Guptasek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 No tak.. Do dziś mam uraz do bernów.. toć to one takie agresywne ! :shake: :loveu::loveu::loveu: Quote
cocker_damian Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 hej mam pytanie bo mam zamiar pojechać na obóz w następne wakacje ale moja Gaba jest lekko agresywna czy lepiej było ją w takim razie wysterylizować Quote
paulaa. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Czyżby następny cocker ? :cool3: Wydaje mi się, że dobrze by było ją wysterylizować, z przypadków które znam sterylizacja pomogła, ale najważniejsza jest zdecydowanie praca z psem, bo agresja sama nie przejdzie... ;) Quote
Molowe Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='cocker_damian']hej mam pytanie bo mam zamiar pojechać na obóz w następne wakacje ale moja Gaba jest lekko agresywna czy lepiej było ją w takim razie wysterylizować[/QUOTE] Wysterylizować ja powinnaś ze względu na zdrowie suni;)Nie licz na to że jak ją wysterylizujesz problem sam zniknie tu liczy się praca:) Quote
Merenwen Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To zależy, z jakiego powodu jest agresywna... (Kto ma zdjęcia z grilla pożegnalnego?) Quote
karola&gacek Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Merenwen']To zależy, z jakiego powodu jest agresywna... (Kto ma zdjęcia z grilla pożegnalnego?)[/QUOTE] Ola tylko robiła rozdania rozet i pucharków Quote
Guptasek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 I znowu wszystko idzie na Olkę ! :evil_lol: Zagrałabym se w jungle speed'a ! :loveu::loveu: Quote
Ola164 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ludzie, czy wy myslicie że ja nie robie nic prócz obróbki zdjęć i śledzenia dogomanii? Też mam własne życie i własne psy. Pojawi się, w swoim czasie. Quote
Estowa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Emisiowe']ale tu cisza...[/QUOTE] aż nienormalnie, prawda? :D Quote
Emisiowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Estowa']aż nienormalnie, prawda? :D[/QUOTE] aż... pierwszy dzień zaliczony - rozpoczynam odliczanie do następnych wakacji :) Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 303 dni ???? :shake: Ja nie wytrzymam do nastepnych wakacji :placz: Quote
Guptasek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 31 osób w klasie .. 6 dziewczyn .. 3 fizyki tygodniowo ... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Pomińmy fakt ,że nikogo nie znam.. chociaż w sumie już kogoś znam.. ale to nie to samo.. :shake: Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 no to ja mam tylko 2 godziny angielskiego w tygodniu a jestem klasą z rozszerzonym angielskim ( i w tym roku zdaje egzamin z angielskiego):/ a i mam zarabiste zajecia artystyczne na których jest garncarstwo już sie ciesze:( Quote
paulaa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Czyżby pierwszy dzień w liceum ? :cool3: Też to dzisiaj musiałam przetrwać... :shake: Quote
Emisiowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a co tam... jeszcze tylko jutro i weekend :P Quote
Guptasek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dokładnie . pierwszy dzień liceum .. Ale będzie fajnie : )) o ile w szkole może być fajnie :P Quote
paulaa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jasne, szczególnie, że szkoła jest wielkaaa, a ja kompletnie nie opczajam co gdzie jest. Nikogo nie znam. A na planie zamiast numeru klasy są jakieś dziwne symbole jak ML... :shake: Zapomniałam dodać, że szkoła jest daleko i musze wstawać o 6. :-( Quote
MakeBelieve Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ola- serio jestes w angielskiej? Haha, u nas normalnie są 3 godziny, ja mam 5 ;> I ogółem wychowawczyni tylko coś tam pogadała i tyle. Jutro na 8 (tak jak każdego dnia -.-), religia,polski z wych., angol, edukacja dla bezpieczeństwa (WTF!? o.O), technika i matma.. a teraz idę sobie spać. super. jeszcze musze zeszyty pookładać, od angola nakleić zdjecie Daisy i chyba gotowe.. torba używana cały rok i wgl jej nie prałam, nie chce mi sie.. Quote
Aleksandrossa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 oj tam, ja póki co na luzie do tego podchodzę :D Nero też :D [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9683/dsc0005fbh.jpg[/IMG] Quote
kasia8579 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 też będę mieć jutro tą durną edukacje dla bezpieczensywa... Nie mam pojęcia co to ;/ Quote
paulaa. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Aleksandrossa']oj tam, ja póki co na luzie do tego podchodzę :D Nero też :D [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9683/dsc0005fbh.jpg[/IMG][/QUOTE] Hahaha, Nerek bosko wygląda. :eviltong: Ile cm ma wgl ta obroża ? :cool3: Świetna jest. Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No serio i tylko 2 godziny porażka i garncarstwo już to widzę ja lepiąca garnki:evil_lol:A co do edukacji dla bezpieczeństwa to w moim podręczniku pisze jak odkażać kiełbasę i ewakuacja zwierząt w czasie powodzi (to takie najlepsze tematy:eviltong:) super ! Quote
Recommended Posts