Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Dobrze wiedzieć, na wszelki wypadek zmienię ;)[/QUOTE]

[quote name='magdus84']Jestem i ja, co prawda podczytująca tylko i podtrzymująca swoją deklarację pomocy, bądź określenia deklaracji stałej gdy będzie potrzeba.
Dziecię moje urodzone tuż przed sylwestrem dość absorbujące, stąd nie aktywizuję się wirtualnie. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]dziękuję że jesteście :)
a tu banerki z nowych zdjęć Samiego

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Samsung-w-Psanatorium-szukamy-domu"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/saammii.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Samsung-w-Psanatorium-szukamy-domu"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/ssaammii.jpg[/IMG][/URL]

Edited by lilk_a
Posted

[quote name='magdus84']Jestem i ja, co prawda podczytująca tylko i podtrzymująca swoją deklarację pomocy, bądź określenia deklaracji stałej gdy będzie potrzeba. [/QUOTE]
Chyba właśnie taka potrzeba się pojawiła ;)....
Lilk_a?... Dobrze mówię?

[QUOTE]Dziecię moje urodzone tuż przed sylwestrem dość absorbujące, stąd nie aktywizuję się wirtualnie. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]
Gratuluję Maluszka i życzę by zdrowo się chował :).

Posted (edited)

[quote name='elaja']Jestem na zaproszenie . Na razie zapisuję , poczytam w wolnej chwili a biorąc pod uwagę liczbę stron będzie co czytać;)[/QUOTE]zapraszamy serdecznie :) jest jeszcze stary wątek Samiego -Samsunga i jego towarzysza schroniskowej niedoli Simensa ....( jakbyś niała trochę więcej czasu ;) )
a swoją drogą trzeba by zaprosić na wątek " matkę chrzestną" telefoników Lilmo, ciekawe czy jest jeszcze na dogo... :)

[quote name='jola_li']Chyba właśnie taka potrzeba się pojawiła ;)....
Lilk_a?... Dobrze mówię?

Gratuluję Maluszka i życzę by zdrowo się chował :).[/QUOTE]
to chyba właśnie ta chwila

[quote name='Mazowszanka']Ja też podczytuję, choć nic nie mówię :)
Dyszka pójdzie w przyszłym tygodniu, mam poślizg w tym miesiącu.[/QUOTE]
ważne żeby do początku marca zebrać 420 zł odbudowując pomału jakimiś bazarkami może to co brakuje ....

dostałam smsa 15 lutego że paczka dla Samiego została wysłana , czyli szybciutko , zapłaciłam za polecony priorytet( żeby po drodze nie zaginęła) więc trzeba będzie potwierdzić odbiór

Edited by lilk_a
Posted

[quote name='paula_t']To fakt, nie kłuje tak w oczy:)
Nie lubię siedzieć na wątku i nie wiedzieć nic o psiaku, zadawać 1500 niepotrzebnych pytań, dlatego postaram się troszkę poczytać, choć stron sporo;) Chyba, że jakaś Ciotka zechcieje coś napisać o Samsungu, tak w skrócie:p
A czy chłopaczek ma aktualne ogłoszenia? Przynajmniej tak mogłabym pomóc.[/QUOTE]

Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :)
Co do Samiego to najpierw został wypatrzony w schronisku (razem z innym psiakiem, który znalazł ds). Sami w sumie zmieniał swoje miejsca 3 razy.
Był m.in. u Jamora ale jakby "zatrzymał" się w tym wszystkim i Jamor zasugerował zmianę- jest obecnie w Psanatorium.
Sami nigdy nie zaufał człowiekowi w pełni, nie jest przytulakiem, nowe miejsca go stresują, dlatego też potencjalny ds musi zdawać sobie sprawę, że może być tak jak ze zmianą hotelu- "dofnąć" się praktycznie do zera.
No i tu pytanie czy tacy ludzie istnieją i szukają psiaka?
Myślę, że dobrze czułby się w domu (z ogrodem) bo w mieszkaniu w centrum miasta- nie wyobrażam sobie jego. Do towarzystwa zrównoważona sunia i cierpliwi, doświadczeni ludzie.

Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :)

Posted

[quote name='mdk8']poproszę o nr. konta - stałej już nie dam rady ale w miarę możliwości pomogę:lol:[/QUOTE]nr konta wysłałam , dziękujemy bardzo :loveu:

[quote name='magdyska25']Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :)
Co do Samiego to najpierw został wypatrzony w schronisku (razem z innym psiakiem, który znalazł ds). Sami w sumie zmieniał swoje miejsca 3 razy.
Był m.in. u Jamora ale jakby "zatrzymał" się w tym wszystkim i Jamor zasugerował zmianę- jest obecnie w Psanatorium.
Sami nigdy nie zaufał człowiekowi w pełni, nie jest przytulakiem, nowe miejsca go stresują, dlatego też potencjalny ds musi zdawać sobie sprawę, że może być tak jak ze zmianą hotelu- "dofnąć" się praktycznie do zera.
Myślę, że dobrze czułby się w domu (z ogrodem) bo w mieszkaniu w centrum miasta- nie wyobrażam sobie jego. Do towarzystwa zrównoważona sunia i cierpliwi, doświadczeni ludzie.

Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :)[/QUOTE] Sami w pigułce :)

Posted

Sami u mnie w podpisie.
Bardzo mi ten psiak leży na sercu. spojrzałam na swoje konto i się przeraziłam...ale wysłałam dodatkową dyszkę (teraz tylko tyle mogę).- tylko sierota zapomniałam zmienić w tytule- to nie jest za II tylko "bonus".

Posted

[quote name='magdyska25']Sami u mnie w podpisie.
Bardzo mi ten psiak leży na sercu. spojrzałam na swoje konto i się przeraziłam...ale wysłałam dodatkową dyszkę (teraz tylko tyle mogę).- tylko sierota zapomniałam zmienić w tytule- to nie jest za II tylko "bonus".[/QUOTE]
ja na swoje dawno już nie zaglądam .... tylko wiatr po nim hula...

Posted

[quote name='magdyska25']tak ale gdzieś czytałam że czerwony kolor może używać tylko moderator (chyba, że to chodziło o same posty).[/QUOTE]
Ja z kolei coś kojarzę, że kolorem moderatorów jest zielony:roll:

[quote name='lilk_a']a swoją drogą trzeba by zaprosić na wątek " matkę chrzestną" telefoników Lilmo, ciekawe czy jest jeszcze na dogo... :)[/QUOTE]
No właśnie - już dawno miałem spytać - skąd takie imiona i czy nie mają tam gdzieś koleżanki Nokii?:)

[quote name='lilk_a']dostałam smsa 15 lutego że paczka dla Samiego została wysłana , czyli szybciutko , zapłaciłam za polecony priorytet( żeby po drodze nie zaginęła) więc trzeba będzie potwierdzić odbiór[/QUOTE]
Oczywiście:)

[quote name='lilk_a']ja na swoje dawno już nie zaglądam .... tylko wiatr po nim hula...[/QUOTE]
Ja na swoim koncie mam niecałe 2 zł:D

Posted

[quote name='magdyska25']Sami to jeszcze młody psiak i musi znaleźć dom. Chociaż czasami wszystkiego się odechciewa i ma się pesymistyczne myśli.[/QUOTE]
Tak myślę, że skoro nawet wilki, niedźwiedzie itd da się oswoić to Samiego tym bardziej:roll:

Posted

[quote name='magdyska25']Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :)

Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :)[/QUOTE]

Dzięki wielkie za skrótowy opis, teraz przynajmniej co nieco już wiem o chłopaczku:)
Może to niezbyt trafne porównanie, ale jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora:eviltong: Samsung w końcu trafi na ludzi, którzy pomimo przeciwności oddadzą mu cząstkę siebie.

Ja też niedługo przyłączę się do Waszego grona jak tak dalej pójdzie :/

Posted

Sami już teraz kładzie się na legowisku gdy wejdzie się do jego boksu:) Wie, że chce się zamknąć przejście na wybieg lub pobawić z Dianą...i troszkę z nim;) Zamykane mają dlatego by nie przebywał za długo na zimnie, no i w odosobnieniu:roll: Mają otwierane co 3 godziny na 10-15 minut.

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img708/9119/dsc0141le.jpg[/IMG] [/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img502/1500/dsc0142vo.jpg[/IMG] [/IMG]

Pogoda szaro-bura to i zdjęcia nie mogą być inne...

Zapraszam też na wątek Diany:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215963-Bez-łapy-bez-domu-DIANA-prosi-o-pomoc-finansową-na-utrzymanie-w-hoteliku[/url]

Posted (edited)

[quote name='magdus84']Hej.
Dziękuję za życzenia i gratulacje:)
Ile brakuje do spokojnego tymczasowego bytowania Samiego w hotelu? Przepraszam, ale nie dam rady przestudiować rozliczenia.:([/QUOTE]

poprzedni rok zamknęliśmy kwotą 322 zł na minusie , niestety osoby które deklarowały stałe wpłaty chyba, mówiąc kolokwialnie "olały sprawę" , mimo moich maili pw , tel , smsów żadnych wpłat nie ma ,
pomimo zapewnień [I][B]Agata.Sonia[/B][/I] nie uregulowała długu, który ciągnie się od września zeszłego roku , nie mam też żadnej decyzji co do podtrzymania deklaracji czy rezygnacji z niej [I][B]zdrojki [/B][/I]
gdyby wszystkie zaległe wpłaty zostały uregulowane to Sami byłby bogaty ;)
a tak na tą chwilę , licząc ten rok brakuje nam [B]97 zł[/B]

Sami na zdjęciach nie jest już taki spięty :)

to jeszcze raz wyedytuję :)

dzwoniłam właśnie do Agaty.Sonii, obiecała do 10 marca wpłacić zaległe deklaracje za poprzedni rok

Edited by lilk_a
Posted

[quote name='lilk_a']dzwoniłam właśnie do Agaty.Sonii, obiecała do 10 marca wpłacić zaległe deklaracje za poprzedni rok[/QUOTE]
Super!:)

A ja potwierdzam dzisiejszy odbiór Stress Outu i Rumen Tabsu - dziękuję w imieniu Samiego i naszym:)

Posted

[quote name='Maciek777']Super!:)

A ja potwierdzam dzisiejszy odbiór Stress Outu i Rumen Tabsu - dziękuję w imieniu Samiego i naszym:)[/QUOTE]
to szybko dotarło , bardzo dobrze :)