Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

faaajnie :) :) :) :D Z Tosicą sobie poradze spoko ;) Troche strachliwa ale będzie git ;) Przekupie ją ;) Psa znaczy sie :lol: A co to jest Tyskie ma już 375 lat? 8)

Dobra odnośnie wyjazdu bo wiecie w e wtorek mam wycieczkie i chce sie zaopatrzyć w niektóre rzeczy. Tylko siem nie śmiac no bo ja pierwszy raz na kolonie :oops:

1 Pytanieo linke było ale: jak będzie powiedzmy 10 to napewno nie za krótkja albo na odwrót 20 nie za długa?? :lol:

Zaraz napisze dalej ;) Bo musze kończyć

Posted

Gucio - ale do wakacji jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu :lol: (niestety :( )

Marta co ty chcesz od Kamilka 8) ?

A mnie Gosia przyyjmie ;(? :evilbat:

A Tysie bedzie mialo juz 376 :cry: :cry:

Posted

Agasia to tylko 7-8 miesięcy :lol: Ale jak jej kupie teraz to potem mniej kasy wydam i mi wiecej zostanie na wycieczke :lol:

2. Można psu wziąść juki jak sie chce z nim gdzieś pujść zeby sobie sam dźwigał? Takie dwie torby małe po bokach widziałam juki na www.psialapa.com.pl Fajne i ja sie nienadźwigam 8) :lol:

3. Czy trzeba jakies komendy w domu samemu opanowac? Moja umie waruj(ale tylko z bliska), siad(tak samo), daj łape, daj głos i ytroche sie czołgać umie :lol: i zostawać na smyczy albo przypieta na smyczy ale smycz na ziemi(ale nie perfekcyjnie, dopiero ćwiczymy)

Na jaką wy grupę jedziecie?? Ja chyba na ta od podstaw :-?

Posted

Gucio raczej nie ma grup ,,od podstaw" itp ;) Chyba ze sie duzo zmieni w przyszlym roku... :)

Od zbijania buteleczek to ja jestem :P bo ty sie boisz wejsc na lozko :P

No nie wiem czy przyjmie.. ona mnie nie lubi :fadein: :P :cry:

Posted

Chodzi mi o "zaawansowana" i ta druga nie pamiętam nazwy. Na stronbie było napisane że na dwie grupy będą zajęcia ale to właśnie te 2004 wakacje a nie 2005 ;)

Posted
Będzie przedziałwiekowy, czyli od 14 lat to 18 (Gosia powiedziała, że oczywiście taka Daria i Paula będą mogły "musiały" jechać). No np. taka Oleńka mówiła, że nie będzie piła, a moge się założyć, że Tyskie bedzie miało jeszce 375 lat :P

haha no tak bo my bedziemy stare dupy i bedziemy miały po 19 lat :p

Posted

hehe zginąć to może chyba tylko burek (husky Pauliny, który na hmm 2-3 godziny odłączył się od stada i poszedł własną drogą )

a pilnować to ja moge, żeby alkohol się nigdy nie skończył :)

Posted
No to pilnuj pilnuj bo wam jeszcze jeden żłopus dojdzie :P :lol:

Łoj to sie bedzie trzeba pozadnie zaopatrzec 8) ALe Marcik nie pije chyba ze ktos sie zglasza na ochotnika zeby po niej sprzatac :P

a pilnować to ja moge, żeby alkohol się nigdy nie skończył :)

Ah wystarczy miec dobre kontakty z taksowkarzem :D

Posted

Oj kochanie za dobrze cie znam 8)

Ale my sobie potrafimy zrobic wlasne imprezy bez alkoholu prawda ;)? Wystarcza lizaczki, kubusie :D I tak wlasnie bedzie prawda :>? Zamkniemy sie na noc w domku i impreza impreza a inni niech pija i niech Goska sprzata :P!

Posted

a może być 2 opiekunów?? nie trzeba mieć jakiegoś kursu??

ojć.. zapomniałam, że Gosia raczej nie chce widziec Anatki na oczy :p.. możesz jej przekazać że ta wredna bestia jest już championem :)

Posted

Hah Gosia napewno sie ucieszy z sukcesu Anatki 8)

Tak tak Daria bedzie najostrzejszym i najodpowiedzialniejszym opiekunem na swiecie :D Rowniez jestem za 8) A 2 glosy za to wystarcza - bez zadnych kursow ":P