Kajusza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ja nic nie wiem, canaveral-staf "poznałam" (bo nie wiem jak to określić) dopiero na tym wątku, gdy złożyła propozycję dt dla Donki, z tego co wiem, z tego wątku żadne pieniądze nie były wpłacane na jej konto. Wszelki ewentualne wpłaty dla Dony były na konto Koelki i nikogo innego. Quote
koelka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Z canaveral-staf wymieniłam się mailem, na czyje konto zbierać pieniądze dla Dony - na swoje nie chciała, zaproponowała, abym ja je zbierała. Więc nie wiem, o co chodzi. Quote
Kana Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Przecież robiła podobno kilka bazarków na Donę... i zapadla się pod ziemie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 tak, zrobiła bazarki, zebrała z nich sporo pieniędzy (z tego na którym mnie wycyckała to zebrała ok.700 zł), minęło 1,5 miesiąca, ludzie (włącznie ze mną) nie podostawali przesyłek, albo dostali niepełne, albo coś było nie tak. Kobieta nie reaguje w ogóle na maile, smsy. Zniknęła z forum w momencie gdy poproszona została o rozliczenie bazarków. Tak w ogólnym zarysie wygląda kariera kolejnej Ab-Agnieszki :( Quote
Kajusza Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Kana napisał(a):Przecież robiła podobno kilka bazarków na Donę... i zapadla się pod ziemie. też widziałam na niebieskim, że pisała że zrobi ciasteczkowy bazarek m. in. dla Dony. Ze mna się nie kontaktowała w sprawie potencjalnych pieniędzy dla Donki. Tez jestem ciekawa co jest z tym, jeżeli ma pieniądze, które miały być dla suni, to prosze o wyjaśnienie na wątku. Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Kajusza napisał(a):też widziałam na niebieskim, że pisała że zrobi ciasteczkowy bazarek m. in. dla Dony. Ze mna się nie kontaktowała w sprawie potencjalnych pieniędzy dla Donki. Tez jestem ciekawa co jest z tym, jeżeli ma pieniądze, które miały być dla suni, to prosze o wyjaśnienie na wątku. Wątpię, abyś otrzymała jakąkolwiek odpowiedź :shake: - CS zniknęła zarówno z dogo, jak i z niebieskiego forum (dziwne, że tuż po prośbach dziewczyn o rozliczenie się z bazarków, jak i o podanie adresów dwóch domków, które CS znalazła dla dwóch szczeniaków, które miała na tymczasie, a nie ma żadnych wiadomości z nowych domów - podobno ludzie nie mają telefonu :roll:) Quote
Kajusza Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 cały czas się łudze, że okaże się to nieporozumieniem .... choć wiem, że to mało prawdopodobne :-( Quote
phase Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Kurde wpierw była 'Greven' teraz czyżby znowu nowa "oszustka" ?. :shake: Oby to jednak była zwykła pomyłka... Quote
koelka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A tyle ma postów, aż się wierzyć nie chce... Ale dlaczego milczy? Quote
furciaczek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Cholera...powtorka z rozrywki normalnie ehhh oby to bylo nieporozumienie...chociaz na to bym nie liczyla raczej ;/ Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no nie wiem czy to pomyłka dziewczyny. Przykro mi. Ale od kiedy w listopadzie zaczęła wystawiać bazarki, non stop były zamieszki. Szkoda tylko że modzi nie byli wcześniej wezwani, miałabym ja m.in ostrzeżenie i nie kupiłabym nic u tej osobistości. Z żadnego bazarku nie ma rozliczenia - w sumie to sprytnie to załatwiła, bo zbierała na swoje tymczasy niby, ale wiadomo, kto ją rozliczy. Biedna wpadła gdy na jednym bazarku zaczęła też niby na waszą Donę zbierać. Gdy poprosiłyście ją o rozliczenie i wpłatę również na sunię, zamilkła jak kamień. Do mnie fant nie doszedł od 1,5 miesiąca. Kobieta mnie celowo olewa - wysłałam smsa, wiadomość na facebooku, liczne maile - wszystko dociera, bo mam potwierdzenia, ale ona milczy. Do nielicznych się odzywa, kłamie jak z nut - wczoraj dziewczynie, kótra przelała jej około 200 zł napisała, że fanta nie wysłała od 1,5 miesiąca... bo ma pogrzeb... Długi ten pogrzeb... Innej osobie napisała, że nie ma dostępu do konta, co jest nieprawdą, bo mi potwierdziła otrzymanie przelewu. Bez przerwy kłamie, że poczta jej odsyła przesyłki i w ogóle robi z dogo jednego wielkiego balona. Każdy do tej pory ustępował, bo to małe kwoty. Ale w sumie zebrała na swoje konto z kilka tysięcy myślę. Wystarczy podliczyć sobie jej bazarki od listopada. Każdy nierozliczony. Jeśli z każdego miała tyle co z "mojego" - około 700 zł, to zebrało się jej co najmniej z 3 tys. A możę to jakaś koleżanka Ab-Agnieszki zachęcona łatwym zyskiem? Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 koelka napisał(a):A tyle ma postów, aż się wierzyć nie chce... Ale dlaczego milczy? Ilość postów o niczym nie świadczy, niestety ... Mam nadzieję, że bardzo się mylę - jeśli tak, przeproszę CS na forum za moje posty. Oby tak było... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no ja nie przeproszę, bo za takie traktowanie klienta bądź co niebądź, do którego się ma nr telefonu, maila, adres i wszystko, samo w sobie świadczy o osobie. Quote
Kajusza Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):no ja nie przeproszę, bo za takie traktowanie klienta bądź co niebądź, do którego się ma nr telefonu, maila, adres i wszystko, samo w sobie świadczy o osobie. niestety masz rację, nawet jeżeli cos jej wypadło, nalezy to chociażby sms-m wyjaśnić i poinformowac kiedy można do końca wyjaśnic tą sprawę :-( Quote
fioneczka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 mój syn robi dla Kasi stronę internetową ... niestety my też mamy z nią brak kontaktu Quote
agnieszka32 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 fioneczka napisał(a):mój syn robi dla Kasi stronę internetową ... niestety my też mamy z nią brak kontaktu Brak kontaktu to chyba nie wszystko? ... ;) Quote
gryf80 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jeny a co z kasą na donkę?to c-s zbierała?czy to inna osoba udostępniła konto Quote
Kajusza Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 gryf80 napisał(a):jeny a co z kasą na donkę?to c-s zbierała?czy to inna osoba udostępniła konto na szczęście kasę zbierała Koelka, także te pieniądze są bezpieczne, gorzej z kasą z bazarku ... pewnie przepadła :-( Quote
gryf80 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 no nie wytrzymam,mam nadzieję,że c-s ma wytłumaczenie czemu się nie odzywa i czemu zatrzymuje kasę i fanty z bazarku Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Kajusza napisał(a):na szczęście kasę zbierała Koelka, także te pieniądze są bezpieczne, gorzej z kasą z bazarku ... pewnie przepadła :-( jeszcze u CS zostało moje 30 zł które miały być przeznaczone na Donę.To wpisy z wątku zuzy Canaveral-staff napisał(a):tak dobrze pamiętasz ,jest równiez bazarek wystawiony przeze mnie z którego częśc pieniążków równiez pójdzie na Donę MARGOL napisał(a):jesli zostały jakies pieniążki przeznaczone dla zuzki to mozna je przenieść na DOnę. Z tego co pamietam była juz wpłacona deklaracja na luty dla zuzki 30zł. zawsze to troszkę pieniazków. baster i lusi napisał(a):to samo chciałam zaproponować. dziewczynom z Gorzowa kiepsko idzie zbieranie deklaracji. Quote
Kajusza Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 brak słów, oszukiwać i wykorzystywać bezdomne psy ..... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ludziska serca nie mają. Po prostu. A ta cała blondi, to po prostu kolejna naciągaczka. Ładnie zarobiła sobie na dogomanii niestety :( Quote
phase Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Temat ciągle taki zostaje?. C-S na wielu wątkach się udzielała, na olsztyńskim także, na szczęście żadnych tam kłopotów ni ma. Quote
Kana Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mam nadzieje że policja się nią zajmie! Oszustka! Quote
Uru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jeszcze niedawno, ok poltorej miesiaca temu do CS miała jechac jedna z astek ,którą poniekąd się zajmowałam! na szczescie jest bezpieczna zupelnie gdzie indziej, z CS mialam wtedy kontakt telefoniczny niestety przeszukalam tel i kieszenie. nie mam tego numeru!:( cały czas nie wierze w ta historie Quote
Recommended Posts