lilk_a Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 (edited) [quote name='paula_t']Dobrze wiedzieć, na wszelki wypadek zmienię ;)[/QUOTE] [quote name='magdus84']Jestem i ja, co prawda podczytująca tylko i podtrzymująca swoją deklarację pomocy, bądź określenia deklaracji stałej gdy będzie potrzeba. Dziecię moje urodzone tuż przed sylwestrem dość absorbujące, stąd nie aktywizuję się wirtualnie. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE]dziękuję że jesteście :) a tu banerki z nowych zdjęć Samiego [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Samsung-w-Psanatorium-szukamy-domu"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/saammii.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Samsung-w-Psanatorium-szukamy-domu"][IMG]http://www.lilka.grabalski.gre.pl/ssaammii.jpg[/IMG][/URL] Edited February 15, 2013 by lilk_a Quote
elaja Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jestem na zaproszenie . Na razie zapisuję , poczytam w wolnej chwili a biorąc pod uwagę liczbę stron będzie co czytać;) Quote
jola_li Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdus84']Jestem i ja, co prawda podczytująca tylko i podtrzymująca swoją deklarację pomocy, bądź określenia deklaracji stałej gdy będzie potrzeba. [/QUOTE] Chyba właśnie taka potrzeba się pojawiła ;).... Lilk_a?... Dobrze mówię? [QUOTE]Dziecię moje urodzone tuż przed sylwestrem dość absorbujące, stąd nie aktywizuję się wirtualnie. Pozdrawiam serdecznie.[/QUOTE] Gratuluję Maluszka i życzę by zdrowo się chował :). Quote
Mazowszanka13 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja też podczytuję, choć nic nie mówię :) Dyszka pójdzie w przyszłym tygodniu, mam poślizg w tym miesiącu. Quote
lilk_a Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 (edited) [quote name='elaja']Jestem na zaproszenie . Na razie zapisuję , poczytam w wolnej chwili a biorąc pod uwagę liczbę stron będzie co czytać;)[/QUOTE]zapraszamy serdecznie :) jest jeszcze stary wątek Samiego -Samsunga i jego towarzysza schroniskowej niedoli Simensa ....( jakbyś niała trochę więcej czasu ;) ) a swoją drogą trzeba by zaprosić na wątek " matkę chrzestną" telefoników Lilmo, ciekawe czy jest jeszcze na dogo... :) [quote name='jola_li']Chyba właśnie taka potrzeba się pojawiła ;).... Lilk_a?... Dobrze mówię? Gratuluję Maluszka i życzę by zdrowo się chował :).[/QUOTE] to chyba właśnie ta chwila [quote name='Mazowszanka']Ja też podczytuję, choć nic nie mówię :) Dyszka pójdzie w przyszłym tygodniu, mam poślizg w tym miesiącu.[/QUOTE] ważne żeby do początku marca zebrać 420 zł odbudowując pomału jakimiś bazarkami może to co brakuje .... dostałam smsa 15 lutego że paczka dla Samiego została wysłana , czyli szybciutko , zapłaciłam za polecony priorytet( żeby po drodze nie zaginęła) więc trzeba będzie potwierdzić odbiór Edited February 16, 2013 by lilk_a Quote
mdk8 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 poproszę o nr. konta - stałej już nie dam rady ale w miarę możliwości pomogę:lol: Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='paula_t']To fakt, nie kłuje tak w oczy:) Nie lubię siedzieć na wątku i nie wiedzieć nic o psiaku, zadawać 1500 niepotrzebnych pytań, dlatego postaram się troszkę poczytać, choć stron sporo;) Chyba, że jakaś Ciotka zechcieje coś napisać o Samsungu, tak w skrócie:p A czy chłopaczek ma aktualne ogłoszenia? Przynajmniej tak mogłabym pomóc.[/QUOTE] Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :) Co do Samiego to najpierw został wypatrzony w schronisku (razem z innym psiakiem, który znalazł ds). Sami w sumie zmieniał swoje miejsca 3 razy. Był m.in. u Jamora ale jakby "zatrzymał" się w tym wszystkim i Jamor zasugerował zmianę- jest obecnie w Psanatorium. Sami nigdy nie zaufał człowiekowi w pełni, nie jest przytulakiem, nowe miejsca go stresują, dlatego też potencjalny ds musi zdawać sobie sprawę, że może być tak jak ze zmianą hotelu- "dofnąć" się praktycznie do zera. No i tu pytanie czy tacy ludzie istnieją i szukają psiaka? Myślę, że dobrze czułby się w domu (z ogrodem) bo w mieszkaniu w centrum miasta- nie wyobrażam sobie jego. Do towarzystwa zrównoważona sunia i cierpliwi, doświadczeni ludzie. Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :) Quote
