anita_happy Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 lilith27 napisał(a):daj linka ....... \ http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001790997578 wstawcie psy wg szablonu mikropsów Quote
anita_happy Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 pies, kt jest chyba tematem TABU FART http://www.dogomania.pl/threads/187361-Fart-3-%C5%82apek-jedzie-do-dt-do-Furciaczek.-Potrzebne-wsparcie-finansowe. jest na minusie 600 zł jak na razie p.s. aha - i ma dom Quote
lilith27 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 anita_happy napisał(a):\ http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001790997578 wstawcie psy wg szablonu mikropsów ..........dziękuję Quote
lilith27 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 a jak tam mam coś napisać......... nienawidzę facebooka Quote
anita_happy Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 wejdz na watek mikropsów - tam jest szablon potem wklej do mikrusów opis i link do albumu FaRT na miejscu Quote
lilith27 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no cóż mała chyba dziś jedzie do domu jest tam pies, kot znajoma z pracy wywiad zrobiłam i zapowiada się dobrze tym bardziej, że domek z polecenia jak nie zaskoczy to wróci ale jestem dobrej myśli wystawiłam jej wyróżnione allegro jeden dzień trwało ma ktoś coś bardzo w potrzebie? podmienie a tymczasem tego jeszcze NIE BYŁO http://www.dogomania.pl/threads/214293-Megaaa-BAZAR!!!!!Totalnie-wszystko-dla-wszystkich-nie-mo%C5%BCesz-przegapi%C4%87!!!!!!-do-25.09?p=17596270#post17596270 Quote
tula Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 o to super że sunia będzie miała domek:) A to zdjęcie mojej tymczasowiczki Nuki już po strzyżeniu, pani która ją strzygła ma hodowlę sznaucerków i powiedziała, że Nuka to rasowy sznaucer:) Sunia jak wszystko pójdzie dobrze pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego nowego domu do Olsztyna, domek sprawdzony, polecony przez koleżankę Malawaszki:loveu: Już się zastanawiam jak zniosę rozstanie z tą małą diablicą... Quote
lilith27 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 tula napisał(a):o to super że sunia będzie miała domek:) A to zdjęcie mojej tymczasowiczki Nuki już po strzyżeniu, pani która ją strzygła ma hodowlę sznaucerków i powiedziała, że Nuka to rasowy sznaucer:) Sunia jak wszystko pójdzie dobrze pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego nowego domu do Olsztyna, domek sprawdzony, polecony przez koleżankę Malawaszki:loveu: Już się zastanawiam jak zniosę rozstanie z tą małą diablicą... obie dziewczyny cudowne Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mówiłam? mówiłam że to będzie cudna sznupka :loveu: ale CUDO!!!!!!!! Quote
tula Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 lilith27 napisał(a):obie dziewczyny cudowne :) no i jakie grzeczne na tym zdjęciu, w rzeczywistości robią niezłą jazdę jak tylko się spotkają:) moja Amelia dzisiaj po spotkaniu z ostrymi ząbkami Nuki odniosła rany w postaci rozkrwawionego nosa, ale tak to jest jak najlepszą zabawą jest "ja się położę na podłodze a ty mi skacz po plecach i głowie, oczywiście skacze Nuka":) Malawaszaka bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu: Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 tula napisał(a)::) no i jakie grzeczne na tym zdjęciu, w rzeczywistości robią niezłą jazdę jak tylko się spotkają:) moja Amelia dzisiaj po spotkaniu z ostrymi ząbkami Nuki odniosła rany w postaci rozkrwawionego nosa, ale tak to jest jak najlepszą zabawą jest "ja się położę na podłodze a ty mi skacz po plecach i głowie, oczywiście skacze Nuka":) Malawaszaka bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu: tula to ja tobie dziękuję, że ta mała nie musiała się więcej tułać po ulicach i być u nieodpowiedzialnych ludzi! cudną masz córę :loveu: Quote
