gabat Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [SIZE="4"][B]Mamy już deklaracje dyżurów:[/B][/SIZE] izusia - 3 x w tygodniu mtf zalesie - 1 x w tygodniu Marzenus - 3 x w tygodniu Mamy komplet :lol: i przydałaby się rezerwa gdyby ktoś nie mógł. Te dwie psiny nie mają szczęścia. Przez długi czas były bezdomne. A gdy w końcu los się odmienił (był dom, miska ciepłego jedzenia) wszytko się zawaliło! Zmarł pan i teraz nie wiadomo co dalej. Szukamy domu lub domów. Biały ma za sobą ciężkie przeżycia i jest bardzo nieufny. Potrzebna jest osoba o wielkim sercu. [IMG]http://i1119.photobucket.com/albums/k621/Gabat/Azor%20i%20Reksio/P1090598.jpg[/IMG] [IMG]http://i1119.photobucket.com/albums/k621/Gabat/Azor%20i%20Reksio/P1090599.jpg[/IMG] Brązowy (trochę podobny do ogara lub rodezjana) to pieszczoch, ale teraz gdy zabrakło opiekuna jest kompletnie zagubiony. [IMG]http://i1119.photobucket.com/albums/k621/Gabat/Azor%20i%20Reksio/P1090601.jpg[/IMG] [IMG]http://i1119.photobucket.com/albums/k621/Gabat/Azor%20i%20Reksio/P1090602.jpg[/IMG] Widać, że oba psiaki bardzo tęsknią za panem i kompletnie nie rozumieją czemu zniknął. Dlaczego nie kręci się po podwórku, czemu nie woła, nie przynosi jedzenia, czemu nie pogłaszcze, gdzie się podział? 1 Quote
gabat Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Sytuacja się nieco zmieniła. Teraz szukam kogoś z okolic Piaseczna lub Zalesia Dolnego kto mógłby dokarmiać te psy do czasu znalezienia domu. Na terenie gdzie mieszkają (dom na ogrodzonej działce) są budy i mogą tam tymczasowo zostać. Będą też klucze od furtki i sucha karma. Chodzi o to żeby ktoś do nich zaglądał i dokarmiał a czasami pogłaskał. 1 Quote
tripti Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 dostałam pw, ja już nie mieszkam w Piasecznie, ale z Zalesia jest [B]mtfzalesie[/B], z Piaseczna [B]izusia[/B], narazie nikt więcej nie przychodzi mi do głowy, ale jeszcze pomyślę, smutna historia :( Quote
gabat Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 mtfzalesie nie działa tzn. próbuję wysłać wiadomość a serwer odpowiada, że użytkownika nie znaleziono. Dzięki za odpowiedź. Szukamy, szukamy szukamy!!! bo czasu mało, tylko do niedzieli. Quote
wellington Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Gabat, moze dodaj w tytule watku ze chodzi o okolice Piaseczna ? Quote
gabat Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='wellington']Gabat, moze dodaj w tytule watku ze chodzi o okolice Piaseczna ?[/QUOTE] Zrobione..... Quote
gabat Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='izusia']Postaram się pomóc :-)[/QUOTE] :modla: :modla: :modla: W niedzielę mam odebrać klucze, to może spotkamy się na miejscu. Przydałaby się jeszcze jedna osoba do pomocy, bo samej będzie Ci ciężko - może do jutra ktoś się zgłosi! Tak jak pisałem sucha karma jest. Quote
tripti Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a jaka to mniej więcej ulica, albo obok jakiej? może jeszcze zapytam się mojej poprzedniej sąsiadki czy nie miałaby czasy? a córka do Białegosotku nie ma możliwości zabrania tych piesków? Quote
kakadu Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 tak jak napisalam w pw - mieszkam za legionowem, a wiec calkiem po drugiej stronie wawy... nie dam rady pomoc w dokarmianiu... Quote
marlenka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Z Zalesia Dolnego jest Marzenuś , więc napiszcie do niej moze ona pomoże jeszcze . Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Umówiony jestem w niedzielę ul. Zagłoby 3. Godzina do ustalenia. Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='marlenka']Z Zalesia Dolnego jest Marzenuś , więc napiszcie do niej moze ona pomoże jeszcze .[/QUOTE] Pisałem. Czekam na odpowiedź. Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='tripti'](...) a córka do Białegosotku nie ma możliwości zabrania tych piesków?[/QUOTE] Rozmawiałem, ale nie. Mieszka w bloku i ma koty - przynajmniej to podaje jako główne powody. Quote
mtf zalesie Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 z zalesia jesy jeszcze dada ,kora ktora dziala na paluchu i tripti powinna znac wiecej osob.ja mieszkam w zalesiu ale gornym,moge podjechac ale raz wtygodniu. Quote
mtf zalesie Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 trzeba przejrzec watek aniola z szydlowca tam byly jeszcze osoby z okolic chyba ewajanka -poszukam jeszcze Quote
tripti Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 jeszcze DadaM i Marzenus racja i trzeba dokopać się do wątku Anioła może ktoś jeszcze. Quote
beka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 i Pani Ela L z fundacja [URL]http://www.przytulpsa.pl/[/URL] działa w zalesu, piasecznie. Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='beka']i Pani Ela L z fundacja [URL]http://www.przytulpsa.pl/[/URL] działa w zalesu, piasecznie.[/QUOTE] Poproszę o pomoc wszystkich. Na razie mamy chętnych: izusia - 3 x w tygodniu mtf zalesie - 1 x w tygodniu Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='tripti']jeszcze DadaM i Marzenus racja i trzeba dokopać się do wątku Anioła może ktoś jeszcze.[/QUOTE] Dada i ewajanka wysłane, Przytul psa wysłane i czekam na odpowiedź. Marzenus "nie robi" - nie ma użytkownika. Może jeszcze ktoś Wam przychodzi do głowy? Quote
Awit Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dostałam pw, strasznie smutna historia. Niestety ja nie pomogę, mieszkam na Grochowie, pracuję w śródmieściu, w Piasecznie nie byłam nigdy, autem nie jeżdżę. Pieseczki kochane co z Wami będzie.... Quote
gabat Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dzięki za odpowiedź. Ważne, że tak jak pozostali jesteś, bo pomoc jest potrzebna nie tylko w dokarmianiu. Przecież docelowo musimy znaleźć dla tych panów domy lub najlepiej wspólny dom. Naprawdę nie byłaś nigdy w Piasecznie? To właściwie już dzielnica Warszawy takie przedłużenie Kabat. Quote
Recommended Posts