Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluszek jest bezbłędny, to fakt:loveu:

A wczoraj w lecznicy wet chwialił Miłeczka że taki fajny psiak i cieszył się że Molti już w swoim domu:)...już nawet się nie dziwi jak mnie widzi z nowym szczeniakiem;)

PS zapolowałam na Metro, zobaczymy;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak on szybko rośnie! Piękny kawał psa będzie, tylko gdzie dom??? Ja - jak zwykle- tylko kolejnym bazarkiem mogę wspomóc, ale trochę potrwa, zanim zbiorę fanty.

Posted

Fajnie że Nemek jedzie do domu:) teraz jeszcze tylko Miłek....
allegro ma podwójne bo mu Mysza na bieżąco robi więc może ktoś wreszcie zadzwoni;)

Jutro idziemy się zaszczepić i postaram się go poogłaszać. Martwi mnie tylko to, że jak dotąd Miłek jest kompletnie niereformowalny jeśli chodzi o załatwianie się na spacerze. Fakt że wychodzę z nim dosłownie na chwilę, ale mimo wszystko czasami mógłby chociaż siku zrobić na dworze.

Posted

Ale Farciem froteruje podłogę ;)
Fotki się przydadzą do ogłoszeń. Ładny chłopacek :)
P.S. Ale on lubi smakołyczki, kość jest hitem ;) Teraz rozumiem dlaczego wczoraj kupiłaś całą siatę:evil_lol:

Posted

Ale śliczne te fotki:) dzięki Ida:loveu:
Nawet nie wiedziałam że filmik nakręciłaś, powstrzymałabym się od komentarzy:evil_lol:

Kostki i wszelkie gryzaczki to number one u Miłka;)

PS co do sprzątania, to się hmmm....nie wypowiem, Ciocia Ida widziała;):evil_lol: