Ola164 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tu się zgadza, może pies się wiele nie nauczył, ale było bosko :loveu: Quote
Guptasek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ola164 napisał(a):Tu się zgadza, może pies się wiele nie nauczył, ale było bosko :loveu: Misiu pysiu .! No powiedz czemu było tak bosko :eviltong: Quote
Kadia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No to wszystko wygląda super ;)) Chciałabym trochę podszkolić swojego psiaka ale może na tym obozie by się też czegoś nauczył ;) Guptasek - na stronie zpsemnawakacje.pl pisze, że promocja, ale nie piszą że dla tych co byli. Więc sama nie wiem. :P Quote
piotrs Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kadia napisał(a):No to wszystko wygląda super ;)) Chciałabym trochę podszkolić swojego psiaka ale może na tym obozie by się też czegoś nauczył ;) Guptasek - na stronie zpsemnawakacje.pl pisze, że promocja, ale nie piszą że dla tych co byli. Więc sama nie wiem. :P Odnośnie zniżek, są dwa rodzaje promocji: Dla uczestników, którzy już wyjeżdżali na nasze obozy - 100 zł - jeśli ktoś był 1 raz uczestnikiem - 200 zł - jeśli ktoś był 2 razy uczestnikiem - 300 zł - jeśli ktoś był 3 razy uczestnikiem Tej promocji nie ma w tej chwili wpisanej na stronie a informujemy o niej bezpośrednio byłych uczestników obozów. Promocja na stronie dotyczy zapisów first minute - do 30 kwietnia - jest to rabat 100 zł. Promocji nie można łączyć. Z pozdrowieniami, Piotr Salecki Wandrus Quote
MakeBelieve Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Panie Piotrze- wiadomo cos na temat kadry? Kadia- z jakim psem bys jechala? Quote
piotrs Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Aktualnie bardzo mocno się zastanawiam jak zorganizować dobór kadry, i kogo zatrudnić. Prowadzę rozmowy z osobami niemal "zawodowo" trenującymi agility i to jeszcze wymaga czasu. Kadra "wychowawcza" będzie ta sama co w zeszłym roku na pewno. Pozdrowienia, Piotr Quote
Guptasek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czyli będzie Pani Gosia i Pani Agnieszka . :p Ktoś jeszcze ? ;p Quote
Ola164 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A Pani Mirka? Misiu Pysiu - było bosko bo byłaś Ty i Borys gej :loveu: Mam fajne filmiki Borcia, Korki i Meli tylko nie wiem czy się dziadostwo wrzuci na neta.... Quote
Guptasek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ola164 napisał(a):A Pani Mirka? Misiu Pysiu - było bosko bo byłaś Ty i Borys gej :loveu: Mam fajne filmiki Borcia, Korki i Meli tylko nie wiem czy się dziadostwo wrzuci na neta.... Ha ; )) Miałam nadzieje że podasz taki powód ; ** Quote
Ola164 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Oczywiście "pikanterii" dodawała jeszcze Luneczka! Czymże byłby obóz bez niej?! :D Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja jednak jade chyba na OZP2, bo potem Canis będzie ;pp Wybiera sie ktos na ten turnus?:) Quote
Ola164 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja myslalam nad OZP5... ale jeszcze nie wiem, bo zyje zimowym klimatem :D Zobacze potem kto na ktory turnus jedzie i sie zastanowie... A Ty Misiu- Pysiu jedziesz? Moze by tak razem? :D Quote
Abiutka_ Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ja też się zastanawiam nad jakimś obozem, ale jeszcze nie jestem przekonana czy chciałabym jechać na ten :hmmmm: jeśli bym pojechała to pewnie na OZP2, na termin taki jak w zeszłym roku :) Quote
MakeBelieve Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Abiutka- jedź na OZP2 :) Ja mam nadzieje, ze trafi nam sie fajna kadra i ładna pogoda :] Quote
Guptasek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Czy jadę ? ; ) Hmm.. w sumie to nie jestem pewna . ale jak bym jechała to oczywiście , że z Tobą Misiu Pysiu :evil_lol: na jakiś późniejszy termin . Tylko , że z Kufą ^^ Quote
Ola164 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Tez tak mysle ;] Pozniejsze terminy sa fajne - tak na koniec wakacji. I nie jest az tak goraco i psy sie nie mecza :) A co do Kufopsa to bardzo chce ja poznac, tylko nie wiem co moj Kundliszon pocznie bez Borowki :( Quote
Guptasek Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ola164 napisał(a):Tez tak mysle ;] Pozniejsze terminy sa fajne - tak na koniec wakacji. I nie jest az tak goraco i psy sie nie mecza :) A co do Kufopsa to bardzo chce ja poznac, tylko nie wiem co moj Kundliszon pocznie bez Borowki :( Nie będzie gwałcony ;D Quote
Abiutka_ Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Vini. napisał(a):Abiutka- jedź na OZP2 :) Ja mam nadzieje, ze trafi nam sie fajna kadra i ładna pogoda :] Jeśli pojade to na pewno na ten turnus, chyba że któraś z "moich" dziewczyn z zeszłego roku będzie chciała pojechać i nie będzie jej pasować ten termin (chociaż myślę że jak by któreś jechały to by im ten turnus pasował), myślałam też o tym canisie :niewiem:, albo jeszcze jakiś inny obóz, no ale chyba nie ma za dużo fajnych obozów z piesami? :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Justyna - a nie wolisz na seminaria ? Quote
Abiutka_ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Sama nie wiem :sad: ja po prostu nie byłam jeszcze nigdy na żadnym seminarium, fajnie na nich jest? :evil_lol: Wiem że się na tym obozie za dużo nie nauczymy, ale ja po prostu go lubię, a jak jeszcze uda mi się namówić pewna osobę to już całkiem byłoby super :loveu: Jak się spotkamy to po prostu musisz mi poopowiadać :evil_lol: coś więcej. A wybierasz się gdzieś jeszcze poza seminariami? PS. Nie mogę się doczekać treningu :cool3: Quote
Abiutka_ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Co tutaj taka cisza? Nikt się nie udziela :razz: Postanowiłam w końcu że pojadę, chyba na OZ3, chociaż wolałabym OZP2, no ale cóż, jednej z moim koleżanek ten termin nie pasuje. Quote
MakeBelieve Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja jade najprawdopodobniej na OZP4 i 5 :) Quote
Shetanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja wbijam jednak na OZP3 z ludźmi z jednego forum robimy tam sobie coś w stylu zlotu :P więc OZP3 to będzie najbardziej buntujący się turnus :3 Quote
Recommended Posts