dusje Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Super foty a pluszaczek niczym lew wsrod podwladnych :loveu::lol: Quote
What May NN Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ale Doduś ma fajnych kumpli - piękne psy, wszystkie!! Dodek nie odstaje urodą ani na krok!! mizianki dla Maksia ;-) Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Doduś szczęśliwy ma dom (poznałam chłopaka!) więc mam nadzieję, że wybaczycie off :oops: Mam nadzieję, że wątek rozwieje niesmak, że offuję. Przytulisko w przykrej sytuacji: http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy!-%28 I jednocześnie proszę o rozreklamowanie go....Bo sytuacja jest naprawdę podbramkowa, dla większości zupełnie niewyobrażalna :( Quote
Igam Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='rita60']Wpadłam sobie aby zobaczyc tego szorstkiego pycholka:loveu: A proszę bardzo :) wczorajsze wariatuńciowanie ;) i w ruchu (ostatnie najfajniejsze :) ) Quote
rita60 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 No i tak wyglada szczesliwy pies:loveu::multi::loveu: Quote
Andzike Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cudne zdjęcia :) Ale on miał farta, że na Was trafił !! :D Quote
ania z poznania Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kochani, zobaczcie w jakim tragicznym stanie trafiły dzisiaj do Mosiny dwa sznaucerki mini, sunia prawdopodobnie z ropomaciczem :placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/210031-Sznaucerki-mini-w-tragicznym-stanie-ropomacicze-potrzebne-DS-DT-i-na-operacj%C4%99!!!?p=17123951#post17123951 Potrzebne DS/DT i fundusze.......... Quote
Andzike Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A ja tu sobie cichutko przycupnę i poczekam na zdjęcia i wieści z weekendowego wypadu... ;) Quote
rita60 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 To ja sie przyłacze do ciebie cioteczko i też sobie przycupne i poczekam....... Quote
Igam Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Wróciliśmy dopiero wczoraj. Nasz weekend, jak na długi weekend przystało, trwał 5 dni :lol: 5 dni nadmorskich szalaństw - kopania dołków, biegania za patyczkami, (kąpiele w morzu Maksiu pozostawił młodszym ;) ), tarzania się w trawce - generalnie, żyć nie umierać :cool1: Oczywiście mamy mnóstwo zdjęć i filmików. Muszę chyba wrzucić je na jakiś portal/serwer (może ktoś wie gdzie?), a tu link tylko, bo Dogomania ma ograniczenia :cool3: Pierwsze kroki w "nowym" domku i tarasik Wejście na plażę sypało trochę piaskiem ;) patyczków było mnóstwo Quote
Igam Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 No rzuć go wreszcie :lol: już biegnę... Były i zabawy ma trawce i czesanio-drapanie (uwielbiane zresztą) Fajnie było :) Quote
rita60 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Ale miałes fajnie malenki:loveu:plaża,słońce,zachód słońca...jak ja kocham morze,ale niestety w tym roku tam nie pojadę:shake:pozdrawiam Twoja wspaniałą Rodzinę i tą cudną blondyneczkę na czterech łapkach. Buziaki:lol: Quote
Andzike Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cieszę się, że Wam się podobało w "Białym Domku" ;) Jakby ktoś był zainteresowany - fantastyczne miejsce na nadmorskie wypady z psem - my też tam ze swoimi ogonami jeździmy i psy są zawsze zachwycone! :) Quote
rita60 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Już prawie minąl miesiąc,co u ciebie malenki...... Quote
Igam Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Na razie wklejam zdjęcie, a jutro w wolnej chwili cosik napiszę ;) Quote
What May NN Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 kochany Dodek :-) Igam ucałuj Go ode mnie!! Quote
rita60 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Slodki pycholek...buziaki również odemnie:loveu: Quote
Igam Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja przepraszam, że nie za często piszę co słychać, ale co zaglądam na Dogo to tyle bid :( A Mojemu Kochanemu Psiulkowi już dobrze :) i innym trzeba pomagać... 26 lipca minęły 4 miesiące od kiedy Dodzio/Maksio jest z nami! I choć to krótko, to czujemy się jakby mieszkał z nami od dawna. Praktycznie każdy dzień przynosi coś nowego :) Nie tak dawno zaobserwowaliśmy, że np. boi się burzy (wcześniej albo nie było takich burz, albo udawał twardego i nie dawał nic po sobie poznać ;) ) Opowiem Wam jeszcze, że jak jechaliśmy w czerwcu nad morze to Maksio był bardzo niespokojny. Nie za bardzo chciał wyjść z domu, potem dać się wsadzić do samochodu. Jak się zatrzymaliśmy na siuu to nie chciał wyjść... za to jak go z powrotem wsadziliśmy do autka cieszył się niesamowicie, zaczął się pokładać na pleckach z tej radości aż wreszcie zasnął. Czy bał się, że go chcemy wywieźć i w nieznanym lesie porzucić... :roll: Teraz już wiem, że muszę mu dokładnie wszystko mówić - gdzie jedziemy i że jak się zatrzymujemy to tylko na chwilę ;) Powiem Wam, że miałam przyjemność poznać Kirsten Hemling i pokazałam jej Maksia :) Dużo mi o nim powiedziała - mam mu właśnie wszystko opowiadać, a będzie spokojniejszy. Chciałam oczywiście wiedzieć jak najwięcej, ale Kirsten powiedziała, że Maksio jest teraz szczęśliwy! I myślę, że tak jest naprawdę :p bo jest ukochiwany przez nas okrótnie ;) Quote
rita60 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Pewnie,że jest szczęśliwy:loveu:kocha i jest kochany,a to przecież najwazniejsze. A.że się boi porzucenia,to już pewnie w nim zostanie...sporo w życiu przeszedł,a to nie zostaje bez śladu:shake:ale tłumacz mu,że to już przeszłość,a teraz jest bezpieczny. Quote
KateBono Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jak ja się cieszę ,że Dodula tak dobrze trafił - ma kochaną rodzinkę, która go bardzo kocha i swoją pańcię , która o niego dba.Mizianki Dodusiu ode mnie i naszych czterołapek Quote
Igam Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Dziękujemy za pozdrownienia :) I oto garść niedzielno-porannych zabaw Quote
rita60 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Ta fota mnie rozwaliła:iloveyou: http://img543.imageshack.us/img543/6361/cimg4999.jpg Quote
ania z poznania Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego: http://www.dogomania.pl/threads/2136...8#post17533958 Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :smile: Quote
Igam Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Wakacje już się skończyły, ale zostały piękne wspomnienia i zdjęcia. Spędziliśmy je w malutkiej wiosce w Borach Tucholskich. Woda, las, cisza, spokój, cały dzień na dworku - super :) Maxio czuł się tam znakomicie. Bałam się trochę spacerów po lesie, żeby się gdzieś przypadkiem nie schował w zaroślach, ale pilnował się super. Co do wody w jeziorze to łapki zanurzył chłepcąc wodę, ale dalej iść nie chciał. Wolał wylegiwanie na pomoście ;) zabawy z Belcią spacerek do lasu posiłki na świeżym powietrzu przytulanki Quote
Recommended Posts