Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taka mielecka ślicznotka, jedzie jutro z Kaskadaffik do hoteliku w Brzyściu, na miejsce, które się zwolniło po zamojskiej Lusi, która pojechała do domku!!! Sunia jest kochana i bardzo pro ludzka, ma około 2 lata, w mieleckim schronie odchowała szczeniaki i dzięki wypatrzeniu przez Ulkę18 na lepszy los i swojego ludzia poczeka w hoteliku.

Zdjęcia jeszcze schroniskowe, ale na pewno będę i hotelikowe:)

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sunia jest przekochana, niesamowicie slodziutka.

Agusiu, sunia miala tylko 1 szczeniaka. On musi zostac w schronisku.

Jakoś zrozumiałam Ulkę18, że szczeniaki wydane, ale pewnie to źle zrozumiałam! Szkoda, że maluch musi zostać:( Nie zawsze da się wszystkim pomóc! Czy Pixi jest wysterylizowana?

Posted

eloise napisał(a):
ona jest rozkoszna :) mam nadzieję, ze szybko ją "wyeksmitujemy " do domu :)

Ha, jeszcze do niego nie przyjechała, a już ją eksmitujemy:) Jak tam dzieciaczek? Wszystko ok?

Posted

Matko kochana - kiedy ona miala byc sterylizowana ? Dopiero co miala malego, skonczyla kwarantanne i byla szczepiona i czipowana. Nie da sie wszystkiego naraz zrobic. [quote name='agusiazet']Jakoś zrozumiałam Ulkę18, że szczeniaki wydane, ale pewnie to źle zrozumiałam! Szkoda, że maluch musi zostać:( Nie zawsze da się wszystkim pomóc! Czy Pixi jest wysterylizowana?

Suczka ma ze soba karme, takze bedzie nizsza stawka w hoteliku.

Temat : suczka z 16
Od: [email protected]
Data: Pt Października 15 2010, 8:50 am

Była niedawno Kasia wzieła tą suczkę z 16 do Hoteliku dałam jej trochę karmy oraz puszek dla naszych piesków .

Posted

Agusiu, trzeba zobaczyc w ksiazeczce, kiedy byla szczepiona. I za 3 tygodnie od tego czasu mozna sterylizowac. Kasia pewnie ma ksiazeczke, a jesli nie, to Pani Iza wystawi, wszystko ma w kartotekach.

Posted

Pixie jest przesliczna, nie obrażając Borsuczki, ale jest ze dwa razy ładniejsza, bardziej proporcjonalna, jak prawie terierek lux ;)

Zapraszam
http://www.dogomania.pl/threads/1945...9#post15552249

Pani Iza dała nie troszkę, ale troszkę dużo, pisałam już że dzięki temu mamy 300 zł na cel sterylkowy u Asi i jedzenia na bardzo długo dla Mielczków!!!!!
A Pxi rewelacja, zgodna z psami, suczkami, narazie siedzi z Barnim :)

Książeczka jest, full wypas, sprawdzę daty szczepień w poniedziałek i zdjecia pykne bo dzisiaj nie miałąm aparata!!

Posted

Tak to mozna wspolpracowac. Karma jest, ksiazeczka jest i tylko trzeba sterylke umawiac i mozna Pixie oglaszac.

Kasiu, te 300 zl na dowolnie sterylki mielczakow,te na cito tez?

Posted

Te 300 zł Asia mi nie dała do ręki, tylko tak mówiłyśmy, że to na pobyt u niej tych suczek, ale jak wolicie to wezmę od niej kasę i ja będę trzymać i na bieżąco płacić za co trzeba.

300 + 300 i juz z nowego bazarku 100 mamy :) 700 zł :)

Posted

Aga Pixie jest na Twoim za pobyt, a karma dla mielczaków jest, więc nie musisz wogóle narazie kupować póki będzie, chociaż i tak po Lusi jest 3/4 worka jeszcze, bo ja mieszałam z Chappi co kupiłaś :)
Także tylko pobyt narazie płacisz :) a Pixie jest rewelacyjna :)