Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

No widać, że z każdym spotkaniem jest coraz lepiej. Właśnie się powstrzymałam od napisania czegoś, bo ja czuję sie jakbym sms'ka pisała :P No z psem, jakoś Snoop się zaprzyjażni z moim rudym. Albo ja nie wezme psa, ale chyba chce wziaźć, bo jakby co wsiąde na Spike'a i uciekne jak na Rumaku :P Bo wiesz z tych naszych planów to uuuu.. uuuu... Więc ja chyba będe musiała uciekać :) Bo jak się skleimy jeszcze :P

Gucio - A nawet nie chce się patyczkiem bawić albo piłeczką?

Posted

No własnie Tosia to baaaaaardzo dziwny pies :-? :lol: To jest ta co na awatarze i w podpisie jest ;)

A takie małe pytanka mam (chyba odpowiecie no nie?):

1.Czy ta linka to może być 10m bo nigdzioe nie widze 15m linki :-? Tylko po 10m. Na giełdzie jeszcze musze poszukać.

2. Gdzie trzeba dojechać na zbiórkę do wyjazdu? Ja jestem z okolic Radomia.

3. Jak pies sie nielubi bawić to mu zabawki brać? :lol:

Posted

1. Może być linka 10 metrowa

2. Do Gdańska trzeba samemu dojechać, bo inaczej to by nie dało rady, psy by nie wytrzymałyby w autokarze albo pociągu 5 godzin i to jeszcze wszystkie psy razem.

3. Nie, nie trzeba brać zabawek jeżeli pies nie lubi się bawić.

Posted

Gucio - pociagi istnieja ;) A linka to az tak bardzo konieczna nie jest chyba ;) Moj Snoop tam sie boi linki :roll:

Marta - no nie wiem jakby Snoop ze Spikiem w jednym domku zyli 8) Moze chociaz lepiej niz z Clydem :D Nie mowiac o Bounty ktora zawsze traktuje Snoopa jako slodki deserek :P A czemu ty tak bardzo chcesz odemnie uciekac ;(?

Posted

haha bez takich rozpaczy.. podejrzewam że to tak samo jak każdy się zarzeka po wypiciu większej dawki alkoholi że już nigdy więcej nie będzie pic.. i co już po kilku diach znowu pije :p

Posted

ale ja mam takie zasrane szczęście że pewnie nie będzie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: No i Toska nigdy w życiu nie zobaczy toru agility :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Więc tak jak mam z Gosią najblizszy kontak, więc wiem! :P Obóz będzie, będziemy mieszkać w brdach, więc kosztu pójdą do góry. Obóz odbędzie się w Górkach Zachodnich - Gdańsk. Będzie przedziałwiekowy, czyli od 14 lat to 18 (Gosia powiedziała, że oczywiście taka Daria i Paula będą mogły "musiały" jechać). No np. taka Oleńka mówiła, że nie będzie piła, a moge się założyć, że Tyskie bedzie miało jeszce 375 lat :P

Posted

Moja droga a jak bardzo w góre? Bo musze wiedzieć ile mam sie douczyć w szkole :lol:

Matko kocjhana czemu ja z października a nie z czerwca :( Mam 14 zaczęte :x Załapie sie? Weź ją jakoś uproś plizzzz :)