Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hallo Dodencjusz

pewnie zrobiles furore na spacerku, wszystkie dziewczyny sie za toba ogladaja... jestes teraz taki pik-fajny i elegancki.....

Posted

Dodula pozdrawia :lol:.
Po tej całej akcji ze strzyżeniem, kupiłam w necie sweterek dla Dodusia. Sweterek jeszcze nie dotarł, a jak dotrze to chyba będzie zbędny, bo cieplutko i słonecznie się u nas zrobiło.
Co do domków.
Domek z Wyszkowa odpada po ankiecie pa... pan niezdecydowany na psa, dziecko z astmą, pyt. o weta, ew. leczenie - odp: "raz są pieniądze, raz ich nie ma", transport - nie mają możliwości, koszty... sra ta ta ta :nonono2:
Będzie za to wizyta pa w Poznaniu jutro albo pojutrze... wtedy napiszę więcej, teraz nie będę zapeszać...

Posted

[quote name='BeaBono']Dodula pozdrawia :lol:.
Po tej całej akcji ze strzyżeniem, kupiłam w necie sweterek dla Dodusia. Sweterek jeszcze nie dotarł, a jak dotrze to chyba będzie zbędny, bo cieplutko i słonecznie się u nas zrobiło. )

na ostatnim spacerze po psiej laczce, spostrzeglam w pewnym momencie sobowtora Dodencji...
az mnie zatkalo... mowie sobie " Dodi, tutaj?" niemozliwe. kubraczek mial zalozony i tak dostojnie wygladal, czysta arystokracja....
zrobilam nawet zdjecie jak moje do niego podbiegly.... taki hrabia i moj plebs wokol niego....

Posted

Doduś miał dziś obcinane pazurki. Skrócić trzeba było tylko przednie.
Odwiedziła nas też dzisiaj pani zainteresowana adopcją Astry/Abby. Oj, spodobała się pani, Doduli, spodobała :lol:. Dodek "gadał" więcej niż zwykle, podstawiał się do miziania, a nawet biegał za piłeczką (pani mu rzucała). Jutro pani przyjedzie ponownie, pójdziemy na spacer ze szczeniorkami i Dodusiem.

Posted

[quote name='rita60']To może nasz słodziak pójdzie w dwupaku
[/QUOTE]

Ciociu rito60, czytasz mi między wierszami :lol:
Nie bardzo wiedziałam, jak to ująć w słowa, ale przyznaję, że taki pomysł przyszedł mi do głowy...
Już na pierwszy rzut oka było widać, że pani kocha zwierzaki. Po krótkiej rozmowie okazało się też, że jest dojrzałą, odpowiedzialną osobą, że bardzo dba o swoje czworonogi.
Szczeniorka miałaby trafić do domu rodzinnego pani w zach.pomorskim, opiekowałaby się nią głównie mama pani. A Doduś mógłby zamieszkać z panią w Poznaniu - pani tu studiuje. W rodzinnym domu żałoba, niedawno odszedł owczarek kaukaski, miał 15 lat. W domu mieszka obecnie spokojna wyżełka i 6-miesięczny przygarnięty kociak.

[quote name='Jagoda1']Zaglądam zawsze z nadzieja, ze jedzie do domku...[/QUOTE]

Czuję, że ten moment zbliża się wielkimi krokami...
Jutro WMNN i Ajula zrobią wizytę pa w domku, o którym wspomniałam parę postów wcześniej. Bardzo cioteczkom dziękujemy :loveu: i czekamy na wieści.

Posted

Pięknie dziękuję cioci supergodze :Rose:
Cioteczka pożyczyła nam profesjonalny sprzęt do strzyżenia, dokończyłyśmy więc nasze dzieło :lol:
Dodek wygląda teraz tak:

Posted

[quote name='rita60']Sliczny jestes malenki...tak bym chciala cie poglaskac i przytulic....[/QUOTE]

i ja takze,
przytulic.... smutno mi sie robi....