Lolalola Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jestem przehappy:)cudowne wiesci!!!! Daska wiem,ze bedzie Ci smutno,ale zawsze bedziesz wiedziala,ze Tula zyje i ma sie dobrze i mozesz ja odwiedzic i zawsze bedziesz dla nas ta,ktora wrocila Tule do zycia!!!!!!Wszystko bedzie dobrze,choc serducho bedzie sciskac,ale ............trzeba sie wziasc w garsc i przywdziac usmiech na twarz,bo naprawde mamy powod do radosci:) Quote
Cantadorra Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Daśka, nie będziesz chciala Szili onki jako następnej na DT? Masz już dosyć? :) Quote
Iljova Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Cantadorra']Daśka, nie będziesz chciala Szili onki jako następnej na DT? Masz już dosyć? :)[/QUOTE] * * * * * * * * * Ja myślę że gdyby Daśka miała odpowiedzieć od razu to by się wachała, ale po przemyśleniu sprawy wzięłaby następnego psiaka i pewnie tak zrobi. Dlaczego? Nie będę pisać, bo to mogłoby zasugerować jej kierunek przemyśleń. Ona sama musi do tego dojść. Chociaż ja mam pewne przypuszczenia co zrobi. Ona bardzo kocha zwierzaki, prawda Daśka? To się da wyczuć. Wszyscy tu jesteśmy myślami z Tobą i Tulcią. Ja wiem że dasz radę. :-) Quote
daśka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 hmmmmm cudownie,że tak wspaniali ludzie wezmą do siebie Tulinkę!!!! Cieszę się,że wet już dla Tuli umówiony:-) Będzie dobrze a i ja się pozbieram jak zobaczę fotki Tuli z nowego domku...... uciekam z dogo,muszę Otulinę wykąpać i pogadać z nią chwilkę,opowiedzieć o domku i poprosić,żeby Tula była grzeczną dziewczynką w nowym domku:-) Narazie nie myślę o psiaku na dt...może jeżeli uda się wyadoptować moją drugą tymczasowiczkę........pożyjemy i zobaczymy Dziękuję Wam wszystkim,że razem zemną walczyłyście i walczyliście o Tule,Wasze słowa otuchy są bezcenne!!!! Quote
anita_happy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Lolalola']Daska i Anita dosyc:)jak to baby potrafia temat rozkrecic od adopcji psow do reperowania ................. hehehehhe:) Ciesze sie,ze sie usmiechnelas na moj kosmos;)...........ale wiesz to nie jest smieszne,ja sie tu na glebie nie moge odnalesc;) Anita mam nadzieje,ze Twoj Tata ma sie lepiej i przeslij mi ten swoj adres bo Cie stluke,nic nie wysylam pudzianowi,nie stac mnie na prowizje,kumasz????:)albo chcesz 40 zl na psy albo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daska ja Ci wspolczuje,ja bym sie zaplakala na smierc w zwiazku z rozstaniem z Otulina:([/QUOTE] ej...Lolaola..pocztówkę na pudzianowy adres zapodajj....do Szydłowca..babooo [quote name='magiraf']Z radocha wielka melduje. ze misja pod kryptonimem "Wizyta przedadopcyjna" zakonczona WIEEEELKIM SUKCESEM!!! :))) Dasia, placzemy teraz, ale ze szczescia! :) Tulinka bedzie miala w swoim nowym domku jak w raju! Swietni ludzie, atmosfera, dom z ogrodem, czulosc, oczekiwanie na nowego czlonka rodziny!!! Moznaby wymieniac dalej! Wet juz zamowiony, wet-kardiolog tez, aby skontrolowal Tulinkowe serducho! A wiec: RADOSC, RADOSC, RAAAADOSC!!! :cunao:[/QUOTE] = RADOSĆ [quote name='daśka']hmmmmm cudownie,że tak wspaniali ludzie wezmą do siebie Tulinkę!!!! Cieszę się,że wet już dla Tuli umówiony:-) Będzie dobrze a i ja się pozbieram jak zobaczę fotki Tuli z nowego domku...... uciekam z dogo,muszę Otulinę wykąpać i pogadać z nią chwilkę,opowiedzieć o domku i poprosić,żeby Tula była grzeczną dziewczynką w nowym domku:-) Narazie nie myślę o psiaku na dt...może jeżeli uda się wyadoptować moją drugą tymczasowiczkę........pożyjemy i zobaczymy Dziękuję Wam wszystkim,że razem zemną walczyłyście i walczyliście o Tule,Wasze słowa otuchy są bezcenne!!!![/QUOTE] DAŚKA!!!pomnik Ci postawie za oTULINOWE FUTRO!!! wirtualny - nie pękaj... Quote
