halcia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dobrze Pixelku że pięknie zdrowiejesz.Wyliz tam Asię i Kasię za niepotrzebne nerwy,krórych byłas przyczyną;) Quote
Ulka18 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='agusiazet']Mnie osobiście przypadły do serca: suczka szczeniaczek Lilianka - nie wiem czy jest ? suczka czekoladowa, mieszka koła kontenera - dzikus z niej, ani sie nie da podejsc, taka zla na caly swiat suczka biało czarna z boksu 110. - ta suczka na pewno jest, to biedna weteranka, na pewno ze 3 lata juz jest w schronisku Widzialas suczke trikolor z Ostrowca? Z b. 10? Quote
Ulka18 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Obie suczki i ta z b. 10 i Krowcia z b. 82 sa mocno strachliwe. Krowcia dala sie zlapac, uspokoila po chwili. Trikolorki nie dalysmy rade zlapac, ona potrzebuje wiecej czasu, a my go nie mialysmy. Poza tym Halcia weszla do jej boksu, zaraz po tym jak trzymala suczke Miłke (chyba z cieczka). I amstaff nam nie chcial dac spokoju, musiala Ulka Mloda nam pomagac, zebysmy mogly wyjsc z boksu. Quote
agusiazet Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Suczka z Ostrowca jest śliczna! Mnie najbardziej zapadła starsza biało - czarna suczka z boksu 110! Quote
agusiazet Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 A teraz jeszcze w zamojskim schronie odkryłam maleńkiego, przerażonego psiaczka, którego szanowni pracownicy umieścili z wielkimi psami i biedak nie ma tam zupełnie szans na przeżycie. Nie chcę, żeby umarł zagryziony, proszę pomocy! Jakby brat Lusi:(:(:( Quote
kaskadaffik Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Faktycznie śliczny i malutki, takie może być bardzo adopcyjne tylko żeby go świat zobaczył .....no niestety jak narazie Ci państwo nie odezwali się .... Quote
agusiazet Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Jeśli ten mały lusiopodobny piesek doczeka pojedzie na miejsce Pixie:) Quote
Ulka18 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Agusiu, czy ten malenki pieseczek wytrzyma miesiac w schronisku? Tam sie nie da zalatwic przeniesienia do innego boksu? Quote
agusiazet Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Ulka18']Agusiu, czy ten malenki pieseczek wytrzyma miesiac w schronisku? Tam sie nie da zalatwic przeniesienia do innego boksu? Niestety nie wiem:( Poprosiłam wolontariuszkę, która ma dobre układy w schronisku o interwencję!!! Mam nadzieję, że zadziała i mały zostanie przeniesiony, wtedy ma szansę. Bardzo przypomina Lusię, może i jemu się poszczęści!!! Quote
Ra_dunia Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 jejku... śliczny jest... Takie maleństwo wśród tych wielkich psiaków. Ale ogonek w górze... może jakoś sobie radzi (oby!) Quote
Ulka18 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Takiemu malemu to na pewno bysmy domek znalezli, gdyby sie tylko udalo go wyciagnac. Zalatw Agusiu jesli tylko mozesz to przeniesienie :modla: Quote
agusiazet Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ulka18 napisał(a):Takiemu malemu to na pewno bysmy domek znalezli, gdyby sie tylko udalo go wyciagnac. Zalatw Agusiu jesli tylko mozesz to przeniesienie :modla: Mogłam tylko poprosić o jutrzejszą interwencję, co z tego wyjdzie, jutro się okaże!!! Quote
kaskadaffik Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No ciekawe jak tam interwencja, Pixie nasza szaleje, mam kilka zdjęć jak nie zdążę dzisiaj to jutro wyślę do Ausi Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/195665-Dla-psa-miski-smyczki-cuda-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Ciebie-13.11?p=15655589#post15655589 Quote
agusiazet Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Interwencja w sprawie Dextera zakończona powodzeniem! Quote
agusiazet Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Pixelka melduje się na pierwszej!!! Quote
Ulka18 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Czyli ten maly kudlaczek z Zamoscia juz sie pomalutku szykuje na miejsce Pixie? Najwazniejsze, ze przeniesiony do innego boksu. Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Agusiu - Dexter to ten maluch? :) Pixuniu - pakuj się, trzeba zwolnić miejsce ;) Quote
agusiazet Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Ra_dunia napisał(a):Agusiu - Dexter to ten maluch? :) Pixuniu - pakuj się, trzeba zwolnić miejsce ;) Dexter to ten maluch,ale secred Piranha widziała go wczoraj nadal z dużymi psami, ale było ok! Nie wiem w końcu, czy go przenieśli, czy nie. Tak, on jest na pierwszym miejscu do hoteliku w Brzysciu, bo boję się, że straci życie! Ponoć strasznie zaniedbany jest!!!:( Quote
kaskadaffik Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Prosze cudeńko http://www.youtube.com/watch?v=uUEpz6xR6Xg Agusia zdjęcia do Ciebie ślę :) Juz szwy jej ściągnęłam, jest pięknie, je elegancko, wszystko super :) Quote
agusiazet Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ale słodziutka dziewczynka, prawdziwy cukiereczek. ten kto ją adoptuje będzie miał wspaniałą pociechę:) Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ja filmiku w pracy nie zobaczę, ale nie wątpię, że to śliczna słodzizna :) Quote
agusiazet Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Zdjęcia dotarły, ale obrobię je dopiero wieczorem i wtedy wkleją, ale są superowe! Quote
Recommended Posts