Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

rita60 napisał(a):
Całe szczęście,ze jest lepiej,terier to twardy facet,tak łatwo się nie poddaje

Fakt :) Jak tak, to się podnieść nie może, ale jak usłyszy otwieranie lodówki lub też Belcia zaszczeka będąc na spacerze to leci aż się kurzy ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Igam napisał(a):
Fakt :) Jak tak, to się podnieść nie może, ale jak usłyszy otwieranie lodówki lub też Belcia zaszczeka będąc na spacerze to leci aż się kurzy ;)

:evil_lol:dobre...one mają szósty zmysł jeśli chodzi o dzwięk otwieranej lodówki,albo szelest papierka czytaj- coś słodkiego:lol:

Posted

Haha Ja też nie wiedziałam, że takie rzeczy istnieją. Ale mamy to szczęście, że mieszkamy w Warszawie i dostęp do takich cudów ;) i dobrych lekarzy, którym zależy (tak jak i nam) na dobru zwierzaka :)

Posted (edited)

bric-a-brac napisał(a):
Fizykoterapia, bieżnia wodna, naświetlania? :-o Ja pierwszy raz słyszę, że w tym kraju istnieje tak szeroko pojęta rehabilitacja dla psów:roll:
Psiak ma szczęście, że jest u Was...

Tak,mały miał duzo szczęścia,dziękuję Igam:buzi:wyściskaj go odemnie,no i blondyneczkę.

Edited by rita60
Posted

Patrzę i patrzę i napatrzyć się nie mogę. Mordka kochana. :loveu:
Dziękuję, Igam, za wspaniałą opiekę, jaką otaczasz Maxia.
Wygłaskaj, proszę, ode mnie i Maxiulka i Belunię.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Fizykoterapia, bieżnia wodna, naświetlania? :-o Ja pierwszy raz słyszę, że w tym kraju istnieje tak szeroko pojęta rehabilitacja dla psów:roll:
Psiak ma szczęście, że jest u Was...

Tak, nie ma dużo klinik z takimi cudami dla psiaczków, z tego co wiem to bieżni wodnych jest sześć w Polsce.

Posted

W tej psychodni są rehabilitowane psy, które zupełnie nie chodzą. Są podwieszane na pasach, napuszcza się wody, włącza bieżnię i nóżki muszą się ruszać.
Maks szybko załapał, że trzeba nimi przebierać ;) Zaczynał od paru minut, a na koniec chodził prawie 30 min :)

Dziękuję za pozdrowienia. Przekażę na pewno :)

• 1 month later...
Posted (edited)

Ponieważ wiosna jeszcze nie chce nadejść, postanowiliśmy ją zachęcić :) Maksio zrzucił ciepłe, zimowe futerko i zamienił je na lżejszą wersję ;)

tu jeszcze zimowej odsłonie :)

A to już wiosenny szyk ;)

Po zjedzeniu czegoś smacznego przyszedł czas na zabawę :cool1:

Edited by Igam
  • 2 weeks later...
Posted

Widziałam Maxia :) Dostąpił tego zaszczytu przy odbiorze szczotki :D
Zakochałam się ... A jeszcze jak usiadł sobie na chodniku, i wyciągnął te tylne łapki że siedział jak warchlaczek- cudo!! :))

Posted

o kurcze - niesamowita historia....normalnie az łza sie kręci w oku ze wzruszenia :) sama widzialam Maksia :) wyszedł nawet na schody mnie przywitać gdy odbieralam roślinki z bazarku :) Śliczny, wspaniały piesek :):):)

Posted

rita60 napisał(a):
Pewnie,że zajete:loveu:
warchlaczek-:mad:;)

Igam napisał(a):
Dam Ci tu warchlaczka ;)
Bardzo mi przykro, ale jego serduszko już zajęte jest :eviltong: :lol:

hehe dziewczyny ja kocham świnie :D to jest w moich ustach komplement :)) Jak kiedyś będę bogata to pierwsze co zrobię kupie działkę rolną i będę hodować świnie tylko raczej nie na mięso a dla własnej przyjemności :))
Max jest cudowny :)))

• 3 months later...
Posted

Co tam u Maksia ciekawego słychać?:)jak znosi upały?moje psiaki nawet na dwór nie chcą sie wyłaniać :-)
więc baaardzo rano dłuższe spacery i póóóźno wieczorem:) jak teraz bo chłodniutko:-)

Posted (edited)

Niestety ciężko znosi te upały, ale udało nam się na parę dni od nich uciec :)
Pojechaliśmy tam gdzie chłodniej, czyli nad nasze morze ;)
Było cudownie - chłodna trawka, kicanki po plaży. Aż szkoda było wracać.

A oto parę zdjęć:

Edited by Igam