Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

no cóż
mała chyba dziś jedzie do domu
jest tam pies, kot
znajoma z pracy
wywiad zrobiłam i zapowiada się dobrze
tym bardziej, że domek z polecenia
jak nie zaskoczy to wróci
ale jestem dobrej myśli

wystawiłam jej wyróżnione allegro
jeden dzień trwało
ma ktoś coś bardzo w potrzebie?
podmienie

a tymczasem

tego jeszcze NIE BYŁO

http://www.dogomania.pl/threads/214293-Megaaa-BAZAR!!!!!Totalnie-wszystko-dla-wszystkich-nie-mo%C5%BCesz-przegapi%C4%87!!!!!!-do-25.09?p=17596270#post17596270

Posted

o to super że sunia będzie miała domek:)
A to zdjęcie mojej tymczasowiczki Nuki już po strzyżeniu, pani która ją strzygła ma hodowlę sznaucerków i powiedziała, że Nuka to rasowy sznaucer:) Sunia jak wszystko pójdzie dobrze pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego nowego domu do Olsztyna, domek sprawdzony, polecony przez koleżankę Malawaszki:loveu: Już się zastanawiam jak zniosę rozstanie z tą małą diablicą...

Posted

tula napisał(a):
o to super że sunia będzie miała domek:)
A to zdjęcie mojej tymczasowiczki Nuki już po strzyżeniu, pani która ją strzygła ma hodowlę sznaucerków i powiedziała, że Nuka to rasowy sznaucer:) Sunia jak wszystko pójdzie dobrze pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego nowego domu do Olsztyna, domek sprawdzony, polecony przez koleżankę Malawaszki:loveu: Już się zastanawiam jak zniosę rozstanie z tą małą diablicą...

obie dziewczyny cudowne

Posted

lilith27 napisał(a):
obie dziewczyny cudowne

:) no i jakie grzeczne na tym zdjęciu, w rzeczywistości robią niezłą jazdę jak tylko się spotkają:) moja Amelia dzisiaj po spotkaniu z ostrymi ząbkami Nuki odniosła rany w postaci rozkrwawionego nosa, ale tak to jest jak najlepszą zabawą jest "ja się położę na podłodze a ty mi skacz po plecach i głowie, oczywiście skacze Nuka":)
Malawaszaka bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu:

Posted

tula napisał(a):
:) no i jakie grzeczne na tym zdjęciu, w rzeczywistości robią niezłą jazdę jak tylko się spotkają:) moja Amelia dzisiaj po spotkaniu z ostrymi ząbkami Nuki odniosła rany w postaci rozkrwawionego nosa, ale tak to jest jak najlepszą zabawą jest "ja się położę na podłodze a ty mi skacz po plecach i głowie, oczywiście skacze Nuka":)
Malawaszaka bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu:

tula to ja tobie dziękuję, że ta mała nie musiała się więcej tułać po ulicach i być u nieodpowiedzialnych ludzi! cudną masz córę :loveu:

Posted

lilith27 napisał(a):
no cóż
mała chyba dziś jedzie do domu
jest tam pies, kot
znajoma z pracy
wywiad zrobiłam i zapowiada się dobrze
tym bardziej, że domek z polecenia
jak nie zaskoczy to wróci
ale jestem dobrej myśli

wystawiłam jej wyróżnione allegro
jeden dzień trwało
ma ktoś coś bardzo w potrzebie?
podmienie

a tymczasem

tego jeszcze NIE BYŁO

http://www.dogomania.pl/threads/214293-Megaaa-BAZAR!!!!!Totalnie-wszystko-dla-wszystkich-nie-mo%C5%BCesz-przegapi%C4%87!!!!!!-do-25.09?p=17596270#post17596270

dawajta foty i tekst

Posted

lilith27 napisał(a):
dawajta foty i tekst

Lilith jesli nikt nie zgłasza to może wstaw tą Dejzi malutką, która miała jechac do DT ale nie było transportu, może tym razem się jej poszczęści i znajdzie DS:
http://www.dogomania.pl/threads/205238-Jest-dla-mnie-DT-pomóżcie-mi-tam-dotrzeć.-Dejzi-z-Radomia.
tylko nie wiem na kogo dawać kontakt, bo chyba ten w pierwszym wątku nieaktualny...może być i na mnie w razie co to będę dzwoniła do schronu i dowiadywała się więcej.

Posted

Husky- Pomóż mi wymazać z pamięci smutną przeszłość- Tytuł

Witaj
Mam na imię Husky. Od ponad roku moim domem jest schronisko a skończyłem dopiero 2 lata. Odkąd sięgam pamięcią noszę ciężar przykrych wspomień czasem samemu trudno go udżwignąć. Próbowałem zapomieć i prawie mi to się udało jednak w obecnym miejscu przeszłość wraca niczym bumerang.
Potrzebuję Ciebie byś pomógł mi uporać się z przeszywającym moje serce smutkiem od zawsze czuje się niechciany, niepotrzebny jako szczenię trafiłem do schroniska i tutaj do dzisiaj za Tobą wiernie czekam.
Jestem śliczym, przyjacielskim, sympatycznym, wykastrowanym psiakiem o różnookim spojrzeniu przepełnionym miłością i nadzieją na lepszy los. Uwielbiam spacery i biegi gdy Ktoś jest towarzyszem to sprawia mi radość i mimo wszystko często się uśmiecham.
Chciałbym być kochany a także mieć wspaniały dom bo nigdy nie zaznałem miłości.
Pragnę tylko stać się potrzebny i móc podać Ci łapę jako zaproszenie do naszego nowego cudownego życia.
Twój dzielny towarzysz
Husky
Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447

