Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Silky123 napisał(a):
No oczywiście. :D
Tylko nie wiem kiedy kupie farbe i jakie kolory ogólnie mam przeszkód zrobić, bo chyba wszystkie będę robić z drewna. ;)

To powodzenia życzę :)

Dzisiaj wzięłam się za naukę czegoś 'nowego', a mianowicie wskakiwanie na stopy i jestem dość zadowolona, tyle, że Nelka od razu zeskakuje, ale będziemy pracować :loveu:
Może jakieś zdjęcia będą :cool3:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja tez chcialam tego nauczyc, ale albo jest to u nas niemozliwe albo nie wiem jak:)
a z tym ze od razu zeskakuje to tak mamy ale na plechach wskakuje i zeskakuje od razu :<

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czekamy czekamy.:)

Tylko raczej nie dzisiaj :)

westie_justa napisał(a):
ja tez chcialam tego nauczyc, ale albo jest to u nas niemozliwe albo nie wiem jak:)
a z tym ze od razu zeskakuje to tak mamy ale na plechach wskakuje i zeskakuje od razu :<

Też miałam/mam ten problem ;)
Cały rok odwlekałam, bo czułam, że zwyczajnie Nela nie jest stworzona do tego i nie złapie równowagi, ale spróbowałyśmy :D
Wskakiwanie na plecy idzie nam za to dobrze, a tak to śpi i wyciąga się + zdarza się chrapanie :evil_lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja chciałam nauczyć wskakiwania na stopy Scooba, ale problem stanowie ja, bo bym go po prostu nie utrzymała. :D

A ile Scooby waży?

Eee to gratulujemy nowej sztuczki i tego, że Nelka taka mała :diabloti:

Posted

paulaa. napisał(a):
Jak ja go na rękach ledwo dźwigam. :D

Serio? :D :D
Ja to na ręce Kati biorę w miarę normalnie, ale jak mam ją nosić to porażka :diabloti:
No, ale ona to 20kg ;)
A na stopach jest prościej, tylko trzeba się przyzwyczaić :)

Posted

Paula03 napisał(a):
Serio? :D :D
Ja to na ręce Kati biorę w miarę normalnie, ale jak mam ją nosić to porażka :diabloti:
No, ale ona to 20kg ;)
A na stopach jest prościej, tylko trzeba się przyzwyczaić :)

a Dora z jakieś 28-29 .:D

Guest papillonek
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
a Dora z jakieś 28-29 .:D

A S dokładnie 2,9 kg :)

Posted

papillonek napisał(a):
A S dokładnie 2,9 kg :)

To do nauki się brać :D
Nelka waży 8 kg, ale widziałam, że ludziom udało się nawet duże psy na swych stopach utrzymać :diabloti:
Nie wiem czy ze zdjęciami coś będzie, bo poprawki teraz, ale wpis na blogu moooże:evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Ja ją nauczyłam wskoku na stopy ,ale kilka razy sie zwaliła i więcej nie chciała :roll:
Do wczoraj nakłoniłam ją do wskoku na łydki,więc myślę ze niedługo może znów dam radę ze stopami :D

Posted

[quote name='Border_Collie']Śliczna. I tak oglądam ten blog ~Akiś :D[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo ;)

[quote name='papillonek']Ja ją nauczyłam wskoku na stopy ,ale kilka razy sie zwaliła i więcej nie chciała :roll:
Do wczoraj nakłoniłam ją do wskoku na łydki,więc myślę ze niedługo może znów dam radę ze stopami :D[/QUOTE]
Też się obawiam, że kiedyś nam nie wyjdzie i później Nelka już będzie się bała, ale wszystko zależy od właściciela :D
Powodzenia ;)