Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wspaniala niespodzianka:loveu::loveu:dziekujemy:)
moim zdaniem Tulunia wyglada znacznie lepiej....jakos tak mi sie zdaje....ale w dalszym ciagu nie moge sie pogodzic z tym,ze ktos tak wyeksploatowal psa...........to tragiczne:-(:-(:-(
Daska-zdjecie rybek jest kwintesencja wszystkiego,kocham je,rozbawilas mnie bardzo:lol::lol::eviltong:
mialy byc rybki .......i prosze jest caly rybny:)i znowu mi cieknie slina bo ja tez kocham rybki:)jak Tulasia poje takich fladeek i sledzikow pierwsza klasa to zaraz wszystko minie;)rybki bardzoooo zdroowe!!!
super,super!!!
widze,ze z rotkiem to naprawde sa para;)fajny wybieg macie!!!

Posted

Nasza Tulcia ma wciąż smutny wyraz pyszczka. Życie musiało jej solidnie dokopać, a raczej człowiek-bestia. Wiem, ze kiedyś Daśka prześle zdjecia, na których nie poznamy suni ! Tylko trzeba na nie jeszcze trochę poczekać.

Posted

gdyby trzeba było ciąć koszty, to mogę polecić filety rybne mrożone z ARO. Jadłam nieraz, nie są drogie a smaczne te rybki. Można ugotować np w specjalnym garnku na parze. Albo coś ;) ja mam taki garnek za 20zł, stalowy ze szklaną pokrywką i sprawdza się dobrze :)

Posted

anita_happy napisał(a):
ale nasmarowałyście!!!!!!!!!!!!1doczytałam do konca! :P

hihih

ide szukać tego Pana, co pisał na Kelp :P
moze on nam doradzi co zakupic...
ale ta maczka z alg i jedna przesyłka tez jest kusząca...
coooo

wazne, ze algi

A TEN FUTER co się rzucił na TULE!!!!!!!!!!!szok
daśka...wyadoptowujemy TULE i rezerwuje mijscówke u ciebie..dla siebie..tez mi włosy wychodzą...i potrzebuje regeneracji..ale cycochów już tą gabką do czerwoności nie bedziesz musiał mi smarowac :P
ła hahhahahaha
aha
i za Royal canin tez podzięuje...ale placki ziemniaczane z sosem...pierogi z grzybami...pierogi z truskawkami...to TAK

aha i dodam, ze lepsza ze mnie dekoratorka nizz TULA :P
dasz jakąś bonifikate :P za to dekoratorstwo :P

A na masaż cycochów przez TZ-ta Daśki też nie reflektujesz? ;)

Posted

Dzieki najwieksze za Tulkowa niespodziane!!! Niesamowicie wzruszajace jest zobaczyc ja w takiej aurze... dzieki za to... A jak siersciuszek odrosnie i przestana jej doskwierac skorne zapalania to oczeta bankowo bardziej sie usmiechna, wierze w to i juz! :)

Posted

witam ponownie, :) Pan zaproponowal kelp bonajlatwiej gokupic, apteka. kupcie byle co oby z alg. w poniedzilek jutro robie kolejne 50 zl. ale jak teraz nie kupicie tych alg to w grudniu szlaban. :) przeczytalem, stary hodowca, ze "nuzyca minus, swierzboiowiec minus" na 50 iles tam stronie, co do grzybow nie che mi sie czytac kolejnych 30 stron postow, ale uwazam ze z kazdego psa ze schrony mozna wychodwac grzyby i nie one sa przyczna bee skory, ale niech tam niech i wet se poleczy.

Posted

rekus napisał(a):
zupe po dodaniu jaka i smietany zagotowuje sie?!

moze sledzie sa tansze od pozostalych.mozna cale przez maszynke.

NIE ZAGOTOWUJE SIE BO SIE ZWARZY:cool3:
WHERE ARE YOU DASKA & TULASKA????
PEWNIE ZNOWU TEN KOMP:evil_lol:
EHHHHHHHHHHH

Posted

Lolalola napisał(a):
NIE ZAGOTOWUJE SIE BO SIE ZWARZY:cool3:
WHERE ARE YOU DASKA & TULASKA????
PEWNIE ZNOWU TEN KOMP:evil_lol:
EHHHHHHHHHHH

komp///ja just only fon...

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki , podajcie ma na PW nr konta na który mam przelać pieniążki z bazarku dla Tuli.

pudziannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Posted

rekus napisał(a):
Daska - BOCZEK NA OLEJU??????!!!!! co za swietokradztwo dla boczku i ile trucizn ze spalonego oleju roslinnego.

och Drogi Rekus....co ja się będę przejmowała truciznami ze spalonego boczku,zjedzonego dwa razy do roku,smak niezapomniany a i tak padnę przez fajki na raka płuc;-)
Śledzie Tula dostaje w całości,w sklepie są już obrane z łusek,ja tylko patroszę i przez maszynkę elektryczną puszczam:-)
Jeżli chodzi o zakupy w realu,to mam do najbliższego reala jakieś 28 km w jedną stronę.Pozatym w sklepach rybnych na pomorzu takie same ceny co w hipkach za śledzia,a wiem,że przyjeżdżają świeżutkie:-)
Podejdę do apteki po algowy specyfik:-)
Porobię zdjęcia preparatu i rachunku i poproszę Havankę o wklejenie:-)

Posted

Więc tak chyba mam dobry humor,jeden z komputerów jedzie dziś do Pana informatyka,więc niebawem jeden z nich bedzie działał na tip top:-)
mam kalendarzową rozpiskę Tuli
8 list Imaverol spray-spryskiwanie
10 lis Peroxyvet-szampon od wet,kapiel
12 lis Imaverol
14 lis Hexoderm
16 lis Imaverol
18 lis Peroxyvet
20 lis Imaverol
itd
codziennie mała łyżeczka oleju z wątroby dorsza (czyt popularnie znienawidzony tran;-))
codziennie 7 kropelek EFA oile kropelki od Citeczki Lolalola:-)
codziennie 3 gramy Bitidermu,preparatu z biotyną
Rano jedzonko ryż+ryba,zjadane bardzo chętnie:-)
wieczorem Royal canin skin support,również chetnie zjadany:-)