Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Tora, gratuluję nowego synecka! :)
Już miałam pisać, że taki subtelny, jak panienka - dopóki nie doszłam do fotki "druga twarz Miłka" :)

Taaaak Miłeczek przez jakąś godzinę po przyjeździe udawał że jest grzeczny, ale później się rozkręcił;)

Dzisiaj doprowadzili mnie z Farciem do szału o 4.00 nad ranem, bo uznali że to najlepsza pora na zabawę, skakanie po mnie, ciąganie się za łby itd. Musiałam porozstawiać po kątach:mad:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kurde, a gdzie łaciatek :( beżowy...

Beżowy i jeszcze jeden, bo było siedem - Miłek, Nemo, Lucek i Molton pojechały na tymczasy, siostrzyczka jest w Broku, czyli brakuje dwóch :(

Posted

Mam chyba niezłe wieści ;)

Miłek pakuje się do nowego domu. Na razie szykuje walizki, wyprowadzka w środę lub czwartek.
Pani Ania, z którą zresztą Ida rozmawiała więc wie, że to fajna Pani ;) jest zauroczona Miłkiem, nie może się doczekać dnia, w którym go zabierze. Musimy z tym chwilę poczekać, żeby p. Ania miała urlop i mogła poświęcić małemu tyle czasu, ile potrzeba.

Trzymamy kciuki ;) na razie.

Posted

A ja tylko dodam że to Molti przyniósł Miłkowi szczęście, a reszty dokonała kochana Mysza:loveu: która tak Pani malucha zachwalała, że ta po prostu nie mogła powiedzieć nie:) Dzisiaj się tylko utwierdziła w przekonaniu że podjęła jedyną słuszną decyzję:);)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
A ja tylko dodam że to Molti przyniósł Miłkowi szczęście, a reszty dokonała kochana Mysza:loveu: która tak Pani malucha zachwalała, że ta po prostu nie mogła powiedzieć nie:) Dzisiaj się tylko utwierdziła w przekonaniu że podjęła jedyną słuszną decyzję:);)

mysza, modro Ty moja ;)
dzięki wielkie, że udało się Miłkowi, Pani ania naprawdę brzmiała bardzo spoko ;)

Posted

Dajcie spokój, jaka tam moja zasługa... Nieważne.;)
Oby tylko ten dom wypalił i wszystko było w porządku.

Gosia, masz super podpis:loveu:,nie mogę go skopiować :( jest za długi. Nie wiem o co chodzi :-(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dajcie spokój, jaka tam moja zasługa... Nieważne.;)
Oby tylko ten dom wypalił i wszystko było w porządku.

Gosia, masz super podpis:loveu:,nie mogę go skopiować :( jest za długi. Nie wiem o co chodzi :-(

Twoja Twoja i koniec:):loveu:

Ojej....ciekawe dlaczego nie możesz podpisu skopiować?:( może usuń link do wątku Melby.....

Posted

Świetnie, żeby nie było za kolorowo to Pani Ania, która miała adoptować Miłka zadzwoniła dzisiaj do Gosi, że nie może go adoptować, ponieważ mały ma robaki, nie ma żadnych szczepień w tym wieku, że to jest potworne zaniedbanie, że w razie szczepienia nie będzie mógł wychodzić na dwór i ona nie pisze się na coś takiego.
Wspomniała tez, że wyjeżdza ale jesteśmy pewne, ze to ściema.

Jak to się stało, swoją drogą, ze szczeniak, który siedział miesiąc w DT ma jedno odrobaczenie i żadnego szczepienia?
Gosia naprawdę jest już zmęczona, trzeba bardzo pilnie szukać mu domu.

Możecie pomóc w ogłaszaniu?

Posted

A ja uprzejmie donoszę, że po oddaniu Miłka Gosia ma B E Z W Z G L Ę D N Ą niezależną od okoliczności, dramatów i wszelkiego zła - przerwę w tymczasowaniu psów jakichkolwiek.

Posted

Dodam że p. Ania się zdeklarowała że może wziąć Miłka do swojego weta na ogólny przegląd i szczepienie, ale bezwzględnie mam go nie wyprowadzać na spacery!!! no i czekać do 2 grudnia - wtedy będzie mogła go wziąć. Nie wierzę w żaden wyjazd, zwłaszcza że wcześniej powiedziała mi że to karygodne że prawie 3- miesięczny szczeniak nie ma żadnego szczepienia. Mam obawy że 2 grudnia może Jej się nie podobać jeszcze coś innego, dlatego szukamy małemu domu i to w trybie pilnym. Jutro pójdę z nim do lecznicy, zbadamy się i zaszczepimy.