Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym poście będę wpisywał dary pieniężne zaksięgowane na moim koncie:

Na dzień 25.11.2010 godzina 20:30 mamy

18.10 wilczek007- 90zł
18.10 Wojciech K. 50zł z zaznaczeniem na Kelp
18.10 Magdalena S. 250zł
19.10 Anna M. 20zł
19.10 katarzyna09 50zł
19.10 Marta P. 50zł
19.10 Magdalena G. 50zł
19.10 katarzyna09 20zł
20.10 Iwona M. 20zł
20.10 Javena 10zł
20.10 Katarzyna S. 40zł
20.10 Anna B. 100zł
21.10 Pieniądze od Juranda 250zł
21.10 MonikaOnka 20zł
25.10 Justyna L. 10zl
25.10 robaczek 10zł pazdziernik
25.10 Witold B. 50zl
26.10 IVV 100zł
26.10 Ewa O. 50zł
03.11 robaczek 10zl listopad
03.11 tula 100zł za transport
04.11 Ewa O. 50zł
08.11 Maura Ł. 100zł
08.11 Joanna J. 50zł
09.11 Wojciech 50zł
09.11 Kasia S. 20zł
10.11 bela51 72.50zł z bazarku ewy36
12.11 Dominika J. 100zł
16.11 Mysza2 183zł z bazarku
16.11 Anna M. 20zł
24.11 Justyna L. 20zl

Razem: [B]2015.50zł

WYDATKI

[/B]24.10 Grzegorz S. 483.50zł zwrot za transport
27.10 Daśka 600zł

[B]RAZEM ZOSTAŁO NA KONCIE: [COLOR=Red]709zł[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='mc_mother']Wpłacimy dla Tuli 250zł z pieniędzy, które zostały po niewidomym Jurandzie. Jurcio już w domu- niech Tuli też się poszczęści:)[/QUOTE]

No i poproszę nr konta na PW

Posted

WIECIE, ze Sunia i MY dziekujemy...za kazdym razem nie musze tego powtarzać...

musze ogatnać temat swojego taty i jego wyjscia ze szpitala:) i potem wyciagamy sunie :)
heh..

Sunia - moze kiedyś fota z nad morza bedzie:::)
daśka - macie tam morze???

Posted

nie wiem...daśka zaproponowała, ze moze podjechac po sucz - za zwrotem kosztów, ale ma sprzęgło na wymianie i auto w serwisie...ale opcja jest..ale woli JAK KTOS PRZYJEDZIE i ją slustuje...

najłatwiej i chyba najbezpieczniej dla TULI to byłaby podróż pociagiem ;/mniejsze drgania...
załozyło by się jej kubrak i nie straszyła by...ludzie by sie gapili na kubrak :)

musze ogarnać...
pociag/auto
KTO??
ja odpadam..tata do piątku w szpitalu, zabol na DT /teraz jest na wygnaniu!!!/ i projekt ze skrzeczącym inwestore :!

kosztów - nie znam - jak paliwo - to sporo...pociag tez pewnie....
musze na transportowy lecieć

Posted

[quote name='anita_happy']nie wiem...daśka zaproponowała, ze moze podjechac po sucz - za zwrotem kosztów, ale ma sprzęgło na wymianie i auto w serwisie...ale opcja jest..ale woli JAK KTOS PRZYJEDZIE i ją slustuje...

najłatwiej i chyba najbezpieczniej dla TULI to byłaby podróż pociagiem ;/mniejsze drgania...
załozyło by się jej kubrak i nie straszyła by...ludzie by sie gapili na kubrak :)

musze ogarnać...
pociag/auto
KTO??
ja odpadam..tata do piątku w szpitalu, zabol na DT /teraz jest na wygnaniu!!!/ i projekt ze skrzeczącym inwestore :!

kosztów - nie znam - jak paliwo - to sporo...pociag tez pewnie....
musze na transportowy lecieć[/QUOTE]

A mi wydaje się, że dla Tuli lepsza będzie podróż samochodem. Może to i droższa wersja ale sunia ma mniejszy stres bo nie kręcą się obok niej cały czas obcy ludzie. A w czy w kubraku czy bez ludzie z pewnością patrzyliby się na nią bo kubrak wszystkiego nie zasłoni.

Posted

prosze mi poslac jakis adres gdzie docelowo moge cos wyslac dla Tuli!!!!!!!!
jest to EFA Olie,naturalny preparat wspomagajacy leczenie chorob skory u zwierzat,z tego co napisalyscie o Tuli to wiem,ze to jej sie bardzo przyda,moj bulion tez atopik,drapal sie jak wariat,mial lupiez itd,itp i odkad stosujemy ten boski preparat,Lolcia ma futerko i skore jak marzenie!!!Tuli sie to bardzo przyda,mam jedna zapasowa butelczynke wiec jutro ja wysle!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Anita czekam wciaz na pw na Twe dane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amnezje masz ciotka??;)

Posted

adres..moze do pudziana???paczka pojedzie z sunia..
albo do daśki :/

ja sie juz gubie..
ludzie na fb chcą konto...adres do wysyłki koca...
szok..
aha
pudzian ma wplate 250 zł /dla suni z nużyca/ wyjasniamy od kogo...

Posted

[quote name='daśka']pamietajcie,że sunia nie może wykazywać agresji wobec innych suniek i psów,to jest priorytet dla mnie[/QUOTE]

ona jest apatyczna..strasznie

tak..to tak..nie to nie...

inne psy..to samo..

Posted

Ten hotelik wspaniale zaopiekował sie Zulusem. Jest też u nich ciężko pogryziona sunia. Nie wiem czy mają miejsca, ale można zapytać.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE[/url]!!!!!!!