Posted

Mira - Chodz pomaluj mój świat niech znikną kolory szarości - tytuł

Witaj
Mam na imię Joda. Niedawno skończyłam 6lat i nadal dokucza mi samotność.
Jestem wesołą, spokojną, wysterylizowaną sunią o wyjątkowej urodzie a także wspaniałym charakterze. Doskonale sprawdzam się w roli cierpliwego towarzysza oraz powiernika sekretów zamiast dzielić się nimi, chowam je przed ludzkim spojrzeniem w najskrytszych zakamarkach mojego serca. Nie poddaje się monotonnej, schroniskowej codzienności choć czasem przychodzą chwile zwątpienia czy nie czekam za Tobą na próżno. Zaraz przepędzam i porzucam ten pesymizm bo przecież gdzieś tam czekasz na mnie by odwzajemnić przyjażń i dać dobry dom.
Chciałabym dostać szansę od losu i czuć się potrzebna.
Twoja wyjątkowa Joda

Posted

Mira - Pozwól mi cieszyć się życiem u Twojego boku - tytuł

Witaj
Mam na imię Mira. Dotychczasowe życie spędziłam na czekaniu jednak mimo to nie straciłam nadzieji na leszy los i codziennie czekam na Ciebie by opuścić na zawsze mury schroniska.
Jestem stoicką oazą spokoju, zdystyngowaną, wysterylizowaną, sympatyczną o wesołym usposobieniu -8 letnią sunią o wielkim sercu i równie ogromnej wrażliwości. Lubię przebywać pośród ludzi i cieszyć się Ich szczęściem choć zdarza się mi czasem zupełnie zapomieć o sobie. Zawsze pierwsze o czym myślę to troska o innych, by czuli się bezpiecznie. Robię wszystko by ludzki świat mienił się kolorami tęczy i staram się przepędzić cudze smutki a gdy każdy mój uśmiech sprawia Komuś radość cieszę się podwójnie.
Chciałabym być dla Kogoś ważna i wyjątkowa by Ktoś pokochał mnie taką jaka jestem, by odwzajemnił moją bezgraniczną miłość i dozgonną przyjażń ofiarowaną na łapie a także zabrał ze sobą i dał wspaniały dom.
Twoja na zawsze Mira

Posted

Zoja- porzućmy razem naszą samotność -Tytuł

Witaj
Nazywam się Zoja i mam 1,5 roku. W moim wyjątkowym spojrzeniu wyczytasz niczym z książki jak bardzo czuje się samotna i niczyja.
Jestem wspaniałą, pręgowaną o troszkę dominującym charakterze wobec czterołapnych wysterylizowaną sunią z pogodnym usposobieniem i łagodnością do ludzi. A także marzeniami, w które usilnie wierzę i mocno ich się trzymam.
Jednym z nich jest spotkanie z Tobą by odmienić moje dotychczasowe życie i wyjść ze schroniska nazwana tylko Twoją, czuć się szczęśliwa z każdej chwili spędzonej razem i mieć dobry dom nie we śnie tylko naprawdę.
Cierpliwie wypatruję i na Ciebie czekam
Twoja jedyna Zoja

Kasia tel 507-237-447

Posted

Opal- Czekam na Ciebie z sercem na łapie- Tytuł

Witaj
Nazywam się Opal i mam dopiero rok a także serce z pustym miejscem by Cię pokochać.
Moje życie zahacza o iluzję zapewne teraz zastanawiasz się co chcę przez to powiedzieć. Czasem wydaje mi się że już znalazłem przyjaciela - dla Kogoś stałem się ważny i staram się swoją radością tą więż utrzymać to Ta Osoba odchodzi zostawiając mnie w znanej samotności. I po raz kolejny muszę zaczynać wszystko od nowa.
Czy starczy mi sił choć jestem dzielny?
Czy dasz mi dobry dom choć w zamian podaruję Ci tylko bezgraniczną przyjażń?

Jestem pięknym, wspaniałym,pogodnym, wykastrowanym psiakiem z mnóstwem energii i niesamowitych uszach, które będą Cię zawsze słuchać gdy zapragniesz się Komuś wygadać. Chciałbym być kochany i mieć super dom jednak do pełni szczęścia brakuje mi Ciebie.
Twój na zawsze Opal

Posted

Kaman- Tak bardzo chciałbym odnależć Cię w tłumie ludzi - Tytuł

Witaj
Nazywam się Kaman. Mam 3 lata na karku i mnóstwo pomysłów jak przeżyć z Tobą nasze życie.
Jestem zadbanym, wykastrowanym,radosnym, pięknie umaszczonym psiakiem o miodowych oraz bystrych oczach i nieposkromnionej naturze wiecznego szczeniaka.Uwielbiam spędzać aktywnie czas bawiąc się jednak brakuje mi równego sobie kompana- jednym słowem zdecydowanego opiekuna. Pokaż mi lepszy świat, zrób miejsce dla mnie w swoim sercu- chciałbym w zamian dać Ci bezgraniczną moją przyjażń. W snach mam Ciebie i dobry dom w rzeczywistości codziennie budzę się rano z myślą że uda nam się odnależć choć widzę tylko ten sam schroniskowy boks jednak wierzę że spełni się marzenie i dzielnie tutaj czekam na Ciebie.
Twój wierny przyjaciel
Kaman