dusje Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wiecie co? Zadedykuje wspanialy song Dodkowi na jego podroz i psiakom ktore jeszcze musza zaczekac - z nadzieja na lepsze, na zycie - Wam tez dziewczyny - z nadzieja na lepsze jutro :lol: [video=youtube;lBJr3EgzB7g]http://www.youtube.com/watch?v=lBJr3EgzB7g[/video] Dodziu :loveu: jeszcze jakies 3,5 godziny :multi: Jest z toba cala moja ferajna : Toska, Neris, Niunia i Rufus :lol: Spia i nie spia :evil_lol: ciekawe, ile wyrobia w zawieszeniu, hehe. Trzymaj sie synku :loveu: i daj znac, jak juz dojedziesz :cool3: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Mały wyjechał o 8.00 ze schronu:multi:był przedtem na spacerku,grzecznie ułozył sie w klateczce i jedzie .....dostane info od DT jak juz dotrze:lol: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='KateBono']Cioteczki ukradli mi tel. Podaję nr tel. nowy 601- 840-830 Dajcie zna ć cioteczce która wiezie Dodka PLISSSSSS[/QUOTE] Ok,juz dzwonilam do elmiry i podałam ten numer. Wszysstko dobrze,na poczatku podrozy mały by troszke zdenerwowany,ale juz wyciszył sie i jedzie do DT:lol: Quote
Kava Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 a jak daleko maja jeszcze do jechania? bidulek, moze niezwyczajny jazdy autem? co tu gadac to dla niego tez stress. trzymaj sie Dodi...... jeszcze tylko troszke ,,,, na koncu dnia czeka pelna miska i cieply katek.... Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Kasiu jak Dodus dojedzie,to daj znac,oddzwonie 668-303-769 Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='KateBono']Już załatwiłam nowy telefon z tym samym nr 661-250-556. Cioteczka Elmira dzwoniła - wszystko jest ok. Jak będzie w Poznaniu to podjadę i odbiorę Dodusia, żeby cioteczka się nie pogubiła w mieście. Dam znać jak już będzie u nas.[/QUOTE] Ok,czekamy:razz: Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Jeju, ile tu sie dzieje, a u nas dopiero awarie elektryki naprawili i wreszcie moge odpalic kompa. Czekamy na wiesci. Quote
tula Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Elmira przed chwila dzwoniła do mnie, sunia już odwieziona do nowego DS, Doduś już za chwileczkę, już za momencik też będzie w ramionach KateBono bo z tego co przeczytałam to własnie ona ma odebrać psiaka:) Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 To juz rzeczywiscie polmetek, hurrrra:multi: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='dusje']To juz rzeczywiscie polmetek, hurrrra:multi:[/QUOTE] No wspaniale:multi:czekam,nie chce ich bombardowac telefonami:roll: Quote
Kava Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 usiadzmy sobie, dzis ja zapraszam na kawe. upieklam nawet pawie oczko, .... prosze, prosze razem sie razniej czeka...... nam chyba czas wolniej leci niz tym co sa w podrozy.....oje, Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='Kava']usiadzmy sobie, dzis ja zapraszam na kawe. upieklam nawet pawie oczko, .... prosze, prosze razem sie razniej czeka...... nam chyba czas wolniej leci niz tym co sa w podrozy.....oje,[/QUOTE] To ja poprosze kawe i kawałeczek pawiego oczka:lol:jak takie ciasto wyglada:oops: Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja tez poprosze kawunie i kawalatek oczka. Wlasnie, jak to wyglada i jak sie robi ? :lol: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Dostalam smsa od elmiry- Dodek juz u Kasi:multi::loveu:teraz damy im troche czasu na poznanie sie;) Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Juhuuuu :multi: Dodziu, napisz do nas, czekamy :multi:Elmira i Tula :lol: - dziekujemy :multi: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='dusje']Juhuuuu :multi: Dodziu, napisz do nas, czekamy :multi:Elmira i Tula :lol: - dziekujemy :multi:[/QUOTE] Wspaniałe dziewczyny:multi: Quote
Kava Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Juuuuuuuuuuuu, ale sie ciesze, az mi sie chce troche..... no wiecie Dodi jak tam przeprowadzka? Pawie oczko Wykonanie: robi sie go rekami i mixerem stoi sie w kuchni Wyglad: trzy-warstwowy: ciemne, kropkowane,kolorowe (hi,hi,hi) jak ktora chce przepis to na PW, prosze ale sie ciesze..... Quote
Kava Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 aha, odemnie teze WIELKIE DZIEKI dla Elmiry i Tuli Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 No i jeszcze ogromne podziekowania dla Kate i dla Bea - dziekujemy za domeczek dla Dodziulka :multi::loveu: Dla wszystkich zaangazowanych ciotek :lol: [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/t/thank_you/thnx255frosebtwf255frita4al.gif[/IMG] Quote
tula Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja też dostałam smska od Elmiry że Dodzio już u dziewczyn:):) ale się cieszę, bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuje za pomoc dla naszego radomiaka:) dzięki Wam teraz będzie miał dobre życie:loveu: bardzo dziękuje Elmirze, dziewczyna zrobiła dosłownie kawał dobrej roboty:loveu: Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 To prawda, przejechala tyle kilometrow. Bez Jej pomocy nic by sie nie udalo. A jak ta sunieczka ? Dobry domeczek? :lol: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 To ja tez dołaczam sie do podziekowan dla wszystkich cioteczek zaangazowanych w szukaniu DT,transportu i sponsorow:calus::Rose::Rose::Rose: Rozmawiałam z Kasia, Dodek poznaje nowe miejsce,zaznajamia sie z pieskami,nawet w gre wchodzi miłosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol:tylko jest problem,bo nie chce wchodzic i schodzic ze schodow,a jak sie terier uprze,to:cool3: Zreszta pewnie jak sie troche ogarnie,to sama wejdzie i napisze. Quote
dusje Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='rita60']To ja tez dołaczam sie do podziekowan dla wszystkich cioteczek zaangazowanych w szukaniu DT,transportu i sponsorow:calus::Rose::Rose::Rose: Rozmawiałam z Kasia, Dodek poznaje nowe miejsce,zaznajamia sie z pieskami,nawet w gre wchodzi miłosc od pierwszego wejrzenia:evil_lol:tylko jest problem,bo nie chce wchodzic i schodzic ze schodow,a jak sie terier uprze,to:cool3: Zreszta pewnie jak sie troche ogarnie,to sama wejdzie i napisze.[/QUOTE] Haha, uparty Dodzio i na dodatek zakochany, no nie moge :evil_lol::lol: Ciekawe, w kim on sie tak pdkochuje juz na samym starcie? :lol::razz: Quote
Recommended Posts