Guciek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Jak mi sie pies ustatkuje to pojade ;-) chociaz to daleko ciekawe jak mnie tam zawiozą :o Gucio, 1kundelek tylko nie wiem czy wezme dorosłego czy szczeniaka :-? ale chyba dorosłego bo ten maluch bedzie mial ok 2 miechow wtedy ;-) Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Marta niewiadomo czy Martyna z Macho jedzie ;) No katalog ja rowniez dostalam :) Z moim boskim zdjeciem :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 II Turnus : 1. Agasia - 2 Beagle 2. Gwiezdny-Wysłannik - 1 Seter Irlandzki 3. Oleńka - 1 Howavart, 1 Szetland 4. Laura - 1 Whippet 5. Martyna - 1 Bearded Collie ( ? ) 6. Gucio - 1 Kundelek I of course Gosia - 4 Irlandy :P I Pan z Kreskówki - 1 Małpka :D Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Pani Gosia kochanie :P 8) I Pan z Kreskówki - 1 Małpka :D :lol: :lol: A Mateooo :P? :cry: of course :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 E tam Pani chyba, że Pani Kerownik :D Dla Matea to specjalna lista :P Więc lista Gości specjalnych: 1. Mateo - 1 Berneński Pies Pasterski, 1 Rhodesian Jeżeli przyjedzie Mateo na OZP i ktoś będzie z nim na tym turnusie, to musi się nauczyć hymnu. O to jego tekst: "Przyjechał se Mateo, Mateo, Mateo, zrobił k... ( :D ) pierdnęło, pierdnęło hej! Pewnego razu Felicja podjechała, a z niej gracja tryskała! Eo Eo to właśnie Mateo! Za nim Bobik, Mały a w sumie trzy p..... ( homoseksualiści :D ). Eo Eo to właśnie Mateo! Przyjechał Mateo podczas kolacji pełen wdzięku i gracji, ale co z tego? Miał Małego, Bobika. Bobik był duży i mył się z Mateem w kałuży. Ciało jak brzózka wyskoczył z auta jak kózka. Eo Eo to właśnie Mateo! " Uczyć się uczyć! :P Quote
Guciek Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :lol: :lol: juz prawie umiem! 1 zwrotkę :lol: :lol: Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Marta a co jak taki Mateo czyta forum... ;)? Opamietaj sie :P A hymn to najwyzej przeszkoli Pani Keownik 1 dnia - ktora byla jego wspolautorka :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Nie czyta a nawet jeśli to się nie obrazi, bo tam też jest dużo miłych rzeczy np. "Przyjechał Mateo podczas kolacji pełen wdzięku i gracji(...)" ja bym się cieszyła gdyby ktoś tak o mnie napisał :P No Ty Agatko ucz się ucz, bo pewnie nie umiesz! ;) Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Za nim Bobik, Mały a w sumie trzy p..... ( homoseksualiści ). Ale z tego by sie nie ucieszyl :P Urazilas jego meskosc... 8) Ja bym nie znala :> A kto ,,eo eoo " wymyslil :P ? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Kochanie.... A jak o nim można powiedzieć jak nie p.... ? :> Nie da się inaczej no! :cry: :P Ja wymyśliłam "Hej!" :D Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 No a jak mnie uczylas mowic! I sama mowisz tak brzydko ! :( A Mateo to bardzo mily pan nie wiem co ty chcesz... :| Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 No homoseksualista :P Moje dziecko jak publicznie ładnie się zachowuje :* Chyba musze Cię nagrać jaka jesteś "naprawdę" :P Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Slucham.... ? :-? Naprawde to ja chodzacy aniol :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Dlaczego?! :/ No to ładnie wyjdzie na to, że tylko 3 osoby pojadą.... :-? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tak jak rok temu mase osób poznałam :-? Quote
Bluebird Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Jak ktos chce, to jeszzce jeden psiak czeka na właściciela, ale powyżej 18lat :) i raczej nie mieszkającego w bloku, bo psiak ma w sobie full energii :lol: , ma 6m-cy, pies, rasa: Australian Cattle Dog, kolor czarno-niebiesko podpalany :) Do zobaczenia na mojej stronie :) Quote
Agasia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Bluebird napisał(a):Jak ktos chce, to jeszzce jeden psiak czeka na właściciela, ale powyżej 18lat :) i raczej nie mieszkającego w bloku, bo psiak ma w sobie full energii :lol: , ma 6m-cy, pies, rasa: Australian Cattle Dog, kolor czarno-niebiesko podpalany :) Do zobaczenia na mojej stronie :) Przepraszam co to ma wspolnego z Obozem z Psem? Quote
Recommended Posts