Qeeriefire Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Silky123 napisał(a):Wow, super. :D Dziękujemy ;) deer_1987 napisał(a):Ale ona jest szybka! Druga klatka z przebiegu agility jest przyśpieszona dla jasności, reszta nie :) paulaa. napisał(a):świetny filmik, a ta muzyka! :smile: Dziękujemy, muzyka wybrana już daawno :eviltong: Na poprzedniej stronie filmik ! Quote
taxelina Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 no ale na pierwszej juz widac jak szybko :) Quote
paulaa. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 też zwróciłam uwage jaka jest szybka, jestem pod wrażaniem. :smile: czekam na więcej migawek z agi. ;) Quote
Qeeriefire Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 (edited) [quote name='deer_1987']no ale na pierwszej juz widac jak szybko :) [quote name='Aleksandra95']podoba mi się. :D [quote name='paulaa.']też zwróciłam uwage jaka jest szybka, jestem pod wrażaniem. :smile: czekam na więcej migawek z agi. ;) Dziękujemy ! Więcej z agi będzie wiosną :eviltong: [quote name='Molowe']filmik super i ta muzyka :loveu: Dziękujemy bardzo :p Prosiłabym chociaż o zajrzenie do Ramony, suczka ok.2-letnia, która przeszła operację usunięcia jednego oka, na drugie suka praktycznie nie widzi :-( Ramona z pyska przypomina troszeczkę psa w typie Husky... Będę wdzięczna nawet za rozsyłanie tej wiadomości dalej :( Edited February 20, 2012 by Collie Quote
Qeeriefire Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='deer_1987']to kiedy pierwsze zawody?[/QUOTE] W odległej przyszłości :lol: Planujemy jako widownia w kwietniu, bo u nas w Rzeszowie odbędą się wtedy pierwsze zawody agility :) Quote
Paula03 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Filmik obejrzałam, genialny :D Zdolna sunia z Nelki :loveu: I jaka szybka :loveu: Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Dziękujemy bardzo :) Filmik usunięty. Po małych poprawkach, ale jakości niestety nie udało mi się :/ [video=youtube;klDk57ZAhXc]http://www.youtube.com/watch?v=klDk57ZAhXc&feature=channel_video_title[/video] Quote
Natalia&Cody Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Super, wydaje mi się, że ten po poprawkach jest o wiele lepszy. :D Quote
Qeeriefire Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Jola(Ayumka78) narysowała dla mnie Nelke, za co jej baaaaardzo dziękuje, to nie wygląda jak rysunek, ale jak zdjęcia :-o. Nie mogę się doczekać jak się spotkamy i zobaczę go na żywo :Rose: Quote
Misia&Ruby Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Collie']Dziękujemy bardzo :) Filmik usunięty. Po małych poprawkach, ale jakości niestety nie udało mi się :/ [video=youtube;klDk57ZAhXc]http://www.youtube.com/watch?v=klDk57ZAhXc&feature=channel_video_title[/video] Ekstra filmik :) Zdolna dziewczynka z Nelci :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg638/scaled.php?server=638&filename=rysunekr.jpg&res=medium Cuuuuudo! :-o :loveu: Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Przepiękny rysunek. :loveu: Można coś takiego zamówić ? :cool3: Quote
Qeeriefire Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dziękujemy wszystkim :loveu: [quote name='paulaa.']Przepiękny rysunek. :loveu: Można coś takiego zamówić ? :cool3:[/QUOTE] Koleżanka rysuje za darmo, opłat nie chce, myślę, że można śmiało jej zapytać :eviltong: Quote
paulaa. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Podałabyś mi linka do profilu ? :smile: Może jakoś ubłagam. Quote
Recommended Posts