Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej następna chętna osoba na wystawianie bazarku dla cukiereczka :loveu:
jak mówiłam jutro ja zrobię bazarek z tymi kolczykami/wisiorkami, na wystawienie KUP TERAZ mam 19 wisiorków (4x Audrey Hepburn, 7x Marilyn Monroe, 5x kot z cheshire- z alicji w krainie czarów i 1x Jackson Rathbone) reszta będzie na indywidualne zamówienia, gdzie osoby chcące zamówić taki wisiorek/kolczyki będą mi wysyłali zdjęcia na maila, mam nadzieję, że będzie dużo chętnych :loveu:

Posted

[quote name='Basia&Safi']zbieracie na hotelik ? chce wystawic bazarek :)[/QUOTE]

dziekuje!!!

[quote name='Inez de Villaro']Bulwa zawsze sie zmieści...jakby co zajmie pozycję strategiczną na kolankach :) i miejsca nie zajmuje :)[/QUOTE]

Na kolanach miejsce Fur jest:eviltong:

Posted

[quote name='vege*']ojej następna chętna osoba na wystawianie bazarku dla cukiereczka :loveu:
jak mówiłam jutro ja zrobię bazarek z tymi kolczykami/wisiorkami, na wystawienie KUP TERAZ mam 19 wisiorków (4x Audrey Hepburn, 7x Marilyn Monroe, 5x kot z cheshire- z alicji w krainie czarów i 1x Jackson Rathbone) reszta będzie na indywidualne zamówienia, gdzie osoby chcące zamówić taki wisiorek/kolczyki będą mi wysyłali zdjęcia na maila, mam nadzieję, że będzie dużo chętnych :loveu:[/QUOTE]

A mozna zdiecie swojego psiaka??

Posted

jasne, ze można to klient decyduje co chce na zawieszce/kolczykach :-) napisałam jakie mam aktualnie zrobione-już gotowe zawieszki, na które nie będzie trzeba czekać ;)
z zawieszkami jeszcze mogę tak zrobić, że po obu stronach mogą być dwa różne zdjęcia, jak się jedno znudzi, to po prostu przekręcasz na drugą i 'nowa' zawieszka gotowa :-)

Posted

[quote name='vege*']jasne, ze można to klient decyduje co chce na zawieszce/kolczykach :-) napisałam jakie mam aktualnie zrobione-już gotowe zawieszki, na które nie będzie trzeba czekać ;)
z zawieszkami jeszcze mogę tak zrobić, że po obu stronach mogą być dwa różne zdjęcia, jak się jedno znudzi, to po prostu przekręcasz na drugą i 'nowa' zawieszka gotowa :-)[/QUOTE]

Cos czuje ze sobie zamowie:loveu:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Polla, lepiej : jeden bigmolos i dwa minimolosy :) tez tak mam ;)[/QUOTE]

no to by było piękne :loveu: ale jeszcze nie teraz :shake: niestety...

Posted

Przypominam o bazarku imienionowym dla naszego okruszka !!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/195200-Bazarej-Imieninowy-dla-60kg-slodkiego-cukiereczka-do-31.10-do-22-00-)?p=15610274#post15610274[/url]

Posted

a jak nasz smyk w hoteliku sie sprawuje? Oswoił sie juz z sytuacją? Ma apetyt? Myśle, ze powinien odżyc, bo jemu w schronie to chyba najbardzoiej ludzkiego serca brakowało...