Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Czyżby następny cocker ? :cool3:
Wydaje mi się, że dobrze by było ją wysterylizować, z przypadków które znam sterylizacja pomogła, ale najważniejsza jest zdecydowanie praca z psem, bo agresja sama nie przejdzie... ;)

Posted

[quote name='cocker_damian']hej mam pytanie bo mam zamiar pojechać na obóz w następne wakacje ale moja Gaba jest lekko agresywna czy lepiej było ją w takim razie wysterylizować[/QUOTE]

Wysterylizować ja powinnaś ze względu na zdrowie suni;)Nie licz na to że jak ją wysterylizujesz problem sam zniknie tu liczy się praca:)

Posted

Ludzie, czy wy myslicie że ja nie robie nic prócz obróbki zdjęć i śledzenia dogomanii?
Też mam własne życie i własne psy.

Pojawi się, w swoim czasie.

Posted

31 osób w klasie .. 6 dziewczyn ..
3 fizyki tygodniowo ...
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Pomińmy fakt ,że nikogo nie znam.. chociaż w sumie już kogoś znam.. ale to nie to samo.. :shake:

Posted

no to ja mam tylko 2 godziny angielskiego w tygodniu a jestem klasą z rozszerzonym angielskim ( i w tym roku zdaje egzamin z angielskiego):/ a i mam zarabiste zajecia artystyczne na których jest garncarstwo już sie ciesze:(

Posted

Jasne, szczególnie, że szkoła jest wielkaaa, a ja kompletnie nie opczajam co gdzie jest. Nikogo nie znam. A na planie zamiast numeru klasy są jakieś dziwne symbole jak ML... :shake: Zapomniałam dodać, że szkoła jest daleko i musze wstawać o 6. :-(

Posted

Ola- serio jestes w angielskiej? Haha, u nas normalnie są 3 godziny, ja mam 5 ;> I ogółem wychowawczyni tylko coś tam pogadała i tyle. Jutro na 8 (tak jak każdego dnia -.-), religia,polski z wych., angol, edukacja dla bezpieczeństwa (WTF!? o.O), technika i matma.. a teraz idę sobie spać. super. jeszcze musze zeszyty pookładać, od angola nakleić zdjecie Daisy i chyba gotowe.. torba używana cały rok i wgl jej nie prałam, nie chce mi sie..

Posted

[quote name='Aleksandrossa']oj tam, ja póki co na luzie do tego podchodzę :D
Nero też :D
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9683/dsc0005fbh.jpg[/IMG][/QUOTE]

Hahaha, Nerek bosko wygląda. :eviltong: Ile cm ma wgl ta obroża ? :cool3: Świetna jest.

Posted

No serio i tylko 2 godziny porażka i garncarstwo już to widzę ja lepiąca garnki:evil_lol:A co do edukacji dla bezpieczeństwa to w moim podręczniku pisze jak odkażać kiełbasę i ewakuacja zwierząt w czasie powodzi (to takie najlepsze tematy:eviltong:) super !