anita_happy Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 babeczki....nie wierze..ona już uszy podnosi godnie!!!!idzie na lepsze pudzian dojechał ze szkóli - prosimy o przelew do daśki -600złociszy - niech rządzi... Quote
daśka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='anita_happy']babeczki....nie wierze..ona już uszy podnosi godnie!!!!idzie na lepsze pudzian dojechał ze szkóli - prosimy o przelew do daśki -600złociszy - niech rządzi...[/QUOTE] ja nie chcę rządzić,ja chcę ,żeby Tula miała to czego potrzebuje,a jeszcze kilka badań nas czeka!!! Quote
anita_happy Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 no własnie......CZEKA....czeka...ale idzie na dobre Quote
anita_happy Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 wiecie co..ja sobie teraz uświadomilam..ze to co się dzije w zyciu Tuli..to dla nas TYLKO ZDJECIA..a dla daśki i TULI - życie.... Quote
Iljova Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Źyczę Tuli i Daśce kolejnego dobrego dnia. Quote
katarzyna09 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Linssi']Calujemy w nochalka na dobry dzien!! :D[/QUOTE]I miziamy gorąco w ten zimny poranek:loveu: Quote
lusiab4 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a ja myślę, że to nie tylko są zdjęcia, teraz wiele z nas też żyje życiem TULI :) i dzięki Wam dziewczyny wyjdzie z tego coś dla TULI dobrego :) jesteście niesamowite miłego dnia dla wszystkich śledzących wątek TULI :) Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='anita_happy']wiecie co..ja sobie teraz uświadomilam..ze to co się dzije w zyciu Tuli..to dla nas TYLKO ZDJECIA..a dla daśki i TULI - życie....[/QUOTE] dobrze powiedziane..........kochana Tuluniu witaj,nastepny fajny dzionek przed Toba:) Quote
anita_happy Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 daśka...spokojnego i słonecznego dnia spędzone z TULĄ...wymiziaj ją od NAS plosee.... pudzianek zrobił przelew - 600 zików... dasieńko - wszystko co najlepsze :P dla tej naszej biduli.... mała ma album na FB... [url]http://www.facebook.com/album.php?aid=13023&id=100001647945860#!/album.php?aid=13335&id=100001647945860[/url] kochamy ją.... Quote
magiraf Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cudownego dnia dla Wszystkich TuloDasioWielbicieli!!! :) Niech ten dzionek rowniez przyniesie Tuli wszystko co dla Niej najwazniejsze... Na co stawiacie w kwestii Tulkowej hierarchii : mizianko na sucho, mizianko gabczaste, czy moze calusy od Dasi? :loveu: Wszystkiego dobrego! Quote
Kava Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 cioteczki, o losach Tuli dowiedzialam sie na FB. Jestem tak samo jak i wy zdruzgotana przygladajac sie takim stworzeniom. Podziwiam was za to co zrobilyscie dla Tuli. Problem pseudohodowli i hodowcow siegnal juz dawno poza granice Polski, W Europie zachodniej trafiaja te biedactwa na rynki i czesto chore sprzedawane po cenach dampingowych przyczyniaja sie do rozkwitu tego bisnesu. Organizacje prozwierzece jak Tasso przygotowuja petycje do Bundestagu (parlamentu) w celu prawnego zakazania komercjalnej hodowli i sprzedazy psow. Akcja ta trwa do 25 listopada i byloby dobrze zebrac ok 50 000 podpisow, zeby miec szanse na przeprowadzenie tej akcji oto link: [url]https://epetitionen.bundestag.de/index.php?action=petition;sa=details;petition=14310[/url] istnieje jeszcze mozliwosc wydrukowania na stronie [url]www.tasso.de[/url] petycji z lista do zbierania podpisow. Prosze was rozpowszechniajcie gdzie sie da i zbierajcie podpisy aby tym zbrodniarzom interesy ukrocic. Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!! Anita moze na fb wrzuc linka,niech wszyscy zobacza i podpisza!!!!!!!!!!!!!nie moge sie do Ciebie dodzwonic,zmienilas nr???????musimy cos obgadac!!!!!!!!!!!!!!! TULUNIU!!!!!!!jak sie miewasz aniolku??? bylo mizianko???masazyk,gabkowanie???buziaki,pyszne papu???;) spacerek??? pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:) Quote
Kava Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wstawiajcie i pdpisujcie dziewczynki, to strasznie wazne...... ja juz mam wstawione,,,, ale dobrego nigdy nie za duzo dla Tuli mizinanki takze odemnie i mojej osemki (4+4) Quote
anita_happy Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='Kava']cioteczki, o losach Tuli dowiedzialam sie na FB. Jestem tak samo jak i wy zdruzgotana przygladajac sie takim stworzeniom. Podziwiam was za to co zrobilyscie dla Tuli. Problem pseudohodowli i hodowcow siegnal juz dawno poza granice Polski, W Europie zachodniej trafiaja te biedactwa na rynki i czesto chore sprzedawane po cenach dampingowych przyczyniaja sie do rozkwitu tego bisnesu. Organizacje prozwierzece jak Tasso przygotowuja petycje do Bundestagu (parlamentu) w celu prawnego zakazania komercjalnej hodowli i sprzedazy psow. Akcja ta trwa do 25 listopada i byloby dobrze zebrac ok 50 000 podpisow, zeby miec szanse na przeprowadzenie tej akcji oto link: [url]https://epetitionen.bundestag.de/index.php?action=petition;sa=details;petition=14310[/url] istnieje jeszcze mozliwosc wydrukowania na stronie [url]www.tasso.de[/url] petycji z lista do zbierania podpisow. Prosze was rozpowszechniajcie gdzie sie da i zbierajcie podpisy aby tym zbrodniarzom interesy ukrocic.[/QUOTE] podpisuje i lobbuje gdzie sie da!!!!!!!!!!!STO PSEUDH!!!!Kava - na naszym szydłwoieckim watku jest plakat....sto pseudo...moze podkleje jako plakat tego linku do petycji!!!! cholera aj tępie nawet domowe pseudo!!! "Sprzedam pekinczyki - tanio!!!!u nas w Szydłowcu... [quote name='Lolalola']zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!! Anita moze na fb wrzuc linka,niech wszyscy zobacza i podpisza!!!!!!!!!!!!!nie moge sie do Ciebie dodzwonic,zmienilas nr???????musimy cos obgadac!!!!!!!!!!!!!!! TULUNIU!!!!!!!jak sie miewasz aniolku??? bylo mizianko???masazyk,gabkowanie???buziaki,pyszne papu???;) spacerek??? pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:)[/QUOTE] fon..692 407 681 /bylam na wsi na kiełbasie wyborczej!!!!zaloguj sie u mnie na fb i mnie lobbuj babo..dyskutuj...itp... niech ludzie widzą, że sie DA! cholera co za typy kandydują :) superrrrrrrrr Quote
anita_happy Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 doopa..nie czaje po niemiecku gdzi emam podpisac Quote
Lolalola Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ..............i ja choc zaczelam sie uczyc niemieckiego tez nic nie trybie........... Quote
Kava Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 moze pomoc z wypelnieniem? wejde tam i zobacze dokladnie co i jak, bo juz nie pamietam w kazdym razie trzeba sie najpierw zarejestrowac. Registrieren. potem dostaniecie maila z potwierdzeniem.... Quote
Kava Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 najpierw w gornym z pomaransczowa obwodka prostokacie nalezy w 6 rzedzie nacisnac na slowo: [B]regisrieren[/B] wtedy otworzy sie nowa strona na ktorej trzeba podac swoje dane: 1. pseudonym; albo nick 2.Adres mailowy ( ponizej jest haczyk w kwadraciku. Zostawic, po to zeby adres mailowy nie byl widoczny dla wszystkich) 3.adres mailowy jeszcze raz powtorzyc 4.paswort 5.paswort jeszcze raz 6.Frau= pani Herr = pan 7.Nazwisko 8. imie 9. opcjonalnie Fundacja, stowarzyszenei, organizacja 10.Ulica i nr. domu 11. kod pocztowy 12. miejscowosc 13. Kraj/ Panstwo 14. Region / wojewodztwo Ponizej jest maly kwadrat : trzeba nacisnac na znak zgody z....itd ostatni prostokat w lewym dolym rogu ...z literami , ktore trzeba wpisac to juz prawie wszystko........... po prawej stronie w dolnym rogu stoi : registrieren nacisnac to wszystko..... zycze powodzenia w razie czego pytajcie Quote
Kava Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 druga, inna moze latwiejsza mozliwosc jest wydrukowac liste do podpisow na stronie [url]www.tasso.de[/url] te liste podpisuje sie dlugopisem i wysyla poczta. adres moge podac Quote
MaDi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Następna sunia z okolic Radomia... Może pseudo robi porządki? Jest bardzo wychudzona zdjęcia nie oddają jej stanu faktycznego:shake: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195378-Wychudzona-DONka-szuka-domu.?p=15627290#post15627290[/url] Quote
...robaczek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zaglądam i życzę kolorowych snów ;) Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Lolalola']zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!! Anita moze na fb wrzuc linka,niech wszyscy zobacza i podpisza!!!!!!!!!!!!!nie moge sie do Ciebie dodzwonic,zmienilas nr???????musimy cos obgadac!!!!!!!!!!!!!!! TULUNIU!!!!!!!jak sie miewasz aniolku??? bylo mizianko???masazyk,gabkowanie???buziaki,pyszne papu???;) spacerek??? pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:)[/QUOTE] Dzisiaj musiałam pojechać do Gdańska,prześledzić jak biznes mi się kreci.Tula dostała już ketokonazol i wit E,oraz karmę RC i biotynkę i tran:-) Dzisiaj minęło 48 h po kąpieli,więc Tula została również zakropiona ADVOCATE:-) Quote
Recommended Posts