Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

dusje napisał(a):
Tylko dlaczego nikt tego nie widzi,nikt poza nami?

Widzi, cioteczko, widzi... Dodek ma już mały fanclub. Oczarował odwiedzające nas cioteczki (zapsione, zakocone), sąsiadkę z góry (ta ma labka), weterynarza (pracoholik). Ta młoda Pani, o której pisałam "odpadła", bo wynajmuje mieszkanie (właściciel zawsze może zmienić zdanie i pies straci domek)... Pan, do którego trafiła Astra był przygotowany na jednego psa (rozum mówił jedno, serce, co innego... zwyciężył rozum).

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Klubik niewielki, ale za to mocno kochajacy cukiereczka :loveu:i wierny az po grob :multi:

Ciocie, ktora z Was potrafi zrobic wydarzenie na fejsie lub wie do kogo mozna zapukac????? :modla::modla::modla:
Mam bol glowy z powodu malenkiej suni, nie majacej jeszcze roczku, ale za to juz po szczeniakach :shake:
Znalazlam ja wraz z jamniczka w brukowcu FAKT i zaalarmowalam ciotki na dogo.Sunie sa zaglodzone,byly u chlopa na lancuchu :placz:Teraz w schronie w Wegrowcu k Grudziadza.Jamnisia jedzie juz wkrotce na BDT, ale malenka Szisza musi tam zostac,bo nie ma dla niej nic.Obie cierpialy glod i niedole :-(
Idzie wiec o znalezienie kogos,kto moglby zrobic jej wydarzenie na fejsie,moze wowczas znajdzie sie dla niej pomoc.Maluska jest tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/204488

Rozejrzyjcie sie,dobrze?:lol: Bardzo licze na Wasza pomoc.

Posted

Dzieki Rita:lol: Mala okazuje sie byc mixem lyzelka ;) Moze wiec ciotki lyzelkowe pomoga.Jest sliczna,takie zagubione dziecko :-(

Jak nasz Dodus najmilejszy? :loveu: Wiosenka juz sie rozkreca,cieple dzionki i zielona trawka w bardzo bliskiej perspektywie.Oj, zdziwi sie nasz cukiereczek i pewnie z luboscia zanurzy nochal w wiosennych zapachach :lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Za każdym razem jak jestem u dziewczyn to bardziej zakochuję się w Doduli, kto nie zna niech żałuje :)

Pewnie,ze zaluje.....tak bym chciala do osobiscie wygłaskac......

Posted

rita60 napisał(a):
Pewnie,ze zaluje.....tak bym chciala do osobiscie wygłaskac......

Przyjedź cioteczko w odwiedziny - zapraszamy! A Dodula napewno się ucieszy jak cioteczkę zobaczy:lol:

Posted

KateBono napisał(a):
Przyjedź cioteczko w odwiedziny - zapraszamy! A Dodula napewno się ucieszy jak cioteczkę zobaczy:lol:

Nie kuś cioteczko......to narazie niemożliwe,ale jak sie bardzo chce.....:razz:

Posted

rita60 napisał(a):
Nie kuś cioteczko......to narazie niemożliwe,ale jak sie bardzo chce.....:razz:

No właśnie.............jak się bardzo chce..... to przyjeżdżaj cioteczko, ugościmy , pogadamy i zobaczysz Dodusia:lol:

Posted

No to czekamy na ciocię Ritę... a w międzyczasie odwiedzi nas cioteczka Igam :lol:

Dodulec i Solinka się rozkręcili ostatnio. Kiedy ktoś chodzi po podjeździe albo sąsiad wiesza pranie, lecą oboje do drzwi balkonowych i robią hałasssssss :cool3:
Solinka lubi psocić się Dyziowi. Wbiega do mojego pokoju, podgryza Dyźka, Dyziek warczy niezadowolony... Niech to tylko usłyszy Doduś. Zaraz gna "na pomoc".... Solince :evil_lol:

Posted

Solinka lubi psocić się Dyziowi. Leci do mojego pokoju, podgryza Dyźka, Dyziek warczy niezadowolony... Niech to tylko usłyszy Doduś. Zaraz gna "na pomoc" Solince :evil_lol:
To jest regularny, zorganizowany napad :diabloti::evil_lol:!

Posted

ania z poznania napisał(a):
To jest regularny, zorganizowany napad :diabloti::evil_lol:!

To fakt i jak sie biedny pies nabiega......:evil_lol:
Miłego dnia wszystkim:lol:

Posted

Dodulek właśnie pojechał do nowego domku:lol:. Będzie mieszkał w Warszawie z koleżanką pudelką Belą, świnką morską i myszkami.Zakochała się w nim cioteczka Igam
Resztę później........ bo rycze jak bór i nie widzę co piszę

Posted

oj, cioteczki kochane skad od razu tak szybko wzielyscie ten domek....
cicho sza, a tu raptem
hyc i Dodula pojechala....
a gdzie pozegnanko? gdzie papatki?

zrobilyscie tyle dobrego dla Doduli... i robicie nadal dla innych....
zapisuje sobie wasz domek DUZYMI, CZERWONYMI LITERKAMI
i mam nadzieje, ze spotkamy sie wkrotce jak bedziecie dla nas nastepna bidule kolysac, czesac i karmic....

czekamy na wiesci a Doduli zyczymy DDDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUZO szczescia i milosci...
z jednym smiejacym sie i z jednym placzacym oczkiem pozdrawiam was serdecznie....

Posted

KateBono napisał(a):
Dodulek właśnie pojechał do nowego domku:lol:. Będzie mieszkał w Warszawie z koleżanką pudelką Belą, świnką morską i myszkami.Zakochała się w nim cioteczka Igam
Resztę później........ bo rycze jak bór i nie widzę co piszę

cioteczko Igam
dostalas skarba wielkiego
Dodula byl przez wiele miesiecy "naszym" oczkiem w glowie, a teraz jest twoim
pomysl od czasu do czasu o nas osieroconych i daj znaku zycia....
czekamy

Posted

Dodulek pozdrawia z nowego domku :)
Jak na jeden dzień to dużo miał wrażeń. Zabranie z domku, jazda pociągiem (bez problemu, ale nie spał), nowi ludzie, obce zapachy i schody, dużo schodów ;) Musiał zostać wniesiony, bo sam nie chciał po tych strasznych schodach iść ;)
W domku obszedł spokojnie kąty, położył się i nawet przysnął (chrapie ?) Teraz leży i obserwuje otoczenie.
Belisia też bardzo zmęczona (nie dość, że pierwszy raz jechała pociągiem, to jeszcze 2 razy jednego dnia).
Będzie dobrze :)

Posted

Co Wy tu piszecie,ciotki????? Cukiereczek w swoim domku???? Jak to sie stalo? Boze, ja rycze jak glupia :placz:Doduniu,najmilejszy,kochany, :loveu: Niech ci sie domek spodoba,zebys byl tam szczesliwy tak jak u Bea i Kate,zebus byl kochany tak jak my cie kochamy :multi:
Rany,rece mi sie trzesa,musze od poczatku przeczytac ostatnie posty....o matko :lol: