Tora&Faro Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Maluszek jest bezbłędny, to fakt:loveu: A wczoraj w lecznicy wet chwialił Miłeczka że taki fajny psiak i cieszył się że Molti już w swoim domu:)...już nawet się nie dziwi jak mnie widzi z nowym szczeniakiem;) PS zapolowałam na Metro, zobaczymy;) Quote
idusiek Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 niestety, Miłka nie było. ech, jakos cięzko idzie :( Quote
Tora&Faro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ano nie było, nie ma szczęścia maluszek. W weekend go ostro pogłaszam bo aż żal:shake: Quote
Tora&Faro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Miłek rośnie jak na drożdżach, szelki które mu kupiłam tydzień temu są już za ciasne;) Taki duuuuży jestem:) terrorysta:mad: kanapa jest moja:razz: Quote
mysza 1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jaki wielki ;) biedne te Twoje psy, co chwila nowy terrorysta w domu, zero spokoju ;) Ładny jest chłopaczek:loveu: Quote
idusiek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 ojoj, duży chłopczyk ;) ruszam dzisiaj ostro z ogłoszeniami ( jak mi przejdzie zatrucie :() Quote
idusiek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 allegro: http://allegro.pl/milek-bystre-szczenie-szuka-domku-pilne-i1342042008.html Quote
zebrazebra Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jak on szybko rośnie! Piękny kawał psa będzie, tylko gdzie dom??? Ja - jak zwykle- tylko kolejnym bazarkiem mogę wspomóc, ale trochę potrwa, zanim zbiorę fanty. Quote
idusiek Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 spokojnie, kasa jeszcze jest. ja dzisiaj byłam na przedadopcyjnej u Nemo- idzie w poniedziałek. Zostanie zatem tylko Miłeczek :) Quote
Tora&Faro Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Fajnie że Nemek jedzie do domu:) teraz jeszcze tylko Miłek.... allegro ma podwójne bo mu Mysza na bieżąco robi więc może ktoś wreszcie zadzwoni;) Jutro idziemy się zaszczepić i postaram się go poogłaszać. Martwi mnie tylko to, że jak dotąd Miłek jest kompletnie niereformowalny jeśli chodzi o załatwianie się na spacerze. Fakt że wychodzę z nim dosłownie na chwilę, ale mimo wszystko czasami mógłby chociaż siku zrobić na dworze. Quote
Tora&Faro Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Większość czasu Miłek spędza jak zwykle na kanapie;) a zabawy z Farciem doprowadzają mnie do szału, walki psów normalnie;) (efekt widać na nochalku) Quote
zebrazebra Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No cudny jest. Energia aż rozpiera! Wariackie oczka... :evil_lol: Widać, ze szczęśliwie rozpieszczony :eviltong: Quote
Tora&Faro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Miłeczek chwilowo zmęczony po szaleństwach z Farciem;) [video=youtube;V__IMHL1WpM]http://www.youtube.com/watch?v=V__IMHL1WpM[/video] Quote
Tora&Faro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 A tak się chłopcy bawią, Miłek niby maluch ale w niczym nie ustępuje, wręcz przeciwnie;) [video=youtube;fPmJcMSAXhs]http://www.youtube.com/watch?v=fPmJcMSAXhs[/video] Quote
Tora&Faro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zrobiłam Miłkowi kilka ogłoszeń, jutro/dzisiaj cdn. Quote
koosiek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Miłek jest fajoski ;) Coś jakby z dobka miał? Śliczny! Fajnie, że Nemo jedzie do domu :) Quote
idusiek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 a ja dzisiaj byłam z wizytą u Miłcia :) cala sesja: http://img841.imageshack.us/gal.php?g=dscf4019.jpg i wybrane: i krótka historia biednego Miłka, któremu Faro ukradł bezczelnie kostkę ;) [video=youtube;jXc-8ZGupOc]http://www.youtube.com/watch?v=jXc-8ZGupOc[/video] Quote
mysza 1 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale Farciem froteruje podłogę ;) Fotki się przydadzą do ogłoszeń. Ładny chłopacek :) P.S. Ale on lubi smakołyczki, kość jest hitem ;) Teraz rozumiem dlaczego wczoraj kupiłaś całą siatę:evil_lol: Quote
idusiek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 dlatego Tora&Faro nie musi sprzątać :evil_lol:- ma Miłka na tymczasie, który froteruje podłogę Farciem- i jeszcze narzeka zamiast dziękować, no ;) Quote
Nutusia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ze śnieżkiem na nosku, jaki cudaczek! Mój Lesław od wczoraj nosi kołnierz i baaardzo skutecznie odśnieża nam obejście :) Quote
Tora&Faro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale śliczne te fotki:) dzięki Ida:loveu: Nawet nie wiedziałam że filmik nakręciłaś, powstrzymałabym się od komentarzy:evil_lol: Kostki i wszelkie gryzaczki to number one u Miłka;) PS co do sprzątania, to się hmmm....nie wypowiem, Ciocia Ida widziała;):evil_lol: Quote
idusiek Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 przecież się umówiłyśmy :evil_lol: - nic nie widziałam, Miłeczkiem sie zachwycałam :loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dobrze że Miłeczek taki absorbujący:evil_lol: coś mi się link do albumu nie otwiera.... Quote
ludwa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No słodziak jakich mało:) Gdzie te ludzie oczy mają? Bo chyba nie w głowie;) Quote
Recommended Posts