lilith27 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 chce ktoś torebkę? http://www.dogomania.pl/threads/214356-TOREBKOWO-nowe-torby-torebki!!!!!-do-25.09?p=17601418#post17601418 Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 tula - nie pokaze chyba pudziana cioci tej małej bo załadowac ten dom takim cudem to grzech :) Pójdzie do domu z ogłoszenia...a tutaj miejmy rezerwe:)) heh PROSZĘ WAS TYM SAMYM O GŁOSY W ANKIECIE!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! na SZYDŁOWIEC:) Quote
lilith27 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 anita_happy napisał(a): PROSZĘ WAS TYM SAMYM O GŁOSY W ANKIECIE!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84! na SZYDŁOWIEC:) done.......... Quote
anita_happy Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 lilith27 napisał(a):done.......... graciasssssssssssssssssssssssssssssss:) Quote
lilith27 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 lilith27 napisał(a):no cóż mała chyba dziś jedzie do domu jest tam pies, kot znajoma z pracy wywiad zrobiłam i zapowiada się dobrze tym bardziej, że domek z polecenia jak nie zaskoczy to wróci ale jestem dobrej myśli wystawiłam jej wyróżnione allegro jeden dzień trwało ma ktoś coś bardzo w potrzebie? podmienie a tymczasem tego jeszcze NIE BYŁO http://www.dogomania.pl/threads/214293-Megaaa-BAZAR!!!!!Totalnie-wszystko-dla-wszystkich-nie-mo%C5%BCesz-przegapi%C4%87!!!!!!-do-25.09?p=17596270#post17596270 dawajta foty i tekst Quote
tula Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 lilith27 napisał(a):dawajta foty i tekst Lilith jesli nikt nie zgłasza to może wstaw tą Dejzi malutką, która miała jechac do DT ale nie było transportu, może tym razem się jej poszczęści i znajdzie DS: http://www.dogomania.pl/threads/205238-Jest-dla-mnie-DT-pomóżcie-mi-tam-dotrzeć.-Dejzi-z-Radomia. tylko nie wiem na kogo dawać kontakt, bo chyba ten w pierwszym wątku nieaktualny...może być i na mnie w razie co to będę dzwoniła do schronu i dowiadywała się więcej. Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Husky- Pomóż mi wymazać z pamięci smutną przeszłość- Tytuł Witaj Mam na imię Husky. Od ponad roku moim domem jest schronisko a skończyłem dopiero 2 lata. Odkąd sięgam pamięcią noszę ciężar przykrych wspomień czasem samemu trudno go udżwignąć. Próbowałem zapomieć i prawie mi to się udało jednak w obecnym miejscu przeszłość wraca niczym bumerang. Potrzebuję Ciebie byś pomógł mi uporać się z przeszywającym moje serce smutkiem od zawsze czuje się niechciany, niepotrzebny jako szczenię trafiłem do schroniska i tutaj do dzisiaj za Tobą wiernie czekam. Jestem śliczym, przyjacielskim, sympatycznym, wykastrowanym psiakiem o różnookim spojrzeniu przepełnionym miłością i nadzieją na lepszy los. Uwielbiam spacery i biegi gdy Ktoś jest towarzyszem to sprawia mi radość i mimo wszystko często się uśmiecham. Chciałbym być kochany a także mieć wspaniały dom bo nigdy nie zaznałem miłości. Pragnę tylko stać się potrzebny i móc podać Ci łapę jako zaproszenie do naszego nowego cudownego życia. Twój dzielny towarzysz Husky Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447 Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Mira - Chodz pomaluj mój świat niech znikną kolory szarości - tytuł Witaj Mam na imię Joda. Niedawno skończyłam 6lat i nadal dokucza mi samotność. Jestem wesołą, spokojną, wysterylizowaną sunią o wyjątkowej urodzie a także wspaniałym charakterze. Doskonale sprawdzam się w roli cierpliwego towarzysza oraz powiernika sekretów zamiast dzielić się nimi, chowam je przed ludzkim spojrzeniem w najskrytszych zakamarkach mojego serca. Nie poddaje się monotonnej, schroniskowej codzienności choć czasem przychodzą chwile zwątpienia czy nie czekam za Tobą na próżno. Zaraz przepędzam i porzucam ten pesymizm bo przecież gdzieś tam czekasz na mnie by odwzajemnić przyjażń i dać dobry