Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Kinga co do Twojego pytania to bez psa raczej jecha cnie mozna. No bo co by robic?
Tam codziennie sa treningi z psem, agility czy inne "szkolenia" ;) A co w tym czasie bys robila?
W koncu an tym ten oboz polega. Jak sie nie beirze pse to sie na ogol na oboż z psem nie jedzie :lol:

Posted

mi się marzy cuś takiego :P
a czy ktoś z Was już na tym byl? byliscie zadowoleni? jaki ogolny koszt? :P
KTO ZASPONSORUJE GANEEE? :D hehehe

Posted

Ja jade cala rodzinka synek bedzie z piesem a my obok niego ;)...Czekam na telefon w sprawie kosztu dokladnego za cala rodzinke....tylko ze ja mysle o 2 polowie lipca bedzie ktos tam wtedy ?...

Posted

Ja z chęcia pojade ale za rok jak już będzie samochód- bo ja + moja sunia+ jej rzeczy do pociągu się nie załadujemy :/ poza tym w tym roku nie jestem na to przygotowana finansowo :(

ale za rok :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: biedna ruda jak ja ją ściągne z łóżka przed 8 rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tebusa napisał(a):
Ja z chęcia pojade ale za rok

Ja z pewnościa tez pojadę za rok:p ...marzy mi sie taki obóz ale na razie nie mam odpowiedniego psa,bo moja się na agility nie nadaje.
A gdzie można dowiedziec sie więcej szczegółów?bo ta strona,którą tutaj podaliście mi sie nie otwiera.

Posted

Ja na pewno pojade z Rudą :) szkoda że Raja nie może tak biegać i ćwiczyć :(

mi się stronka normalnie otworzyła.... cena mnie troszkę zabiła, ale... dla chcącego nic trudnego :)

Posted

Mysle ze koszt pobytu podraza zatrudnienie szkoleniowca do psow nio i sam piesek cos tez kosztuje...ja juz znam cene swojego pobytu tam z cala rodzinka i na 100% jedziemy 2 polowie lipca ;)....

Posted

no, i jak? warto jechac?
//ze wzgledów wiekowych to dla mnie chyba ostatnia szansa, na 'normalny' obóz/kolonie... a ze względu na wiek psa, nie chce go w te wakacje zostawiać-więc dla nas to najlepsze rozwiązanie;)//

• 1 month later...
Posted

Jureja napisał(a):
Ja z pewnościa tez pojadę za rok:p ...marzy mi sie taki obóz ale na razie nie mam odpowiedniego psa,bo moja się na agility nie nadaje.
A gdzie można dowiedziec sie więcej szczegółów?bo ta strona,którą tutaj podaliście mi sie nie otwiera.

cóż moja akita do agility też sie nie bardzo nadawała.. ale dobra zabawa była:))

Posted

Viz, Polna wy razem w pokoju a mnie zostawiłyście!!! Zapamietam sobie?? Chociaż własciwie nie chciałabym rzebyście mnie rano widziały.
Kurcze ja mam jedno pytanie.Czy nie będzie problemem jechać z pieskiem, który boi się kieby jest otaczany przez duże psy? Powiem tak ona jest strasznie zabawowa i uwielbia biegać bawić się itp. ale tylko z jednym max dwoma pieskami i kiedy więcej chce się z nią bawić to może podkulać ogonek ( bo porostu boi się jak dużo psów ją otacza) itp. a z dużyumi to już wogole może nie chcieć się bawić.Ogolnie obok sobie może przechodzić nawet tysiąc, taka reakcja jest jak podejdzie Pozatym jest bardzo posłuszna i świetna w agility. Chcę poprostu ją na tym obozie troszczke oswoić z dużymi psami, (ale takiego w pokoju nie chcę ) poćwiczyć agility, poslyuszośstwo. Mo.ze byśmy sobie poćwiczyły też trochę handling dziewczyny?
Jeszcze psa nie zglosiłam..

Posted

jovanna twój syn jedzie w drugim turnusie? Bo my tez jedziemy właśnie wtedy :)
Więc kto jeszcze jedzie na drugi??
Bo jak ja dzwoniłam to dwóch, trzech chłopaków tylko, wiec ze mną cztery osoby.

Posted

jovanna napisał(a):
ja już kasę wpłaciłam, czekam tylko na dokumenty do wypełnienia nio i w 2 połowie lipca mój syn pojedzie i my jako jego ogon z nim ;)....

Jovanna ciesze się, że się poznamy ;)
Ja w przeciwieństwie (pewnie) do twojego syna chętnie spędzę z tobą czas na obozie :diabloti:
A tak na serio jadę by wyładować mojego psa! Ostatnio zostal uznany za "psa sportowego" co mnie bardzo cieszy, bo marzyłam o takim psie a kupując moją sznaucię nie miałam zamiaru niczego z nią trenować. Nie dawno oczy Mi się otworzayły, że pies jest smutny i się męczy mała ilością ruchu i teraz trenuje agility, obedience, od soboty frisbee, nie długo cani cross ;). Co prawda na obozie pewnie aż taka żywa nie będzie, bo w upały wymięka!!
Pewnie polubi się z waszą beagle'lką bo ona lubi małe pieski za dużymi nie przepada. Może weżmiemy razem domek ? :D