P78 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Awit']Facet musi dojrzeć do drugiego psa. Mój dojrzewał dwa razy. Najtrudniejszy jest 1szy raz:-)[/QUOTE] Hehe, facetowi w ogóle jest ciężko dojrzeć... :) i to jest fajne w nich :D Quote
P78 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mam wiesci o Dropku, ze wszystko ok, ze jest wesoly, grzeczny i wszystko w najlepszym porzadku - moze i zdjatka beda, zapomnialam zapytac ... Pomozecie w ogloszonkach ??? Jakis tekst bedzie od Renaty, ona ladnie i konkretnie pisze... Quote
Awit Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Super, to jak będzie tekścik to dawaj go tu. I gdzieś tam zawsze go wrzucimy. Dropeczku cioteczki są z Tobą!!!! Quote
Waldek Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Awit']Super, to jak będzie tekścik to dawaj go tu. I gdzieś tam zawsze go wrzucimy. Dropeczku cioteczki są z Tobą!!!![/QUOTE] "Wujek" też pozdrawia.... Quote
Kociabanda2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Waldek']"Wujek" też pozdrawia....[/QUOTE] Fajnie, że i wujkowie na dogo bywają :) Cieszy mnie to bardzo :) Quote
Awit Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 No mnie wczoraj nie było bo mnie zmogło zmęczenie, a tu nikt nie zajrzał, to sobie sama zaglądam. Quote
Alekssandra Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Awitku, zdjęcia Kropka są na tymiankowym blogu, trzeba wpisać w wyszukiwarkę" pełnia lata w domu tymianka" Nazywa się Teddy. Napisalam zapytanie na wskazany adres autorów blogu, czy doszły preparaty antykleszczowe i antyrobak, jeśli dostane odpowiedź wyślę preparaty witaminowe wzmacniające i specjalny preparat na kosci i stawy. Generalnie ogarniam dużo podopiecznych,nawet tych wirtualnych i będe pamiętać o nim, moze nawet gdyby wszystko poszło po mojej myśli to w styczniu byłaby szansa na dom, ale nie ode mnie to zależy wiec z mojej str na pewno gorąco go polecę ale życie pokaża. Awitku są zdjecia, wiec moze niech każdy ogłosi, gdzie można, ja na pewno dzis porobię ogłoszenia tymiankowcom. Quote
Kociabanda2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja też zaglądam :) Aleksandro DZIĘKI! Psiaki na pewno są Ci bardzo wdzięczne :) Quote
Awit Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dzięki Alekssandra, zaraz go sobie poszukam. Psiaki wdzięczne są, los też wynagrodzi, bo Twoja dobra energia gdzieś tam wisi w powietrzu i w odpowiednim momencie wróci w jakiejś postaci:-) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kochani a ja przypomne iz prosimy o pomoc w ogloszeniach oraz w oplaceniu Hotelu! Quote
P78 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Waldek']"Wujek" też pozdrawia....[/QUOTE] I dziekuje Wujkowi, za realna ocene rzeczywistosci, za spokoj i umiejetnosc sluchania... I za POMOC, bo prawdziwych przyjaciol... ... Quote
Awit Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Śliczne zdjęcia Teddyiego:-) Bono jaką ma piękną fotkę. Tili ma cudne oczy. W ogóle piękne te psy są. Szkoda, że przy zdjęciach psiaków nie da się wejść od razu na jego historię. Bo psiak się podoba i nie wiadomo jak go znaleźć... Paulina kto ten blog prowadzi? Bardzo ciekawie, spokojnie, a odczuwa się zawarte emocje. Quote
Awit Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Ciekawe czy ktoś się zainteresował Teddym..... Quote
Awit Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tu nikt nie zagląda, ale może tam ktoś się interesuje..... Quote
P78 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Awitku, a Ty nie dzwonilas??? Dac Ci numer do Renaty??? Quote
Awit Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Paulina do Pani Małgosi zadzwonię ale po 16. Bo już tyle wydzwoniłam, jakbym jakaś nienormalna była. A do Renaty oczywiście daj mi numer, nawet nie musiałaś pytać, trzeba było słać i już:-) I też po 16 zadzwonię, jak dostanę znowu minuty. Quote
P78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 784-865-822, [email][email protected][/email] Mysle, ze sie nie obrazi ;) w koncu tel smiga na necie :) Quote
Awit Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Alekssandra pisała do Renaty czy doszło to co wysłała, ale nie dostała odpowiedzi... Czeka na odpowiedź. Właściwie to nie ma innego wyjścia. Quote
Alekssandra Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jutro napiszę jeszcze raz i zapytam o Kropka, może np Renata nie ma internetu albo Renata jest pośrednikiem, to oczywiście moje domysły ale jak ktoś nie odpowiada to człowiek zaczyna myśleć o co chodzi. Może mail umknął albo myśli, ze odpisała. Wchodzę na str tymiankowców i trzymam dla nich witaminy i środek na stawy, dokupiłam specjalnie dla innej potrzebujacej wsparcia osoby osobny komplet tych samych środków, bo te mam dla tymiankowców. W tym samym dniu wysłałam też paczuszkę dla Rottki i dostałam od nich potwierdzenie, bo to chodzi tylko o to, czy rzeczy dotarły. Quote
Recommended Posts