Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

Jak mi sie pies ustatkuje to pojade ;-) chociaz to daleko ciekawe jak mnie tam zawiozą :o

Gucio, 1kundelek tylko nie wiem czy wezme dorosłego czy szczeniaka :-? ale chyba dorosłego bo ten maluch bedzie mial ok 2 miechow wtedy ;-)

Posted

II Turnus :

1. Agasia - 2 Beagle
2. Gwiezdny-Wysłannik - 1 Seter Irlandzki
3. Oleńka - 1 Howavart, 1 Szetland
4. Laura - 1 Whippet
5. Martyna - 1 Bearded Collie ( ? )
6. Gucio - 1 Kundelek

I of course Gosia - 4 Irlandy :P
I Pan z Kreskówki - 1 Małpka :D

Posted

E tam Pani chyba, że Pani Kerownik :D

Dla Matea to specjalna lista :P

Więc lista Gości specjalnych:

1. Mateo - 1 Berneński Pies Pasterski, 1 Rhodesian

Jeżeli przyjedzie Mateo na OZP i ktoś będzie z nim na tym turnusie, to musi się nauczyć hymnu. O to jego tekst:

"Przyjechał se Mateo, Mateo, Mateo, zrobił k... ( :D ) pierdnęło, pierdnęło hej!

Pewnego razu Felicja podjechała, a z niej gracja tryskała! Eo Eo to właśnie Mateo! Za nim Bobik, Mały a w sumie trzy p..... ( homoseksualiści :D ). Eo Eo to właśnie Mateo!

Przyjechał Mateo podczas kolacji pełen wdzięku i gracji, ale co z tego? Miał Małego, Bobika. Bobik był duży i mył się z Mateem w kałuży. Ciało jak brzózka wyskoczył z auta jak kózka. Eo Eo to właśnie Mateo! "

Uczyć się uczyć! :P

Posted

Nie czyta a nawet jeśli to się nie obrazi, bo tam też jest dużo miłych rzeczy np. "Przyjechał Mateo podczas kolacji pełen wdzięku i gracji(...)" ja bym się cieszyła gdyby ktoś tak o mnie napisał :P No Ty Agatko ucz się ucz, bo pewnie nie umiesz! ;)

Posted

Za nim Bobik, Mały a w sumie trzy p..... ( homoseksualiści ).

Ale z tego by sie nie ucieszyl :P Urazilas jego meskosc... 8)

Ja bym nie znala :> A kto ,,eo eoo " wymyslil :P ?

Posted

Jak ktos chce, to jeszzce jeden psiak czeka na właściciela, ale powyżej 18lat :) i raczej nie mieszkającego w bloku, bo psiak ma w sobie full energii :lol: , ma 6m-cy, pies, rasa: Australian Cattle Dog, kolor czarno-niebiesko podpalany :)
Do zobaczenia na mojej stronie :)

Posted

Bluebird napisał(a):
Jak ktos chce, to jeszzce jeden psiak czeka na właściciela, ale powyżej 18lat :) i raczej nie mieszkającego w bloku, bo psiak ma w sobie full energii :lol: , ma 6m-cy, pies, rasa: Australian Cattle Dog, kolor czarno-niebiesko podpalany :)
Do zobaczenia na mojej stronie :)

Przepraszam co to ma wspolnego z Obozem z Psem?