lilk_a Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='mdk8']poproszę o nr. konta - stałej już nie dam rady ale w miarę możliwości pomogę:lol:[/QUOTE]nr konta wysłałam , dziękujemy bardzo :loveu: [quote name='magdyska25']Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :) Co do Samiego to najpierw został wypatrzony w schronisku (razem z innym psiakiem, który znalazł ds). Sami w sumie zmieniał swoje miejsca 3 razy. Był m.in. u Jamora ale jakby "zatrzymał" się w tym wszystkim i Jamor zasugerował zmianę- jest obecnie w Psanatorium. Sami nigdy nie zaufał człowiekowi w pełni, nie jest przytulakiem, nowe miejsca go stresują, dlatego też potencjalny ds musi zdawać sobie sprawę, że może być tak jak ze zmianą hotelu- "dofnąć" się praktycznie do zera. No i tu pytanie czy tacy ludzie istnieją i szukają psiaka? Myślę, że dobrze czułby się w domu (z ogrodem) bo w mieszkaniu w centrum miasta- nie wyobrażam sobie jego. Do towarzystwa zrównoważona sunia i cierpliwi, doświadczeni ludzie. Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :)[/QUOTE] Sami w pigułce :) Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Sami u mnie w podpisie. Bardzo mi ten psiak leży na sercu. spojrzałam na swoje konto i się przeraziłam...ale wysłałam dodatkową dyszkę (teraz tylko tyle mogę).- tylko sierota zapomniałam zmienić w tytule- to nie jest za II tylko "bonus". Quote
lilk_a Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='magdyska25']Sami u mnie w podpisie. Bardzo mi ten psiak leży na sercu. spojrzałam na swoje konto i się przeraziłam...ale wysłałam dodatkową dyszkę (teraz tylko tyle mogę).- tylko sierota zapomniałam zmienić w tytule- to nie jest za II tylko "bonus".[/QUOTE] ja na swoje dawno już nie zaglądam .... tylko wiatr po nim hula... Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 u mnie zaraz tak będzie...jeszcze tylko zamówię karmę dla swoich, odłożę na morfologię jednego ze swoich psów i papa wypłatko. Quote
Maciek777 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdyska25']tak ale gdzieś czytałam że czerwony kolor może używać tylko moderator (chyba, że to chodziło o same posty).[/QUOTE] Ja z kolei coś kojarzę, że kolorem moderatorów jest zielony:roll: [quote name='lilk_a']a swoją drogą trzeba by zaprosić na wątek " matkę chrzestną" telefoników Lilmo, ciekawe czy jest jeszcze na dogo... :)[/QUOTE] No właśnie - już dawno miałem spytać - skąd takie imiona i czy nie mają tam gdzieś koleżanki Nokii?:) [quote name='lilk_a']dostałam smsa 15 lutego że paczka dla Samiego została wysłana , czyli szybciutko , zapłaciłam za polecony priorytet( żeby po drodze nie zaginęła) więc trzeba będzie potwierdzić odbiór[/QUOTE] Oczywiście:) [quote name='lilk_a']ja na swoje dawno już nie zaglądam .... tylko wiatr po nim hula...[/QUOTE] Ja na swoim koncie mam niecałe 2 zł:D Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Widzę zatem że tu sami bogacze się zebrali....;) Maćku- chyba Cię pobiłam- 0,58 (i nie chodzi o promile we krwi hehe) Quote
Maciek777 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdyska25']Maćku- chyba Cię pobiłam- 0,58 (i nie chodzi o promile we krwi hehe)[/QUOTE] Tylko pogratulować;) Jednak od wczoraj zrobił się tu tłok:) Quote
magdyska25 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 mam nadzieję, że taki się utrzyma (tłok- nie stan konta). Sami to jeszcze młody psiak i musi znaleźć dom. Chociaż czasami wszystkiego się odechciewa i ma się pesymistyczne myśli. Quote
Maciek777 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdyska25']Sami to jeszcze młody psiak i musi znaleźć dom. Chociaż czasami wszystkiego się odechciewa i ma się pesymistyczne myśli.[/QUOTE] Tak myślę, że skoro nawet wilki, niedźwiedzie itd da się oswoić to Samiego tym bardziej:roll: Quote
