Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo sie ciesze,ze Tulinka ma taka opieke i odnotowuje takie postepy:)..........biedne serduszko Tulinkowe,mam nadzieje,ze da sie leczyc zeby pomoc naszej dziewczynce,naprawde nie wiecie jaka jest moja radosc,bo te zdjecia tych makabrycznie smutnych oczu doprowadzaly mnie do placzu ...................milego dnia kochana panienko:)
a doszla juz moja wplata???????????????????

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mialam chwile dostepu do neta, wiec moj okrzyk nieco opozniony, ale wybitnie donosny: NIECH ZYJEEEEEEEEE MESZEK!!! :)))) Wiesci suuupero, radosc u mnie niepojeta!!! Jezeli zaden Tulkowy PRowiec sie jeszcze nie zglosil to ja sie pisze i zglaszam gotowosc :)

Posted

Lolalola napisał(a):
:razz:kurcze nie widze sie w poscie rozliczeniowym,wyslalam 40 zl na adres Stowarzyszenia....do innych psiakow juz doszly...........prosze sprawdzic jeszcze raz!!!

no nie!!!!!!!!!!!!!!!!Lolaola na STOW wysłała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabije..
baboooo..za to fot nie dostaniesz lolexa!
wiesz jak jest z kontem STOW - babki ze Stow nie maja net konta..i muszą latac i sprawdzac czy my mamy cos na koncie..ze to starsze panie..latają raz w tygodniu ..
i sie pewnie mineliscie...panie i wplata

zeby wyplacic kase musimy miec w łapi rachunek i opisac na co kasa :)

oj Loloola..loloa

Posted

anita_happy napisał(a):
no nie!!!!!!!!!!!!!!!!Lolaola na STOW wysłała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabije..
baboooo..za to fot nie dostaniesz lolexa!
wiesz jak jest z kontem STOW - babki ze Stow nie maja net konta..i muszą latac i sprawdzac czy my mamy cos na koncie..ze to starsze panie..latają raz w tygodniu ..
i sie pewnie mineliscie...panie i wplata

zeby wyplacic kase musimy miec w łapi rachunek i opisac na co kasa :)

oj Loloola..loloa

kurna................................
nikt mi nie powiedzial,a ja Cie po tych western union nie chcialam ciagac(taka bylam dobra:))i dalam Mamie takie dane........................ja pitole...............no,ale w koncu Tulunia je dostanie kiedys...................wrrrrrrrrrrrrr

Posted

ja nawet nie znicze,a komputer zastępczy próbuję odpalić!!!!!! kolejna awaria!!!!
anita_happy prześlij mi smsem adres wyślę faktury i rachunki.Poprosiłam wet żeby wciągnęła na fakturę część kasy za karmę i mamy już faktury na przeszło 300 zł:-)
można biec do stow.
Tula dzisiaj bedzie kapana,trzeba zamawiać powoli hexoderm,dużo na całą Tulę tego idzie.Jeszcze na trzy razy wystarczy,jednak lepiej zamówić teraz,żeby nie przepłacać za przesyłkę.Mogę się tym zająć,czekam na odp:-)
Tula coraz częściej biega z moim rottkiem,zrobię dziś zdjęcia i prześlę do Havanki:-)
o ile komp nie da ciała:-)

Posted

Tula wczoraj miała podrażnienie na szyi,ściągnęłam jej obróżkę i jest już lepiej:-)
niestety nadal jest w strupach,ale sierściuszka odrasta,to powoli po ketokonazolu i avocate i hexodermie,biotynie,wit e,tranie i kropelkach od lolalola wszystko powinno się zagoić:-)
p.s.otworzę niebawem aptekę weterynaryjną;-)

Posted

Lolalola napisał(a):
tzn mozemy oficjalnie powiedziec,ze Tula ma narzeczonego rotka:)heheh

tak Mateo (rottek) to zagorzały bigamista:-)
Daśka jest jego
Sara jest jego
Tula jest jego;-)
a no i mnie tez kupił;-)
niezły haremik,co.......

Posted

daśka napisał(a):
Daśka jest jego
Sara jest jego
Tula jest jego;-)
a no i mnie tez kupił;-)
niezły haremik,co.......

A to dobre :)

Posted

daśka napisał(a):
Daśka jest jego
Sara jest jego
Tula jest jego;-)
a no i mnie tez kupił;-)
niezły haremik,co.......

sie urzadzil:)
clever boy:)

Posted

ok to zamawiam hexodermik dla Tuli co ładnie jej skórę otuli;-) p.s.dzisiaj do nie wołałam Tulina-otulina a ona uradowana znów próbowała po mnie skakać:-)

Posted

[quote name='daśka']ok to zamawiam hexodermik dla Tuli co ładnie jej skórę otuli;-) p.s.dzisiaj do nie wołałam Tulina-otulina a ona uradowana znów próbowała po mnie skakać:-)

słoneczny tydzine przed nami!!!!!!!!!!!!!!1jupaaaaaaaaaaaaaaaa
Tula poczuje wolnosci troche:)
jupaaaaaaaaa
lato spedzila w zimnym kojcu!!!

jupppaa papa pa paaa

po słoneczku sobie pochdzi....

dasieńkooo
popytaj wet czy mamy dawać tuli ALGI - bo ma on 50 zł od sponsora na algi...