Polla Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 i jeszcze takie z kotkami bym chciała kolczyki piękne. zbankrutuję normalnie na tych bazarkach wszystkich :D Quote
haker11 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzisiaj zrobię obiecany przelew.Za opóźnienie najmocniej przepraszam:oops: Quote
vena&vivi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 i jak tam chłopak w hotelu się sprawuje?? Quote
vege* Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Polla']i jeszcze takie z kotkami bym chciała kolczyki piękne. zbankrutuję normalnie na tych bazarkach wszystkich :D[/QUOTE] to jakby co zdjęcia na @ mi wyślij (@ podany jest na 1 str bazarku), czy wszystko ma być czarno-białe czy kolorowe, bigle antyalergiczne czy zwykłe Quote
Polla Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 a na jakie konto wpłacić swoją deklarację dla słodziaka? Quote
furciaczek Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Przepraszam cioteczki ale dzisiaj nie dzwonilam do hotelu, czasu mi zabraklo na wszystko:roll: Jutro z rana wrzuce dzisiejsze wplaty, lekko padam i nie chce pomieszac niczego. Quote
vena&vivi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witam z rana, kawke popijam i na wieści czekam :0 Quote
Polla Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 co u Niuńka? :D a jak kwestia ogłaszania cukiereczka? Quote
furciaczek Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Niuniek sie zaaklimatyzowal chyba, zaczyna wychodzic diabolek:diabloti: Wieczorem, w nocy wlacza mu sie tryb strozowania i juz nie jest takim slodziakiem jak za dnia. Zdecydowanie nie nadaje sie do zapsionego domu, szczenior mastifa po spotkaniu z nim jest roztrzesiony...nastraszyl go nasz cukiereczek porzadnie:shake: Mam nadzieje ze maluch nie bedzie mial traumy zadnej ehh Pomimo swojego uroku, lagodnosci wymaga doswiadczonego opiekuna- to typowy molos. Quote
vena&vivi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Rozumiem, że ten tryb stróżowania to do obcych? No jak na straszeniu sie skończyło to dobrze gorzej jak na ranach by było :) Facet pełna gębą i tyle :0 Myśle, że nie ma co sie dziwić - dorosły facet z niego o silnym charrakterku i tyle :0No był tu ktos chętny - miał dom z psem i 3 dzieci - buahahaha Quote
furciaczek Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Molosomaniak wypelnil ankiete itd, gotow byl przejsc cala procedure adpocpcyjna. Jednak niestety psisko nie nadje sie do domu z innymi zwierzetami. Mam rowniez obawy co do dzieci malutkich, lepiej juz takie podrosniete, rozumne, obyte z psami. Quote
vena&vivi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 smieje sie ponieważ ta osoba chciala psa brac bez sprawdzania - jakoś to będzie :0 raczej nie świadczyło to o odpowiedzialności i świadomości. Quote
furciaczek Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='vena&vivi']smieje sie ponieważ ta osoba chciala psa brac bez sprawdzania - jakoś to będzie :0 raczej nie świadczyło to o odpowiedzialności i świadomości.[/QUOTE] No raczej nie, ale nie bede komentowac ;) W kazdym razie dom doswiadczony w prowadzeniu molosa, bez malych dzieci i innych zwierzat. Jakis tekst do ogloszen skrobne dzisiaj i zaczniemy ogkaszac. Quote
vena&vivi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Kurcze ja znowu bez neta, tylko w pracy ale daj tekst może cichaczem jakies ogłoszenia porobie:) Quote
AniaB Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 łooo, a to ci sie Tosiek zadomowił:) Niemniej jednak przecież każdy kto chciałby mieć molosa zakłada chyba takie zachowanie.. W tym kierunku w końcu te rasy były hodowane..:) Ja jestem dobrej mysli, teraz jest moment kiedy Tosiek, który przecież nie wie ze nie jest jeszcze u siebie tak na zawsze, próbuje sie odnaleźć w grupie.. Natomiast zastanawiam sie czy on nie mógłby zamieszkać jednak z suczka.. Z psem na pewno bedzie konflikt, ale sunia? Quote
furciaczek Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Jesli zglosi sie ktos kto ma jakas suczynke to najpierw zapoznawczy spacerek a potem mozna myslec i zastanawiac sie jakie szanse ma ich przyszly zwiazek:evil_lol: Lece do konsulatu, jak wroce to skrobne tekscik i wystawie allegro. Ciekawe czy duzo zainteresowanych ludzi bedzie? Quote
WATACHA Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 "No i wyszło szydło z worka ;P".Ale i tak jestem w nim zakochana.Oby znalazł super domek . Quote
Polla Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 furciaczku jeśli uda ci się coś naskrobać dzisiaj to jeszcze dziś go ogłoszę. jeśli nie, to ja dopiero we wtorek będę mogła :( Quote
furciaczek Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Nie udalo sie naskrobac...czasu zabraklo ehh Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Niestety o ile dobrze pamiętam,to i z suniami nie specjalnie wychodzi chłopakowi...nie lubi innych psiaków i już.Po prostu trzeba domku bez psów szukać i dobrze byłoby to od razu zaznaczać. Ale psię niezwykle człekolubne i tu nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń,jeśli człek nieco równoważy jego wagę. Piekności przesłodkie... Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='zuzlikowa']Niestety o ile dobrze pamiętam,to i [B]z suniami nie specjalnie wychodzi chłopakowi[/B]...nie lubi innych psiaków i już.Po prostu trzeba domku bez psów szukać i dobrze byłoby to od razu zaznaczać. Ale psię niezwykle człekolubne i tu nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń,jeśli człek nieco równoważy jego wagę. Piekności przesłodkie...[/QUOTE] a może po prostu nie trafił jeszcze na swój typ .... wiesz jak to z facetami bywa :lol:. Przejdzie z warknięciem na zasadzie "spadaj mała" koło 7-miu :cool3:, a na 8-ej zawiesi swój romantyczny, powłóczysty wzrok i dostanie ślinotoku :evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='marysia55']a może po prostu nie trafił jeszcze na swój typ .... wiesz jak to z facetami bywa :lol:. Przejdzie z warknięciem na zasadzie "spadaj mała" koło 7-miu :cool3:, a na 8-ej zawiesi swój romantyczny, powłóczysty wzrok i dostanie ślinotoku :evil_lol:[/QUOTE] Nie, on po prostu ma kompleksy, bo niedobre ciotki mówią na niego Niuniuś, a jak tu z takim imieniem startować do panienek? Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Florentynka']Nie, on po prostu ma kompleksy, bo niedobre ciotki mówią na niego Niuniuś, a jak tu z takim imieniem startować do panienek?[/QUOTE] masz racje .. to ciotki są wszystkiemu winne:diabloti: (widziałam tez słowo Cukiereczek), a w tym przypadku to aż sie prosi piękne , silne imię np. Macho lub Pudzian :evil_lol:, albo jeszcze lepiej "pies na baby" :cool3:. Chłopisko od razu by sie lepiej poczuł i dowartościował. Quote
Recommended Posts