dom. Chciałabym dostać szansę od losu i czuć się potrzebna. Twoja wyjątkowa Joda Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447 Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Mira - Pozwól mi cieszyć się życiem u Twojego boku - tytuł Witaj Mam na imię Mira. Dotychczasowe życie spędziłam na czekaniu jednak mimo to nie straciłam nadzieji na leszy los i codziennie czekam na Ciebie by opuścić na zawsze mury schroniska. Jestem stoicką oazą spokoju, zdystyngowaną, wysterylizowaną, sympatyczną o wesołym usposobieniu -8 letnią sunią o wielkim sercu i równie ogromnej wrażliwości. Lubię przebywać pośród ludzi i cieszyć się Ich szczęściem choć zdarza się mi czasem zupełnie zapomieć o sobie. Zawsze pierwsze o czym myślę to troska o innych, by czuli się bezpiecznie. Robię wszystko by ludzki świat mienił się kolorami tęczy i staram się przepędzić cudze smutki a gdy każdy mój uśmiech sprawia Komuś radość cieszę się podwójnie. Chciałabym być dla Kogoś ważna i wyjątkowa by Ktoś pokochał mnie taką jaka jestem, by odwzajemnił moją bezgraniczną miłość i dozgonną przyjażń ofiarowaną na łapie a także zabrał ze sobą i dał wspaniały dom. Twoja na zawsze Mira Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447 Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Zoja- porzućmy razem naszą samotność -Tytuł Witaj Nazywam się Zoja i mam 1,5 roku. W moim wyjątkowym spojrzeniu wyczytasz niczym z książki jak bardzo czuje się samotna i niczyja. Jestem wspaniałą, pręgowaną o troszkę dominującym charakterze wobec czterołapnych wysterylizowaną sunią z pogodnym usposobieniem i łagodnością do ludzi. A także marzeniami, w które usilnie wierzę i mocno ich się trzymam. Jednym z nich jest spotkanie z Tobą by odmienić moje dotychczasowe życie i wyjść ze schroniska nazwana tylko Twoją, czuć się szczęśliwa z każdej chwili spędzonej razem i mieć dobry dom nie we śnie tylko naprawdę. Cierpliwie wypatruję i na Ciebie czekam Twoja jedyna Zoja Kasia tel 507-237-447 Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Opal- Czekam na Ciebie z sercem na łapie- Tytuł Witaj Nazywam się Opal i mam dopiero rok a także serce z pustym miejscem by Cię pokochać. Moje życie zahacza o iluzję zapewne teraz zastanawiasz się co chcę przez to powiedzieć. Czasem wydaje mi się że już znalazłem przyjaciela - dla Kogoś stałem się ważny i staram się swoją radością tą więż utrzymać to Ta Osoba odchodzi zostawiając mnie w znanej samotności. I po raz kolejny muszę zaczynać wszystko od nowa. Czy starczy mi sił choć jestem dzielny? Czy dasz mi dobry dom choć w zamian podaruję Ci tylko bezgraniczną przyjażń? Jestem pięknym, wspaniałym,pogodnym, wykastrowanym psiakiem z mnóstwem energii i niesamowitych uszach, które będą Cię zawsze słuchać gdy zapragniesz się Komuś wygadać. Chciałbym być kochany i mieć super dom jednak do pełni szczęścia brakuje mi Ciebie. Twój na zawsze Opal Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447 Quote
kasumi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Kaman- Tak bardzo chciałbym odnależć Cię w tłumie ludzi - Tytuł Witaj Nazywam się Kaman. Mam 3 lata na karku i mnóstwo pomysłów jak przeżyć z Tobą nasze życie. Jestem zadbanym, wykastrowanym,radosnym, pięknie umaszczonym psiakiem o miodowych oraz bystrych oczach i nieposkromnionej naturze wiecznego szczeniaka.Uwielbiam spędzać aktywnie czas bawiąc się jednak brakuje mi równego sobie kompana- jednym słowem zdecydowanego opiekuna. Pokaż mi lepszy świat, zrób miejsce dla mnie w swoim sercu- chciałbym w zamian dać Ci bezgraniczną moją przyjażń. W snach mam Ciebie i dobry dom w rzeczywistości codziennie budzę się rano z myślą że uda nam się odnależć choć widzę tylko ten sam schroniskowy boks jednak wierzę że spełni się marzenie i dzielnie tutaj czekam na Ciebie. Twój wierny przyjaciel Kaman Kasia tel w sprawie adopcji 507-237-447 Quote
Recommended Posts