Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dzięki, Anhata! Sunia z zakładu jedzie. :lol:

Jak zrobię parę zdjęć i opracuję tekst do ogłoszeń, to wykupię jakiś pakiet. Na razie jeszcze nie widać, co to będzie za rasa. Boję się, że coś z bullowatych... Mała Lady... :shake: Koniecznie potrzebny jest DT...

Posted

wiking042 napisał(a):
Dzięki, Anhata! Sunia z zakładu jedzie. :lol:

Jak zrobię parę zdjęć i opracuję tekst do ogłoszeń, to wykupię jakiś pakiet. Na razie jeszcze nie widać, co to będzie za rasa. Boję się, że coś z bullowatych... Mała Lady... :shake: Koniecznie potrzebny jest DT...

Po czym sądzisz, że bullowata ?

Posted

Dziś poproszono mnie, abym na forum zamieściła wiadomość o zaginięciu małej czarno - podpalanej suczki Pusi. Zaginęła wczoraj w okolicach Rajca pod Radomiem.Miała na sobie obróżkę przeciwpchelną. Ogłoszenia sa porozwieszane. Dziewczyny, czy możecie zwrócić uwagę na nowe psy w schronisku? Może.....

Posted

Maltanka napisał(a):
Dziś poproszono mnie, abym na forum zamieściła wiadomość o zaginięciu małej czarno - podpalanej suczki Pusi. Zaginęła wczoraj w okolicach Rajca pod Radomiem.Miała na sobie obróżkę przeciwpchelną. Ogłoszenia sa porozwieszane. Dziewczyny, czy możecie zwrócić uwagę na nowe psy w schronisku? Może.....

foto daj do schronu z numerem telefonu
i tutaj moze tez

Posted

Dzięki Anita za podpowiedż, ale własnie dostałam wiadomość, że suczka sama wróciła do domu! Z Rajca miała kawałek drogi! Dzielna psinka! także wszystko sie dobrze skończyło!:)