Qeeriefire Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Silky123 napisał(a):No oczywiście. :D Tylko nie wiem kiedy kupie farbe i jakie kolory ogólnie mam przeszkód zrobić, bo chyba wszystkie będę robić z drewna. ;) To powodzenia życzę :) Dzisiaj wzięłam się za naukę czegoś 'nowego', a mianowicie wskakiwanie na stopy i jestem dość zadowolona, tyle, że Nelka od razu zeskakuje, ale będziemy pracować :loveu: Może jakieś zdjęcia będą :cool3: Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja tez chcialam tego nauczyc, ale albo jest to u nas niemozliwe albo nie wiem jak:) a z tym ze od razu zeskakuje to tak mamy ale na plechach wskakuje i zeskakuje od razu :< Quote
Qeeriefire Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):czekamy czekamy.:) Tylko raczej nie dzisiaj :) westie_justa napisał(a):ja tez chcialam tego nauczyc, ale albo jest to u nas niemozliwe albo nie wiem jak:) a z tym ze od razu zeskakuje to tak mamy ale na plechach wskakuje i zeskakuje od razu :< Też miałam/mam ten problem ;) Cały rok odwlekałam, bo czułam, że zwyczajnie Nela nie jest stworzona do tego i nie złapie równowagi, ale spróbowałyśmy :D Wskakiwanie na plecy idzie nam za to dobrze, a tak to śpi i wyciąga się + zdarza się chrapanie :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja chciałam nauczyć wskakiwania na stopy Scooba, ale problem stanowie ja, bo bym go po prostu nie utrzymała. :D Quote
Paula03 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):Ja chciałam nauczyć wskakiwania na stopy Scooba, ale problem stanowie ja, bo bym go po prostu nie utrzymała. :D A ile Scooby waży? Eee to gratulujemy nowej sztuczki i tego, że Nelka taka mała :diabloti: Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Paula03 napisał(a):A ile Scooby waży? 13 kg... ;) Quote
Paula03 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):13 kg... ;) To spokojnie go utrzymasz :D Na początku będzie ciężko, ale idzie się przyzwyczaić :diabloti: Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Paula03 napisał(a):To spokojnie go utrzymasz :D Na początku będzie ciężko, ale idzie się przyzwyczaić :diabloti: Jak ja go na rękach ledwo dźwigam. :D Quote
Paula03 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):Jak ja go na rękach ledwo dźwigam. :D Serio? :D :D Ja to na ręce Kati biorę w miarę normalnie, ale jak mam ją nosić to porażka :diabloti: No, ale ona to 20kg ;) A na stopach jest prościej, tylko trzeba się przyzwyczaić :) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Paula03 napisał(a):Serio? :D :D Ja to na ręce Kati biorę w miarę normalnie, ale jak mam ją nosić to porażka :diabloti: No, ale ona to 20kg ;) A na stopach jest prościej, tylko trzeba się przyzwyczaić :) a Dora z jakieś 28-29 .:D Quote
Guest papillonek Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a Dora z jakieś 28-29 .:D A S dokładnie 2,9 kg :) Quote
Aleksa. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 papillonek napisał(a):A S dokładnie 2,9 kg :) nooo, mała różnica jest. :p Quote
Qeeriefire Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 papillonek napisał(a):A S dokładnie 2,9 kg :) To do nauki się brać :D Nelka waży 8 kg, ale widziałam, że ludziom udało się nawet duże psy na swych stopach utrzymać :diabloti: Nie wiem czy ze zdjęciami coś będzie, bo poprawki teraz, ale wpis na blogu moooże:evil_lol: Quote
Border_Collie Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Śliczna. I tak oglądam ten blog ~Akiś :D Quote
Guest papillonek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja ją nauczyłam wskoku na stopy ,ale kilka razy sie zwaliła i więcej nie chciała :roll: Do wczoraj nakłoniłam ją do wskoku na łydki,więc myślę ze niedługo może znów dam radę ze stopami :D Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Border_Collie']Śliczna. I tak oglądam ten blog ~Akiś :D[/QUOTE] Dziękujemy bardzo ;) [quote name='papillonek']Ja ją nauczyłam wskoku na stopy ,ale kilka razy sie zwaliła i więcej nie chciała :roll: Do wczoraj nakłoniłam ją do wskoku na łydki,więc myślę ze niedługo może znów dam radę ze stopami :D[/QUOTE] Też się obawiam, że kiedyś nam nie wyjdzie i później Nelka już będzie się bała, ale wszystko zależy od właściciela :D Powodzenia ;) Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='deer_1987']Cos ktos mowil o zdjeciach? :razz:[/QUOTE] :oops: Właśnie wybieramy się na spacer i będą :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Dzisiejszy spacer :cool3: C.D.N [/FONT] Edited January 12, 2012 by Collie Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Tym samym zapraszamy na nowy wpis na blogu [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] TUTAJ[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jak zawsze sliczna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nelcia.:loveu: Jak to dzisiejszy spacer ?:mad: a w szkole to nie byłaś ?:mad::D:D: Quote
Recommended Posts