Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

Wiecie co? Zadedykuje wspanialy song Dodkowi na jego podroz i psiakom ktore jeszcze musza zaczekac - z nadzieja na lepsze, na zycie - Wam tez dziewczyny - z nadzieja na lepsze jutro :lol:

[video=youtube;lBJr3EgzB7g]http://www.youtube.com/watch?v=lBJr3EgzB7g[/video]

Dodziu :loveu: jeszcze jakies 3,5 godziny :multi: Jest z toba cala moja ferajna : Toska, Neris, Niunia i Rufus :lol: Spia i nie spia :evil_lol: ciekawe, ile wyrobia w zawieszeniu, hehe.
Trzymaj sie synku :loveu: i daj znac, jak juz dojedziesz :cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Cioteczki ukradli mi tel. Podaję nr tel. nowy 601- 840-830 Dajcie zna ć cioteczce która wiezie Dodka PLISSSSSS[/QUOTE]
Ok,juz dzwonilam do elmiry i podałam ten numer.
Wszysstko dobrze,na poczatku podrozy mały by troszke zdenerwowany,ale juz wyciszył sie i jedzie do DT:lol:

Posted

a jak daleko maja jeszcze do jechania?

bidulek, moze niezwyczajny jazdy autem? co tu gadac to dla niego tez stress.

trzymaj sie Dodi...... jeszcze tylko troszke ,,,,

na koncu dnia czeka pelna miska i cieply katek....

Posted

[quote name='KateBono']Już załatwiłam nowy telefon z tym samym nr 661-250-556. Cioteczka Elmira dzwoniła - wszystko jest ok. Jak będzie w Poznaniu to podjadę i odbiorę Dodusia, żeby cioteczka się nie pogubiła w mieście. Dam znać jak już będzie u nas.[/QUOTE]
Ok,czekamy:razz:

Posted

Elmira przed chwila dzwoniła do mnie, sunia już odwieziona do nowego DS, Doduś już za chwileczkę, już za momencik też będzie w ramionach KateBono bo z tego co przeczytałam to własnie ona ma odebrać psiaka:)

Posted

usiadzmy sobie,

dzis ja zapraszam na kawe. upieklam nawet pawie oczko, .... prosze, prosze

razem sie razniej czeka......

nam chyba czas wolniej leci niz tym co sa w podrozy.....oje,

Posted

[quote name='Kava']usiadzmy sobie,

dzis ja zapraszam na kawe. upieklam nawet pawie oczko, .... prosze, prosze

razem sie razniej czeka......

nam chyba czas wolniej leci niz tym co sa w podrozy.....oje,[/QUOTE]
To ja poprosze kawe i kawałeczek pawiego oczka:lol:jak takie ciasto wyglada:oops:

Posted

Juuuuuuuuuuuu, ale sie ciesze, az mi sie chce troche..... no wiecie
Dodi jak tam przeprowadzka?

Pawie oczko
Wykonanie:
robi sie go rekami i mixerem
stoi sie w kuchni
Wyglad:
trzy-warstwowy: ciemne, kropkowane,kolorowe (hi,hi,hi)

jak ktora chce przepis to na PW, prosze

ale sie ciesze.....

Posted

No i jeszcze ogromne podziekowania dla Kate i dla Bea - dziekujemy za domeczek dla Dodziulka :multi::loveu:

Dla wszystkich zaangazowanych ciotek :lol:

[IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/t/thank_you/thnx255frosebtwf255frita4al.gif[/IMG]

Posted

Ja też dostałam smska od Elmiry że Dodzio już u dziewczyn:):) ale się cieszę, bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuje za pomoc dla naszego radomiaka:) dzięki Wam teraz będzie miał dobre życie:loveu: bardzo dziękuje Elmirze, dziewczyna zrobiła dosłownie kawał dobrej roboty:loveu:

Posted

To ja tez dołaczam sie do podziekowan dla wszystkich cioteczek zaangazowanych w szukaniu DT,transportu i sponsorow:calus::Rose::Rose::Rose:
Rozmawiałam z Kasia, Dodek poznaje nowe miejsce,zaznajamia sie z pieskami,nawet w gre wchodzi miłosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol:tylko jest problem,bo nie chce wchodzic i schodzic ze schodow,a jak sie terier uprze,to:cool3:
Zreszta pewnie jak sie troche ogarnie,to sama wejdzie i napisze.

Posted

[quote name='rita60']To ja tez dołaczam sie do podziekowan dla wszystkich cioteczek zaangazowanych w szukaniu DT,transportu i sponsorow:calus::Rose::Rose::Rose:
Rozmawiałam z Kasia, Dodek poznaje nowe miejsce,zaznajamia sie z pieskami,nawet w gre wchodzi miłosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol:tylko jest problem,bo nie chce wchodzic i schodzic ze schodow,a jak sie terier uprze,to:cool3:
Zreszta pewnie jak sie troche ogarnie,to sama wejdzie i napisze.[/QUOTE]

Haha, uparty Dodzio i na dodatek zakochany, no nie moge :evil_lol::lol: Ciekawe, w kim on sie tak pdkochuje juz na samym starcie? :lol::razz: