Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']babeczki....nie wierze..ona już uszy podnosi godnie!!!!idzie na lepsze

pudzian dojechał ze szkóli - prosimy o przelew do daśki -600złociszy - niech rządzi...[/QUOTE]
ja nie chcę rządzić,ja chcę ,żeby Tula miała to czego potrzebuje,a jeszcze kilka badań nas czeka!!!

Posted

a ja myślę, że to nie tylko są zdjęcia,
teraz wiele z nas też żyje życiem TULI :) i dzięki Wam dziewczyny wyjdzie z tego coś dla TULI dobrego :)
jesteście niesamowite
miłego dnia dla wszystkich śledzących wątek TULI :)

Posted

[quote name='anita_happy']wiecie co..ja sobie teraz uświadomilam..ze to co się dzije w zyciu Tuli..to dla nas TYLKO ZDJECIA..a dla daśki i TULI - życie....[/QUOTE]
dobrze powiedziane..........kochana Tuluniu witaj,nastepny fajny dzionek przed Toba:)

Posted

daśka...spokojnego i słonecznego dnia spędzone z TULĄ...wymiziaj ją od NAS plosee....

pudzianek zrobił przelew - 600 zików...
dasieńko - wszystko co najlepsze :P dla tej naszej biduli....

mała ma album na FB...
[url]http://www.facebook.com/album.php?aid=13023&id=100001647945860#!/album.php?aid=13335&id=100001647945860[/url]

kochamy ją....

Posted

Cudownego dnia dla Wszystkich TuloDasioWielbicieli!!! :) Niech ten dzionek rowniez przyniesie Tuli wszystko co dla Niej najwazniejsze... Na co stawiacie w kwestii Tulkowej hierarchii : mizianko na sucho, mizianko gabczaste, czy moze calusy od Dasi? :loveu: Wszystkiego dobrego!

Posted

cioteczki,

o losach Tuli dowiedzialam sie na FB.
Jestem tak samo jak i wy zdruzgotana przygladajac sie takim stworzeniom.
Podziwiam was za to co zrobilyscie dla Tuli.

Problem pseudohodowli i hodowcow siegnal juz dawno poza granice Polski,
W Europie zachodniej trafiaja te biedactwa na rynki i czesto chore sprzedawane po cenach dampingowych przyczyniaja sie do rozkwitu tego bisnesu.
Organizacje prozwierzece jak Tasso przygotowuja petycje do Bundestagu (parlamentu) w celu prawnego zakazania komercjalnej hodowli i sprzedazy psow.
Akcja ta trwa do 25 listopada i byloby dobrze zebrac ok 50 000 podpisow, zeby miec szanse na przeprowadzenie tej akcji
oto link:
[url]https://epetitionen.bundestag.de/index.php?action=petition;sa=details;petition=14310[/url]

istnieje jeszcze mozliwosc wydrukowania na stronie [url]www.tasso.de[/url] petycji z lista do zbierania podpisow.

Prosze was rozpowszechniajcie gdzie sie da i zbierajcie podpisy aby tym zbrodniarzom interesy ukrocic.

Posted

zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anita moze na fb wrzuc linka,niech wszyscy zobacza i podpisza!!!!!!!!!!!!!nie moge sie do Ciebie dodzwonic,zmienilas nr???????musimy cos obgadac!!!!!!!!!!!!!!!

TULUNIU!!!!!!!jak sie miewasz aniolku???
bylo mizianko???masazyk,gabkowanie???buziaki,pyszne papu???;)
spacerek???
pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:)

Posted

wstawiajcie i pdpisujcie dziewczynki, to strasznie wazne......
ja juz mam wstawione,,,,
ale dobrego nigdy nie za duzo

dla Tuli mizinanki takze odemnie i mojej osemki (4+4)

Posted

[quote name='Kava']cioteczki,

o losach Tuli dowiedzialam sie na FB.
Jestem tak samo jak i wy zdruzgotana przygladajac sie takim stworzeniom.
Podziwiam was za to co zrobilyscie dla Tuli.

Problem pseudohodowli i hodowcow siegnal juz dawno poza granice Polski,
W Europie zachodniej trafiaja te biedactwa na rynki i czesto chore sprzedawane po cenach dampingowych przyczyniaja sie do rozkwitu tego bisnesu.
Organizacje prozwierzece jak Tasso przygotowuja petycje do Bundestagu (parlamentu) w celu prawnego zakazania komercjalnej hodowli i sprzedazy psow.
Akcja ta trwa do 25 listopada i byloby dobrze zebrac ok 50 000 podpisow, zeby miec szanse na przeprowadzenie tej akcji
oto link:
[url]https://epetitionen.bundestag.de/index.php?action=petition;sa=details;petition=14310[/url]

istnieje jeszcze mozliwosc wydrukowania na stronie [url]www.tasso.de[/url] petycji z lista do zbierania podpisow.

Prosze was rozpowszechniajcie gdzie sie da i zbierajcie podpisy aby tym zbrodniarzom interesy ukrocic.[/QUOTE]

podpisuje i lobbuje gdzie sie da!!!!!!!!!!!STO PSEUDH!!!!Kava - na naszym szydłwoieckim watku jest plakat....sto pseudo...moze podkleje jako plakat tego linku do petycji!!!!
cholera aj tępie nawet domowe pseudo!!! "Sprzedam pekinczyki - tanio!!!!u nas w Szydłowcu...

[quote name='Lolalola']zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anita moze na fb wrzuc linka,niech wszyscy zobacza i podpisza!!!!!!!!!!!!!nie moge sie do Ciebie dodzwonic,zmienilas nr???????musimy cos obgadac!!!!!!!!!!!!!!!

spacerek???
pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:)[/QUOTE]

fon..692 407 681 /bylam na wsi na kiełbasie wyborczej!!!!zaloguj sie u mnie na fb i mnie lobbuj babo..dyskutuj...itp...
niech ludzie widzą, że sie DA!
cholera co za typy kandydują :) superrrrrrrrr

Posted

moze pomoc z wypelnieniem?

wejde tam i zobacze dokladnie co i jak, bo juz nie pamietam

w kazdym razie trzeba sie najpierw zarejestrowac.

Registrieren.
potem dostaniecie maila z potwierdzeniem....

Posted

najpierw w gornym z pomaransczowa obwodka prostokacie nalezy

w 6 rzedzie nacisnac na slowo: [B]regisrieren[/B]
wtedy otworzy sie nowa strona na ktorej trzeba podac swoje dane:
1. pseudonym; albo nick
2.Adres mailowy ( ponizej jest haczyk w kwadraciku. Zostawic, po to zeby adres mailowy nie byl widoczny dla wszystkich)
3.adres mailowy jeszcze raz powtorzyc
4.paswort
5.paswort jeszcze raz
6.Frau= pani Herr = pan
7.Nazwisko
8. imie
9. opcjonalnie Fundacja, stowarzyszenei, organizacja
10.Ulica i nr. domu
11. kod pocztowy
12. miejscowosc
13. Kraj/ Panstwo
14. Region / wojewodztwo
Ponizej jest maly kwadrat : trzeba nacisnac na znak zgody z....itd
ostatni prostokat w lewym dolym rogu ...z literami , ktore trzeba wpisac

to juz prawie wszystko........... po prawej stronie w dolnym rogu stoi : registrieren nacisnac
to wszystko.....
zycze powodzenia
w razie czego pytajcie

Posted

druga, inna moze latwiejsza mozliwosc jest wydrukowac liste do podpisow
na stronie [url]www.tasso.de[/url]
te liste podpisuje sie dlugopisem i wysyla poczta.
adres moge podac

Posted

Następna sunia z okolic Radomia...
Może pseudo robi porządki? Jest bardzo wychudzona zdjęcia nie oddają jej stanu faktycznego:shake:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195378-Wychudzona-DONka-szuka-domu.?p=15627290#post15627290[/url]

Posted

[quote name='Lolalola']zaraz podpisze!!!!!!!!!!!!!!!!!

spacerek???
pewnie taaakkk:)u ciotki Daski pelny pakiet:)[/QUOTE]
Dzisiaj musiałam pojechać do Gdańska,prześledzić jak biznes mi się kreci.Tula dostała już ketokonazol i wit E,oraz karmę RC i biotynkę i tran:-)
Dzisiaj minęło 48 h po kąpieli,więc Tula została również zakropiona ADVOCATE:-)