Samturia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 biedna psinka... :(:(:( żal mi jej... :( Quote
carolinascotties Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Spiutkaj Koszi...niech Ci sie przysni kochajacy czlowiek...a potem niech ten sen sie spelni... Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oj, a Ty co tak daleko? :mad: Koszeńko nie trać wiary, domek się znajdzie.... Quote
Mysia_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oj.... coś cioteczki dzisiaj nie odwiedzają Koszi :roll: Quote
Justyna_wolontariat Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Odwiedzają....... niestety pogoda dziś nie dopisała i nie poszlismy z Koszi na spacerek zapomniałam gumowców na pola:roll: Wczoraj kupiłam Kosziz abawke dostała gumowa piszczącą świnkę, zeby w klatce sie jej nie nudziło, świnka przetrwała 2 h Koszi biegała po całym podwórku przynoszac ją kazdej osobie by jej rzuciła latała jak szalona taka była szcześliwa:loveu: niestety nikt nie miała czasu i swinka została pogryzina na szczępy, ale te 3 h Koszi spedziła radośnie bawiac sie zabwką zapomniała choc na chwile co ja spotkało,,,,,,,,ona potrzebuje kogos kto bedzie sie znia bawił biegał a ona napewno nie odstapi tej osoby na krok...... Quote
paros Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Koszi jak przykro, że znowu nie masz domu :-( Quote
brazowa1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Jestem wstrzaśnieta.Mam nr Mojego Psa ze zdjeciami Koszi i byłam pewna,ze po tak pieknej reklamie znalazła kochany i odpowiedzialny dom,jeden na milion. Brak mi słów. Koszi do gory! Quote
heiidii Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Mi pozostaje tylko czekać za plakatami :( Quote
Ludek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 brazowa1 napisał(a):Jestem wstrzaśnieta.Mam nr Mojego Psa ze zdjeciami Koszi i byłam pewna,ze po tak pieknej reklamie znalazła kochany i odpowiedzialny dom,jeden na milion. Brak mi słów. Koszi do gory! A może jest możliwość, żeby Mój Pies przedstawił dalsze losy Koszi. Quote
eria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale Koszi była chyba w "Przyjaciel Pies" :roll: tak mi się wydaje.... W każdym bądź razie, myślę że Justyna napisze do nich w tej sprawie;) i to powinno być bardzo dosadne ogłoszenie , bo ta kobieta to czyta skoro wtedy widziała... Quote
Justyna_wolontariat Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Napisze do Przyjaciela Psa, to przecież nic nie kosztuje :( Plakciki porozsyłam w poniedziałek na podany adrest tym którzy wysłali mi na pw;) Quote
Diegula Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Koszi zmykaj szybko na pierwszą stronkę, po swój wspaniały nowy domek! Quote
Justyna_wolontariat Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziś Koszi była na spcerku razme z moim Dino który wybrał sie dziś zemna na wycieczke do schroniska i grubą Tinką, wkleje fotki z spacerku wieczorem. Quote
Justyna_wolontariat Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Obiecane fotki z spacerku Koszi z moim Dinem:evil_lol: Polowania w trawie No to kiedy rzucisz mi butelke Nawet udiadłam, no rzucaj rzucaj No nareszcie Koszi była naprawdę szczesliwa na tym spacerku ona potrzebuje kogoś kto bedzie sie z nia bawił wychodzil na długie spacerki. Quote
Pianka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ojej jakie sliczne fotasy:loveu: Justyna zaraz ci wysle PW, mam zamówienie na plakaty z innego forum:p Quote
Recommended Posts