Guciek Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 faaajnie :) :) :) :D Z Tosicą sobie poradze spoko ;) Troche strachliwa ale będzie git ;) Przekupie ją ;) Psa znaczy sie :lol: A co to jest Tyskie ma już 375 lat? 8) Dobra odnośnie wyjazdu bo wiecie w e wtorek mam wycieczkie i chce sie zaopatrzyć w niektóre rzeczy. Tylko siem nie śmiac no bo ja pierwszy raz na kolonie :oops: 1 Pytanieo linke było ale: jak będzie powiedzmy 10 to napewno nie za krótkja albo na odwrót 20 nie za długa?? :lol: Zaraz napisze dalej ;) Bo musze kończyć Quote
Agasia Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Gucio - ale do wakacji jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu :lol: (niestety :( ) Marta co ty chcesz od Kamilka 8) ? A mnie Gosia przyyjmie ;(? :evilbat: A Tysie bedzie mialo juz 376 :cry: :cry: Quote
Guciek Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Agasia to tylko 7-8 miesięcy :lol: Ale jak jej kupie teraz to potem mniej kasy wydam i mi wiecej zostanie na wycieczke :lol: 2. Można psu wziąść juki jak sie chce z nim gdzieś pujść zeby sobie sam dźwigał? Takie dwie torby małe po bokach widziałam juki na www.psialapa.com.pl Fajne i ja sie nienadźwigam 8) :lol: 3. Czy trzeba jakies komendy w domu samemu opanowac? Moja umie waruj(ale tylko z bliska), siad(tak samo), daj łape, daj głos i ytroche sie czołgać umie :lol: i zostawać na smyczy albo przypieta na smyczy ale smycz na ziemi(ale nie perfekcyjnie, dopiero ćwiczymy) Na jaką wy grupę jedziecie?? Ja chyba na ta od podstaw :-? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Oj przecież wiesz, że ciebie przyjmie - inaczej ja nie jade! Ciekawe ile osób przyjedzie:P Trzeba będzie trzeba uczcic urodziny Tyskiego, ale ja nie pije najwyzej moge zbic buteleczke:P Quote
Agasia Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Gucio raczej nie ma grup ,,od podstaw" itp ;) Chyba ze sie duzo zmieni w przyszlym roku... :) Od zbijania buteleczek to ja jestem :P bo ty sie boisz wejsc na lozko :P No nie wiem czy przyjmie.. ona mnie nie lubi :fadein: :P :cry: Quote
Guciek Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Chodzi mi o "zaawansowana" i ta druga nie pamiętam nazwy. Na stronbie było napisane że na dwie grupy będą zajęcia ale to właśnie te 2004 wakacje a nie 2005 ;) Quote
Agappe Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Będzie przedziałwiekowy, czyli od 14 lat to 18 (Gosia powiedziała, że oczywiście taka Daria i Paula będą mogły "musiały" jechać). No np. taka Oleńka mówiła, że nie będzie piła, a moge się założyć, że Tyskie bedzie miało jeszce 375 lat :P haha no tak bo my bedziemy stare dupy i bedziemy miały po 19 lat :p Quote
Guciek Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Agappe to pilnuj dobrze bo ci jeszcze zgine i co będzie... :roll: :lol: :wink: Quote
Agappe Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 hehe zginąć to może chyba tylko burek (husky Pauliny, który na hmm 2-3 godziny odłączył się od stada i poszedł własną drogą ) a pilnować to ja moge, żeby alkohol się nigdy nie skończył :) Quote
Guciek Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 No to pilnuj pilnuj bo wam jeszcze jeden żłopus dojdzie :P :lol: ktoś odpowie na moje pytanka 2? Quote
Agasia Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 No to pilnuj pilnuj bo wam jeszcze jeden żłopus dojdzie :P :lol: Łoj to sie bedzie trzeba pozadnie zaopatrzec 8) ALe Marcik nie pije chyba ze ktos sie zglasza na ochotnika zeby po niej sprzatac :P a pilnować to ja moge, żeby alkohol się nigdy nie skończył :) Ah wystarczy miec dobre kontakty z taksowkarzem :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Ja nie pije, jade psa czegoś nauczyć a nie pić :P Oj dziewczyny, dziewczyny o czym wy myślicie :) Quote
Agasia Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Oj kochanie za dobrze cie znam 8) Ale my sobie potrafimy zrobic wlasne imprezy bez alkoholu prawda ;)? Wystarcza lizaczki, kubusie :D I tak wlasnie bedzie prawda :>? Zamkniemy sie na noc w domku i impreza impreza a inni niech pija i niech Goska sprzata :P! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Tak kochanie jedziemy tylko dla siebie, zeby spędzic ze soba czas.. Pic nie pijemy... BCK!:* Quote
Agasia Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Chyba ze kubusie 8) :* BCK :** Ah widzicie jak OZP laczy ludzi :)? Quote
Guciek Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 hno to ja sie zamkne z psem i będziemy razem wode z miski chłeptać :P :cunao: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Tak to jest przykład, ze OZP łączy ludzi! Wszyscy, którzy szukają miłości, przyjaźni niech jadą na OZP :) Tak kochanie bedziemy raze kubusie chlipac i lizaczki i będzie tylko "Symuuuśśśśś, Matuuuuuśśś" :P BCK!!:::*** Quote
Agasia Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Taaak tylko potem nie zalujcie :P Nie daja odszkodowan :lol: :lol: Hah jaka my piekna reklame robimy ;) Powinnismy miec 1 turnus za darmo :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Ale rekrama dobra. No ludzie to sama prawda! :) OZP! OZP! :P Quote
Agappe Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 a moze ja sie zgłoszę jako drugi wychowawca? co? :p Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Tak Daria bedzie odpowiednim opiekunem :P Jestem za! :P Quote
Agappe Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 a może być 2 opiekunów?? nie trzeba mieć jakiegoś kursu?? ojć.. zapomniałam, że Gosia raczej nie chce widziec Anatki na oczy :p.. możesz jej przekazać że ta wredna bestia jest już championem :) Quote
Agasia Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Hah Gosia napewno sie ucieszy z sukcesu Anatki 8) Tak tak Daria bedzie najostrzejszym i najodpowiedzialniejszym opiekunem na swiecie :D Rowniez jestem za 8) A 2 glosy za to wystarcza - bez zadnych kursow ":P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 No Daria bedzie naszym opiekunem. A tak na poważnie to musisz porpzmawiac z Gosią, bo ona chyba będzie szukała osoby do pomocy, bo ja jade tym razem jako uczestnik, juz na pomocnika dziekuje 8) Quote
Recommended Posts