: Nelka ma podobny charakterek :loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Collie napisał(a):Byłabym wdzięczna ;) Hodowla robi bardzo dobre wrażenie. Przy najbliższej okazji się spytam. ;) Tylko nie jestem pewna czy ona czasem nie ma Jack Russella. Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Silky123 napisał(a):Przy najbliższej okazji się spytam. ;) Tylko nie jestem pewna czy ona czasem nie ma Jack Russella. Dzięki :) JRT też mi się podobają, ale u PRT sierść inna :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No właśnie chyba PRT mają szorstką sierść, nie myle się? a masz już jakieś wymarzone imię dla młodego/młodej? :D Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Silky123 napisał(a):No właśnie chyba PRT mają szorstką sierść, nie myle się? a masz już jakieś wymarzone imię dla młodego/młodej? :D Nie mylisz :D Szczerze powiem, że jeszcze trochę za wcześnie na dobór imienia, ale raczej będzie to samiec i może hm..Haker, Billy :diabloti: Nowy wpis na blogu i zdjęcia z Zakopanego :) Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A tak już masz wstępnie kiedy weźmiesz psiaka? :D Już wchodze. :loveu: Quote
Qeeriefire Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Silky123 napisał(a):A tak już masz wstępnie kiedy weźmiesz psiaka? :D Już wchodze. :loveu: W tym roku jak pisałam wyżej raczej odpada, w 2013 prędzej jak będę miała 18 lat :D Quote
Natalia&Cody Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A rodzice nie zgodzą się, żeby np szczenior był pod koniec tego roku albo coś w tym stylu? ;) Quote
Qeeriefire Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Silky123 napisał(a):A rodzice nie zgodzą się, żeby np szczenior był pod koniec tego roku albo coś w tym stylu? ;) Na szczeniora to ja w pełni muszę zebrać pieniądze, bądz zarobić z czym może być problem, więc nie wiem czy mi się uda :/ Quote
Natalia&Cody Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pomyj u babcia okna, poroznoś ulotki. Coś się znajdzie. ;) Quote
Patik Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Trzymamy kciuki i czekamy na nowego psiaka:):) chociaż jeszcze chwile poczekamy :P Quote
Recommended Posts