Viz Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Kinga co do Twojego pytania to bez psa raczej jecha cnie mozna. No bo co by robic? Tam codziennie sa treningi z psem, agility czy inne "szkolenia" ;) A co w tym czasie bys robila? W koncu an tym ten oboz polega. Jak sie nie beirze pse to sie na ogol na oboż z psem nie jedzie :lol: Quote
Gana Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 mi się marzy cuś takiego :P a czy ktoś z Was już na tym byl? byliscie zadowoleni? jaki ogolny koszt? :P KTO ZASPONSORUJE GANEEE? :D hehehe Quote
teqquila Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 a ma moze ktos jeszcze jakies inne namiary na oboziki ??jak tak to prosilabym na pw dzieki Quote
jovanna Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja jade cala rodzinka synek bedzie z piesem a my obok niego ;)...Czekam na telefon w sprawie kosztu dokladnego za cala rodzinke....tylko ze ja mysle o 2 polowie lipca bedzie ktos tam wtedy ?... Quote
aśka-od-dagona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no, ja się zastanawiam czy nie pojechać...ale mam kilka wątpliwosci po obejrzeniu zdjęci przeczytaniu opowiadania uczestnika:\ Quote
Teba Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja z chęcia pojade ale za rok jak już będzie samochód- bo ja + moja sunia+ jej rzeczy do pociągu się nie załadujemy :/ poza tym w tym roku nie jestem na to przygotowana finansowo :( ale za rok :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: biedna ruda jak ja ją ściągne z łóżka przed 8 rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no, ja na razie czekam aż mi na mail'a odpiszą... obaczymy, obaczymy;) Quote
Viz Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ehh ja nie wiem co bedzie. Troce mi sie zapal ostudzi. :roll: Quote
Jureja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Tebusa napisał(a):Ja z chęcia pojade ale za rok Ja z pewnościa tez pojadę za rok:p ...marzy mi sie taki obóz ale na razie nie mam odpowiedniego psa,bo moja się na agility nie nadaje. A gdzie można dowiedziec sie więcej szczegółów?bo ta strona,którą tutaj podaliście mi sie nie otwiera. Quote
Teba Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja na pewno pojade z Rudą :) szkoda że Raja nie może tak biegać i ćwiczyć :( mi się stronka normalnie otworzyła.... cena mnie troszkę zabiła, ale... dla chcącego nic trudnego :) Quote
jovanna Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Mysle ze koszt pobytu podraza zatrudnienie szkoleniowca do psow nio i sam piesek cos tez kosztuje...ja juz znam cene swojego pobytu tam z cala rodzinka i na 100% jedziemy 2 polowie lipca ;).... Quote
aśka-od-dagona Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hmm...mailuje sobie na razie z Wandrusem i jestem pozytywnie zaskoczona;) więc szanse, ze jedziemy ze psem rosna:D Quote
Agasia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 przeczytaniu opowiadania uczestnika:\Mysle ze bedzie sie teraz wszystko sporo roznic.. ;) Quote
aśka-od-dagona Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Hmmm Ty coś wiesz!;) w kazdym razie jak juz pisałam meailuje sobie z nimi i na razie zadowolona jestem:P Quote
Agasia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Pewnie ze wiem :D Wreszcie przezylam to 2 razy na wlasnej skorze Quote
aśka-od-dagona Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 no, i jak? warto jechac? //ze wzgledów wiekowych to dla mnie chyba ostatnia szansa, na 'normalny' obóz/kolonie... a ze względu na wiek psa, nie chce go w te wakacje zostawiać-więc dla nas to najlepsze rozwiązanie;)// Quote
Agga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bardzo fajne te obozy:p Ja jednak jak co roku wybieram sie na zlot dogomaniaków:p Quote
jovanna Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 ja już kasę wpłaciłam, czekam tylko na dokumenty do wypełnienia nio i w 2 połowie lipca mój syn pojedzie i my jako jego ogon z nim ;).... Quote
Agappe Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jureja napisał(a):Ja z pewnościa tez pojadę za rok:p ...marzy mi sie taki obóz ale na razie nie mam odpowiedniego psa,bo moja się na agility nie nadaje. A gdzie można dowiedziec sie więcej szczegółów?bo ta strona,którą tutaj podaliście mi sie nie otwiera. cóż moja akita do agility też sie nie bardzo nadawała.. ale dobra zabawa była:)) Quote
PUENTA imszar Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Viz, Polna wy razem w pokoju a mnie zostawiłyście!!! Zapamietam sobie?? Chociaż własciwie nie chciałabym rzebyście mnie rano widziały. Kurcze ja mam jedno pytanie.Czy nie będzie problemem jechać z pieskiem, który boi się kieby jest otaczany przez duże psy? Powiem tak ona jest strasznie zabawowa i uwielbia biegać bawić się itp. ale tylko z jednym max dwoma pieskami i kiedy więcej chce się z nią bawić to może podkulać ogonek ( bo porostu boi się jak dużo psów ją otacza) itp. a z dużyumi to już wogole może nie chcieć się bawić.Ogolnie obok sobie może przechodzić nawet tysiąc, taka reakcja jest jak podejdzie Pozatym jest bardzo posłuszna i świetna w agility. Chcę poprostu ją na tym obozie troszczke oswoić z dużymi psami, (ale takiego w pokoju nie chcę ) poćwiczyć agility, poslyuszośstwo. Mo.ze byśmy sobie poćwiczyły też trochę handling dziewczyny? Jeszcze psa nie zglosiłam.. Quote
Polna Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 mnie niestety nie będzie, jade na krótszy obóz agility a z Viz w pokoju na pewno się zmieścisz :) Quote
PUENTA imszar Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 jovanna twój syn jedzie w drugim turnusie? Bo my tez jedziemy właśnie wtedy :) Więc kto jeszcze jedzie na drugi?? Bo jak ja dzwoniłam to dwóch, trzech chłopaków tylko, wiec ze mną cztery osoby. Quote
PUENTA imszar Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 jovanna napisał(a):ja już kasę wpłaciłam, czekam tylko na dokumenty do wypełnienia nio i w 2 połowie lipca mój syn pojedzie i my jako jego ogon z nim ;).... Jovanna ciesze się, że się poznamy ;) Ja w przeciwieństwie (pewnie) do twojego syna chętnie spędzę z tobą czas na obozie :diabloti: A tak na serio jadę by wyładować mojego psa! Ostatnio zostal uznany za "psa sportowego" co mnie bardzo cieszy, bo marzyłam o takim psie a kupując moją sznaucię nie miałam zamiaru niczego z nią trenować. Nie dawno oczy Mi się otworzayły, że pies jest smutny i się męczy mała ilością ruchu i teraz trenuje agility, obedience, od soboty frisbee, nie długo cani cross ;). Co prawda na obozie pewnie aż taka żywa nie będzie, bo w upały wymięka!! Pewnie polubi się z waszą beagle'lką bo ona lubi małe pieski za dużymi nie przepada. Może weżmiemy razem domek ? :D Quote
Recommended Posts