bros Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 teraz doczytałam ze domek we Wrocku :) Tulinko samych najszczęśliwszych dni w nowym domku :) Quote
anita_happy Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Tulina...masz Gości JUTRO!!!! Quote
Lolalola Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Tulinko dzis Twoj wielki dzien!!!!!!powodzenia sunieczko,zeby Ci dobrze bylo:loveu: Ciocia zmywa sie na chwile z dogo,juz nie mam sily,wczoraj zmarl moj deklarowicz Kuba i znow nie moge sie otrzasnac,jestem kur...a zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(i peklo mi znow serce.........po raz setny chyba............. Quote
...robaczek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Trzymam kciuki, co by wszystko się powiodło. Dawno mnie nie było o Tulki, a tu taka optymistyczna historia, oby się udało, oby ;) Quote
anita_happy Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Lolalola']Tulinko dzis Twoj wielki dzien!!!!!!powodzenia sunieczko,zeby Ci dobrze bylo:loveu: Ciocia zmywa sie na chwile z dogo,juz nie mam sily,wczoraj zmarl moj deklarowicz Kuba i znow nie moge sie otrzasnac,jestem kur...a zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(i peklo mi znow serce.........po raz setny chyba.............[/QUOTE] widziałam..ale wiessz co..przynajmniej ostatnie dni byl kochany!!! TULINA JUTRO JEDZIE DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iljova Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='Lolalola']Tulinko dzis Twoj wielki dzien!!!!!!powodzenia sunieczko,zeby Ci dobrze bylo:loveu: Podpisuje się pod tym. Ciocia zmywa sie na chwile z dogo,juz nie mam sily,wczoraj zmarl moj deklarowicz Kuba i znow nie moge sie otrzasnac,jestem kur...a zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(i peklo mi znow serce.........po raz setny chyba.............[/QUOTE] To za każdym razem jest bardzo trudne , ciężko pogodzić się z tą myślą. Trzymaj się! Quote
Mysza2 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='anita_happy'] TULINA JUTRO JEDZIE DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Jutro? co mnie się pozajączkowało że dzisiaj? Cioteczki zajrzyjcie proszę na bazarek dla dziadunia Bodzia [url]http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22[/url] Quote
daśka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Otulina wyjechała:-(:-(:-(...... nie pojechała wczoraj ponieważ zaproponowałam cudownym ludzikom nocleg,żeby nie musieli jechać do W-WY i później do Poznania,odjechali więc dziś raniutko od nas bezpośrednio do Poznania...i co i zatrzasnęła się klapa samochodu i moja przygoda z Tulą dobiegła końca:-(:-(:-(... uciekam stąd narazie....Otulinko moja kochana,upiorku,śmierdziuszku niech Ci się szczęści w nowym domeczku,bądź grzeczną dziewczynką,daj swojej nowej rodzince tyle radości ile wniosłaś w nasze życie...bardzo za Tobą tęsknię,ale jedziesz do cudownych ludzi i teraz będziesz bardzo szczęśliwa:-) Quote
Havanka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Daśka, jak już uporasz sie z emocjami, choć wiem, że to nie będzie łatwe, to opisz jak Tulinka; czy była zestresowana przed podróżą, czy chętnie wsiadła do samochodu. Wiem, że pojechała do lepszego życia, ale ona tego nie wie; znowu kolejna zmiana w jej życiu. Ledwie zdążyła pokochać a tu znowu zmiana.... Trzymaj sie dzielnie dziewczyno !!! Wiem, że dałaś jej wszystko, co można !!!! Quote
daśka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='Havanka']Daśka, jak już uporasz sie z emocjami, choć wiem, że to nie będzie łatwe, to opisz jak Tulinka; czy była zestresowana przed podróżą, czy chętnie wsiadła do samochodu. Wiem, że pojechała do lepszego życia, ale ona tego nie wie; znowu kolejna zmiana w jej życiu. Ledwie zdążyła pokochać a tu znowu zmiana.... Trzymaj sie dzielnie dziewczyno !!! Wiem, że dałaś jej wszystko, co można !!!![/QUOTE] Tula uwielbia jeździć samochodem i po spacerku nawet nie wracała do domu,była rozemocjonowana,szczęśliwa ja jej mówiłam na spacerze,że jedzie do nowego domku,do cudownych ludzi i ona "jakby" to razumiała.Będzie jej bardzo,bardzo,bardzo dobrze... Quote
bela51 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dawno tu nie zaglądlam. A tu takie wspaniale wiadomosci ! Trzymam bardzo mocno kciuki,aby to był najlepszy dom na świecie. Quote
Mysza2 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Trzymam kciuki na nowe dobre życie Tulci. Domek, który z założenia decyduje się na psa z problemami na pewno będzie dobry. Powodzenia Tulciu:):) Quote
daśka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tulina już prawie w Bydgoszczy,jeszcze chwila i będzie w new home Quote
...robaczek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 daśka to gdzie ten domek docelowy jest, bo ja już zgłupiałam?;) Quote
magiraf Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='daśka']Tula uwielbia jeździć samochodem i po spacerku nawet nie wracała do domu,była rozemocjonowana,szczęśliwa ja jej mówiłam na spacerze,że jedzie do nowego domku,do cudownych ludzi i ona "jakby" to razumiała.Będzie jej bardzo,bardzo,bardzo dobrze...[/QUOTE] Bedzie jej tam przeeeecudownie... Tak jak bylo jej u Ciebie Dasia... Dziekuje Ci za to co zrobilas... Podarowalas Tulencji nowe zycie, postawilas na 4 lapy, sprawilas ze jej porazajaco smutne spojrzenie stalo sie, byc moze po raz pierwszy, pelnym radosci i nadziei, ze swiat moze byc inny... Dziekuje raz jeszcze... Quote
...robaczek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Na pewno mało kto by się podjął tak trudnej walki o piesia, na pewno Nawet nie będę pisała jakie mi myśli przychodzą do głowy jeśli chodzi o Twoją osobę, bo nie lubię słodzić:loveu: ;) Tylko daśka nie becz:( Quote
magiraf Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 I jeszcze dla Anitki bardzo happy happy happy :) poklony wieeeelgasne i jeszcze wieksze, bo tylko mozemy sobie teraz z przerazeniem wyobrazic co by sie dzialo z Otulinka, gdyby nie zostala dostrzezona w boksach zwanych "nieadopcyjnymi" :( Ale to juz tylko surrealistyczna przeszlosc, nowy piekny rozdzial otwarty, tadadadadadaad!!! :cunao: Quote
magiraf Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='...robaczek']daśka to gdzie ten domek docelowy jest, bo ja już zgłupiałam?;)[/QUOTE] Domek znajduje sie pod Wroclawiem, super okolica Quote
daśka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Tula będzie mieszkała we Wrocławiu,ale jej Pani po nią dojechała do Poznania....to złoty człowiek jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts