Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 bardzo sie ciesze,ze Tulinka ma taka opieke i odnotowuje takie postepy:)..........biedne serduszko Tulinkowe,mam nadzieje,ze da sie leczyc zeby pomoc naszej dziewczynce,naprawde nie wiecie jaka jest moja radosc,bo te zdjecia tych makabrycznie smutnych oczu doprowadzaly mnie do placzu ...................milego dnia kochana panienko:) a doszla juz moja wplata??????????????????? Quote
Havanka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='tula']a ja przypominam ze czekam na nr konta na które mam wpłacić tą zaległą 100:) Anita, Pudzian - nr konta do wpłaty potrzebny !!! Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 tula napisał(a):a ja przypominam ze czekam na nr konta na które mam wpłacić tą zaległą 100:) pudzian :) Quote
magiraf Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nie mialam chwile dostepu do neta, wiec moj okrzyk nieco opozniony, ale wybitnie donosny: NIECH ZYJEEEEEEEEE MESZEK!!! :)))) Wiesci suuupero, radosc u mnie niepojeta!!! Jezeli zaden Tulkowy PRowiec sie jeszcze nie zglosil to ja sie pisze i zglaszam gotowosc :) Quote
Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 i jak Tuluniu????jak tam meszek rosnie??dzis juz to pewnie male kudelki sa:eviltong: Quote
Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 :razz:kurcze nie widze sie w poscie rozliczeniowym,wyslalam 40 zl na adres Stowarzyszenia....do innych psiakow juz doszly...........prosze sprawdzic jeszcze raz!!! Quote
anita_happy Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Lolalola napisał(a)::razz:kurcze nie widze sie w poscie rozliczeniowym,wyslalam 40 zl na adres Stowarzyszenia....do innych psiakow juz doszly...........prosze sprawdzic jeszcze raz!!! no nie!!!!!!!!!!!!!!!!Lolaola na STOW wysłała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabije.. baboooo..za to fot nie dostaniesz lolexa! wiesz jak jest z kontem STOW - babki ze Stow nie maja net konta..i muszą latac i sprawdzac czy my mamy cos na koncie..ze to starsze panie..latają raz w tygodniu .. i sie pewnie mineliscie...panie i wplata zeby wyplacic kase musimy miec w łapi rachunek i opisac na co kasa :) oj Loloola..loloa Quote
Lolalola Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 anita_happy napisał(a):no nie!!!!!!!!!!!!!!!!Lolaola na STOW wysłała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabije.. baboooo..za to fot nie dostaniesz lolexa! wiesz jak jest z kontem STOW - babki ze Stow nie maja net konta..i muszą latac i sprawdzac czy my mamy cos na koncie..ze to starsze panie..latają raz w tygodniu .. i sie pewnie mineliscie...panie i wplata zeby wyplacic kase musimy miec w łapi rachunek i opisac na co kasa :) oj Loloola..loloa kurna................................ nikt mi nie powiedzial,a ja Cie po tych western union nie chcialam ciagac(taka bylam dobra:))i dalam Mamie takie dane........................ja pitole...............no,ale w koncu Tulunia je dostanie kiedys...................wrrrrrrrrrrrrr Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 czesc Tulunia!!co u psiurki?:)ciotki pewnie znicze odpalaja .............cisza na dogo.......... Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 anita_happy napisał(a):dobrze, ze nie dopalacze:P buhahahhahhhhhhhhhhhaaa,glodnemu chleb na mysli:))hahah dobre to bylo! Quote
daśka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja nawet nie znicze,a komputer zastępczy próbuję odpalić!!!!!! kolejna awaria!!!! anita_happy prześlij mi smsem adres wyślę faktury i rachunki.Poprosiłam wet żeby wciągnęła na fakturę część kasy za karmę i mamy już faktury na przeszło 300 zł:-) można biec do stow. Tula dzisiaj bedzie kapana,trzeba zamawiać powoli hexoderm,dużo na całą Tulę tego idzie.Jeszcze na trzy razy wystarczy,jednak lepiej zamówić teraz,żeby nie przepłacać za przesyłkę.Mogę się tym zająć,czekam na odp:-) Tula coraz częściej biega z moim rottkiem,zrobię dziś zdjęcia i prześlę do Havanki:-) o ile komp nie da ciała:-) Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 tzn mozemy oficjalnie powiedziec,ze Tula ma narzeczonego rotka:)heheh Quote
daśka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tula wczoraj miała podrażnienie na szyi,ściągnęłam jej obróżkę i jest już lepiej:-) niestety nadal jest w strupach,ale sierściuszka odrasta,to powoli po ketokonazolu i avocate i hexodermie,biotynie,wit e,tranie i kropelkach od lolalola wszystko powinno się zagoić:-) p.s.otworzę niebawem aptekę weterynaryjną;-) Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 no niezly aresenalek:) bidulka wrazliwa jest,ale moj bulion tez tak ma,ze jak w szelkach polazi,to zaraz czerwone,tak to juz jest gdy sie jest ksiezniczka:) Quote
daśka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Lolalola napisał(a):tzn mozemy oficjalnie powiedziec,ze Tula ma narzeczonego rotka:)heheh tak Mateo (rottek) to zagorzały bigamista:-) Daśka jest jego Sara jest jego Tula jest jego;-) a no i mnie tez kupił;-) niezły haremik,co....... Quote
ewa36 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 daśka napisał(a):tak Mateo (rottek) to zagorzały bigamista:-) Daśka jest jego Sara jest jego Tula jest jego;-) a no i mnie tez kupił;-) niezły haremik,co....... A to dobre :) Quote
Lolalola Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 daśka napisał(a):tak Mateo (rottek) to zagorzały bigamista:-) Daśka jest jego Sara jest jego Tula jest jego;-) a no i mnie tez kupił;-) niezły haremik,co....... sie urzadzil:) clever boy:) Quote
anita_happy Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 kupować...kupowac :) adres pudzian zapoda :) bo on w Szydłowcu siedzi i ma kontakt z paniami ze STOW :) kontakty czysto służbowe:P Quote
katarzyna09 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Sorry Tulcia,ale ten psiak pilnie potrzebuje pomocy.Dziewczyny prosze,zajrzyjcie na jego watek .... http://www.dogomania.pl/threads/195267-Czaru%C5%9B-z-problemamy-neurologicznymi-ratujmy-go-przed-zim%C4%85!!!! Quote
daśka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ok to zamawiam hexodermik dla Tuli co ładnie jej skórę otuli;-) p.s.dzisiaj do nie wołałam Tulina-otulina a ona uradowana znów próbowała po mnie skakać:-) Quote
anita_happy Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='daśka']ok to zamawiam hexodermik dla Tuli co ładnie jej skórę otuli;-) p.s.dzisiaj do nie wołałam Tulina-otulina a ona uradowana znów próbowała po mnie skakać:-) słoneczny tydzine przed nami!!!!!!!!!!!!!!1jupaaaaaaaaaaaaaaaa Tula poczuje wolnosci troche:) jupaaaaaaaaa lato spedzila w zimnym kojcu!!! jupppaa papa pa paaa po słoneczku sobie pochdzi.... dasieńkooo popytaj wet czy mamy dawać tuli ALGI - bo ma on 50 zł od sponsora na algi... Quote
Recommended Posts