paula_t Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdyska25']Paula- ogłoszeń nigdy nie za mało. Ja mu odnawiam, Lilka również ale jak będziesz miała chwilkę czasu- bardzo będziemy wdzięczne za pomoc :) Co do Samiego to najpierw został wypatrzony w schronisku (razem z innym psiakiem, który znalazł ds). Sami w sumie zmieniał swoje miejsca 3 razy. Był m.in. u Jamora ale jakby "zatrzymał" się w tym wszystkim i Jamor zasugerował zmianę- jest obecnie w Psanatorium. Sami nigdy nie zaufał człowiekowi w pełni, nie jest przytulakiem, nowe miejsca go stresują, dlatego też potencjalny ds musi zdawać sobie sprawę, że może być tak jak ze zmianą hotelu- "dofnąć" się praktycznie do zera. No i tu pytanie czy tacy ludzie istnieją i szukają psiaka? Myślę, że dobrze czułby się w domu (z ogrodem) bo w mieszkaniu w centrum miasta- nie wyobrażam sobie jego. Do towarzystwa zrównoważona sunia i cierpliwi, doświadczeni ludzie. Jak coś poplątałam to proszę mnie poprawić :)[/QUOTE] Dzięki wielkie za skrótowy opis, teraz przynajmniej co nieco już wiem o chłopaczku:) Może to niezbyt trafne porównanie, ale jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora:eviltong: Samsung w końcu trafi na ludzi, którzy pomimo przeciwności oddadzą mu cząstkę siebie. Ja też niedługo przyłączę się do Waszego grona jak tak dalej pójdzie :/ Quote
Aleksandra_B Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ja też regularnie zaglądam do Samiego :) Quote
magdus84 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Hej. Dziękuję za życzenia i gratulacje:) Ile brakuje do spokojnego tymczasowego bytowania Samiego w hotelu? Przepraszam, ale nie dam rady przestudiować rozliczenia.:( Quote
Maciek777 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Sami już teraz kładzie się na legowisku gdy wejdzie się do jego boksu:) Wie, że chce się zamknąć przejście na wybieg lub pobawić z Dianą...i troszkę z nim;) Zamykane mają dlatego by nie przebywał za długo na zimnie, no i w odosobnieniu:roll: Mają otwierane co 3 godziny na 10-15 minut. [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img708/9119/dsc0141le.jpg[/IMG] [/IMG] [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img502/1500/dsc0142vo.jpg[/IMG] [/IMG] Pogoda szaro-bura to i zdjęcia nie mogą być inne... Zapraszam też na wątek Diany: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215963-Bez-łapy-bez-domu-DIANA-prosi-o-pomoc-finansową-na-utrzymanie-w-hoteliku[/url] Quote
lilk_a Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 (edited) [quote name='magdus84']Hej. Dziękuję za życzenia i gratulacje:) Ile brakuje do spokojnego tymczasowego bytowania Samiego w hotelu? Przepraszam, ale nie dam rady przestudiować rozliczenia.:([/QUOTE] poprzedni rok zamknęliśmy kwotą 322 zł na minusie , niestety osoby które deklarowały stałe wpłaty chyba, mówiąc kolokwialnie "olały sprawę" , mimo moich maili pw , tel , smsów żadnych wpłat nie ma , pomimo zapewnień [I][B]Agata.Sonia[/B][/I] nie uregulowała długu, który ciągnie się od września zeszłego roku , nie mam też żadnej decyzji co do podtrzymania deklaracji czy rezygnacji z niej [I][B]zdrojki [/B][/I] gdyby wszystkie zaległe wpłaty zostały uregulowane to Sami byłby bogaty ;) a tak na tą chwilę , licząc ten rok brakuje nam [B]97 zł[/B] Sami na zdjęciach nie jest już taki spięty :) to jeszcze raz wyedytuję :) dzwoniłam właśnie do Agaty.Sonii, obiecała do 10 marca wpłacić zaległe deklaracje za poprzedni rok Edited February 18, 2013 by lilk_a Quote
Maciek777 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='lilk_a']dzwoniłam właśnie do Agaty.Sonii, obiecała do 10 marca wpłacić zaległe deklaracje za poprzedni rok[/QUOTE] Super!:) A ja potwierdzam dzisiejszy odbiór Stress Outu i Rumen Tabsu - dziękuję w imieniu Samiego i naszym:) Quote
lilk_a Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Maciek777']Super!:) A ja potwierdzam dzisiejszy odbiór Stress Outu i Rumen Tabsu - dziękuję w imieniu Samiego i naszym:)[/QUOTE] to szybko dotarło , bardzo dobrze :) Quote
Recommended Posts