marysia-loria Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ja juz zarezerwowałam miejsce i wysłałam zaliczke 200zł i powiem w prawdzie że jestem zadowolona bo nie mam zabardzo ( w tym momencie) planów co do wakacji i juz sie nie moge doczekać tego obozu :) Ej a kiedy trzeba wpłacić całą kwote??? Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Zaliczka kosztuje 600 zł.... 40% całej kwoty. Wszystko jest na stronir Quote
Madia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ej, mi to sie taka troche lipa wydaje z tym ze brakuje miejsca. Jest początek lutego, do wyjadów jeszcze pół roku:roll: Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ludzie, don't panic xD Pisalam do pana z Wandrusa, na turnusy OZP1a i OZP1 jest ok. 8-10 miejsc wolnych :D Quote
marysia-loria Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 oo no to nieźle. Jesli by ktoś np. musiał teraz wpłacac zaliczke a nie ma od razu tylu 600 zł czy cos no to wystarczy do niech zadzwonic i sie zapytac czy mozna tak jakby na raty wpłacac ze po ileś tam zł ja np. płace po 200zł Tylko mam pytanie kiedy ta cała kwote trzeba wpłacac?? Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ty wpłaciłaś 200 zł zaliczki? oO Powtarzam Ci po raz kolejny- poszukaj na stronie! Jejuuu :roll: "Wpłata pozostałej kwoty za imprezę - 21 dni przed rozpoczęciem imprezy." Quote
Madia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Vini, spokojnie. Napisala, ze zaliczka to 600 zł, ale nie kazdy jest w stanie tyle kasy zapłacic od razu, to Marysia wpłaca rowniez zaliczkę na raty po 200 zł. Quote
MakeBelieve Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie wiedziałam, że na raty płaci :D A co do reszty mojego postu, to pisalam juz zeby poszukac na stronie, ale Marysia i tak sie pyta :] Quote
Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ej, fajne to wszystko ^^ Też chce ;p Ale dopiero na wakacje w przyszłym roku... Chociaż wątpię, żeby takie bajery były w okolicach Rzeszowa... :roll: Quote
App Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Kisses kojarzysz mnie z forum o berneńczykach ;)? Ten oboz jest na Mazurach, ja się wybieram chociaż też mieszkam w okolicach Rzeszowa. Quote
marysia-loria Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ja szukałam tego na stronie ale tego nie było sroki Vini. Ja mieszkam w Gołdapi więc mam nawet blisko do Rynu hehe Troche dziwie sie że ludzie z tak daleka prawie całej Polski tu jadą.. ale fajnie hehe bedzie mozna poznac troche ludzi :p:p A w innych miastach nie ma takich rzeczy jak obóz z psami czy cos takiego??? Mi sie wydaje że powinno cos takiego być dla tych co nie chce im sie jechać hehe:eviltong::eviltong: Quote
MakeBelieve Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Radze czytac uwaznie ^^ Są, z Fortu, Need4Speed, Alpi organizuje. Ale np. z Alpi od 16 lat, gdzie indziej trzeba spac w namiotach, to znowu tam psy musza byc w klatkach. I to na zachodzie Polski raczej. A ja daleko do Rynu też nie mam, ok. 130 km :D Quote
Abiutka_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dobra, mam takie pytanie. Na jakie turnusy się wybieracie?? z tego co tu czytam to sporo jedzie na OZP1a i 1. Ja się chyba wybieram na OZP/1 2. Może ktoś też się wybiera na ten turnus?? :p Quote
MakeBelieve Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja, jeśli moja kolezanka nie pojedzie na OZP1a to jade z drugą koleżanką i być może z tą w/w na OZP1 :] Quote
marysia-loria Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ahaaaa ja jadę z przyjaciółką (Westiczką) na OZP 1a :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/86722.html"]Abiutka_[/URL] ja troche ciebie nie zrozumiałam ty jedziesz na OZP/1 2 ???? co to? znaczy no.. takiego nie ma chyba ze jedziesz albo na 1 lub na 2 Quote
MakeBelieve Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No wlasnie tak napisala... Ta kreska / oznacza to albo to Quote
Kisses Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='App']Kisses kojarzysz mnie z forum o berneńczykach ;)? Ten oboz jest na Mazurach, ja się wybieram chociaż też mieszkam w okolicach Rzeszowa.[/quote] Eeeeaanooo.. Może coś dokładniej? Ja na berny daaawno nie zaglądałam;p A jaki masz tam nick? Quote
Abiutka_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Chodziło mi o OZP/I 2 14-07-2009 25-07-2009, trochę przekręciłam :oops:, no w każdym razie teraz jest dobrze. Quote
MakeBelieve Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A, to na ten ja na 100000% nie jade ;] Quote
marysia-loria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ahaa to już wszystko jasne :) ;P Vini fajnie by było zebys jechała na ozp 1a :D ja z westiczka tam bedziemy ;) Ej a ci którzy byli juz na tym obozie lub moze nie byli ale wiedzą moze czy tam jest duzo labradorów?? hehe wiem ze dziwne pytanie ale ja jade z labradorem i fajnie by było zeby był tam jeszcze jednej takiej samej rasy piesek:) Quote
marysia-loria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Słyszałam że na tym obozie trzeba dawac dla psa w większości suchy pokarm. Jakie wy bierzecie ze sobą lub jakie jedzenie dawałyście dla swoich psiaków??? A co by było gdybym ja np. pojechała z moim psem posokowcem który nie za bardzo lubi jeśc ten suchy pokarm woli porcje rosołowe, kiełbasy dla psa lub puszki????? Quote
Madia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Na to czy będą tam labradory to Ci nikt nie odpowie, bo na każdym turnusie są inne psy. Quote
MakeBelieve Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Marysiu, przeczytaj UWAZNIE strone o obozie ;] Tam jest napisane, ze trzeba zabrac albo gotowe jedzenie dla psa (puszki, suchą) albo coś do przygotowywania jemu jedzenia Quote
marysia-loria Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no wiem wiem czytałam. A w tej kuchni... to jakie jest wyposarzenie jej no bo tam pisze ze domki o podstawowym wyposażeniu ;/ y czyli??????????? Moze ktos byl i wie?? Quote
Aneta & Ajwi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Vini a Ty jedziesz na 100% ? Ja ostatnio zaprzestałam rozmów z rodzicami o obozie. Sama nie wiem czemu :roll:. Zacznę ich namawiać w marcu, kiedy będzie trzeba pomyśleć o zaklepaniu miejsca. Mam nadzieje, że się zgodzą. Quote
Recommended Posts