Soema Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Sytuacja sandomierskiego przytuliska opisana jest tutaj http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT grad wybił szyby, nie ma tam prądu ani wody. Na dodatek panuje wirus parwo. SM przywiozła nam wieczorem w niedzielę, dwa maluchy ok. 6 tygodniowe.. To nie warunki dla nich :shake: Poszukujemy DT, proszę pomóżcie! Ważą ok. 1 kilograma, to maleństwa... Jest piesek i suczka Quote
Soema Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 DT potrzebne na wczoraj :shake: ja ich nie dam rady teraz wziąć, już mam sunie na DT....:( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 nie mam jak pomóc :( ale będę podnosić Quote
fizia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Tu jest taki wątek z ofertami Bezpłatntch DT może ktoś mógłby pomóc http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIEMILE-widziane Quote
Soema Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Najprawdopodobniej będzie jedno DT dla malucha w Krk, czy ktoś pomoże drugiemu?:( Quote
Basia1968 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 ja Karinko pewnie, no bo co zrobić z takimi maluszkami. Tylko szczepienie musi być, bo ja mam zwierza w domu. Matko ile tych maluchów jest. Quote
Soema Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Basia1968']ja Karinko pewnie, no bo co zrobić z takimi maluszkami. Tylko szczepienie musi być, bo ja mam zwierza w domu. Matko ile tych maluchów jest.[/QUOTE] Za dużo Basiu.... najprawdopodobniej maluchy będą bezpieczne. Może jeden będzie miał dom. :) nasz wet coś wczoraj mówił.. Jutro pojadę i jak się uda, to zabiorę je chociaż do kennelki w ganku.. Quote
Basia1968 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 super Karinko - nie mogę patrzec na to nieszczęście maluszków - szlag by to Quote
Evelka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Zapisuję... Maluchy przepiękne! Mam nadzieję, że już niebawem będą bezpieczne i kochane...! Quote
weszka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jakie słodkie bidulki :( Trzymam kciuki żeby udało się z domkiem. Quote
Kenny Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 pisałam do Ciebie Soema dzisiaj, ale nie odpisałaś. daj znaka czy sms doszedł i jak tam sytuacja. Quote
Soema Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']I co z maluchami ?[/QUOTE] [quote name='Kenny']pisałam do Ciebie Soema dzisiaj, ale nie odpisałaś. daj znaka czy sms doszedł i jak tam sytuacja.[/QUOTE] Przepraszam, zapomniałam. Tyle się wczoraj działo. Maluchy na razie nadal w przytulisku, DS się nie odezwał. Nie mamy kennelki, bo pojechała do naszych wetów, a samopas ich u siebie nie puszczę, bo moja sucz nie toleruje żadnych innych ziwerząt, nawet szczeniaków :( Zrobiliśmy im takie gniazdko, ale dziewuchy (obie to suczki) latają wszędzie, pchają się na kolanka i rozdają buziole. DT jak najbardziej potrzebne, w poniedziałek jadę do Krakowa, więc jakoś je zabiorę (biorę chyba jeszcze Zuzie do DS).. Quote
Soema Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Co z maluchami ? Dziś mało nie dostałam zawału... wchodzę do ich pokoiku, a tu cały w rzadkich kupach....:mdleje: pierwsza myśl - parwo, druga - za wcześnie na to.. Gamonie oderwały płytkę taką plastikową z podłogi, pożąrły ją i wygrzebały sobie trochę cementu :shake: po Smeccie już kupa normalna i rozrabiają strasznie. Mamy dla nich TDT, dzięki Kenny :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Soema napisał(a):Dziś mało nie dostałam zawału... wchodzę do ich pokoiku, a tu cały w rzadkich kupach....:mdleje: pierwsza myśl - parwo, druga - za wcześnie na to.. Gamonie oderwały płytkę taką plastikową z podłogi, pożąrły ją i wygrzebały sobie trochę cementu :shake: po Smeccie już kupa normalna i rozrabiają strasznie. Mamy dla nich TDT, dzięki Kenny :loveu: Uff nerwow nie zazdroszczę ... Jakie one będą docelowo ? Quote
Soema Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Uff nerwow nie zazdroszczę ... Jakie one będą docelowo ? Małe, one ważą z kilogram teraz, ale nie mają zadatków na duże psy. Pewnie w pół łydki. Toto grubsze niż wyższe :) Quote
Kenny Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a ja przepraszam za może głupie pytanie, ale nurtuje mnie co to jest TDT :D bo wiem co to DT, DS, BDT, PDT, ADT ale TDT nie wiem :D Quote
chita Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kenny napisał(a):a ja przepraszam za może głupie pytanie, ale nurtuje mnie co to jest TDT :D bo wiem co to DT, DS, BDT, PDT, ADT ale TDT nie wiem :D :hmmmm:Tymczasowy Dom Tymczasowy albo Taki fajny Dom Tymczasowy:evil_lol: kurde nie wiem tyle sie tego narobilo....a co to jest ADT:-o dorobilam Kropce reszte ale pogubilam linki:oops:sorry Quote
Recommended Posts