Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Mnie osobiście przypadły do serca:
suczka szczeniaczek Lilianka - nie wiem czy jest ?
suczka czekoladowa, mieszka koła kontenera - dzikus z niej, ani sie nie da podejsc, taka zla na caly swiat
suczka biało czarna z boksu 110. - ta suczka na pewno jest, to biedna weteranka, na pewno ze 3 lata juz jest w schronisku Widzialas suczke trikolor z Ostrowca? Z b. 10?

Posted

Obie suczki i ta z b. 10 i Krowcia z b. 82 sa mocno strachliwe. Krowcia dala sie zlapac, uspokoila po chwili. Trikolorki nie dalysmy rade zlapac, ona potrzebuje wiecej czasu, a my go nie mialysmy. Poza tym Halcia weszla do jej boksu, zaraz po tym jak trzymala suczke Miłke (chyba z cieczka). I amstaff nam nie chcial dac spokoju, musiala Ulka Mloda nam pomagac, zebysmy mogly wyjsc z boksu.

Posted

A teraz jeszcze w zamojskim schronie odkryłam maleńkiego, przerażonego psiaczka, którego szanowni pracownicy umieścili z wielkimi psami i biedak nie ma tam zupełnie szans na przeżycie. Nie chcę, żeby umarł zagryziony, proszę pomocy!

Jakby brat Lusi:(:(:(

Posted

[quote name='Ulka18']Agusiu, czy ten malenki pieseczek wytrzyma miesiac w schronisku? Tam sie nie da zalatwic przeniesienia do innego boksu?

Niestety nie wiem:( Poprosiłam wolontariuszkę, która ma dobre układy w schronisku o interwencję!!! Mam nadzieję, że zadziała i mały zostanie przeniesiony, wtedy ma szansę. Bardzo przypomina Lusię, może i jemu się poszczęści!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Takiemu malemu to na pewno bysmy domek znalezli, gdyby sie tylko udalo go wyciagnac. Zalatw Agusiu jesli tylko mozesz to przeniesienie :modla:

Mogłam tylko poprosić o jutrzejszą interwencję, co z tego wyjdzie, jutro się okaże!!!

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Agusiu - Dexter to ten maluch? :)
Pixuniu - pakuj się, trzeba zwolnić miejsce ;)

Dexter to ten maluch,ale secred Piranha widziała go wczoraj nadal z dużymi psami, ale było ok! Nie wiem w końcu, czy go przenieśli, czy nie. Tak, on jest na pierwszym miejscu do hoteliku w Brzysciu, bo boję się, że straci życie! Ponoć strasznie zaniedbany jest!!!:(