Jump to content
Dogomania

Sandomierskie Maluchy w swoich domach :) dzięki Kochanej Kenny!!

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
:hmmmm:Tymczasowy Dom Tymczasowy albo Taki fajny Dom Tymczasowy:evil_lol: kurde nie wiem tyle sie tego narobilo....a co to jest ADT:-o

dorobilam Kropce reszte ale pogubilam linki:oops:sorry

Awaryjny dom :P
Miałam na myśli Tymczasowy Dom Tymczasowy, bo dwa maluchy przyjadą i nie wiem jak długo z nimi wytrzymasz:diabloti:

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak jest ADT to awaryjny dom tymczasowy :) taki na krótki, określony okres do czasu znalezienia innego DT w przypadku gdy psiak totalnie nie ma gdzie się podziać lub grozi mu jakies niebezpieczeństwo.

To ja poproszę je na taki fajny dom tymczasowy :D (ta wersja mi się najbardziej podoba) :D
a jak długo wytrzymam ? hmm...jak nie wytrzymam to wtedy ja będę potrzebować ADT dla siebie samej i może mnie ktoś przygarnie :D

Posted

tak jest ADT to awaryjny dom tymczasowy :) taki na krótki, określony okres do czasu znalezienia innego DT w przypadku gdy psiak totalnie nie ma gdzie się podziać lub grozi mu jakies niebezpieczeństwo.

To ja poproszę je na taki fajny dom tymczasowy :D (ta wersja mi się najbardziej podoba) :D
a jak długo wytrzymam ? hmm...jak nie wytrzymam to wtedy ja będę potrzebować ADT dla siebie samej i może mnie ktoś przygarnie :D

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Podnosimy , może napisz na wątku krakowskim że transport potrzebny ...

już Soema napisała...znajdzie się ktoś ? pleeeease !

Posted

Kenny napisał(a):
hurrrrra mamy transport :D

Dzięki Wojtusiowi, dojechaliśmy bezpiecznie :Rose:

Dziękuję Kenny za danie DT, tym łobuzom.
Ale się cieszę, że już nie marzną..

Posted

nie dziękuj :) straszliwe łobuziaki!!! zwłaszcza ta podpalana istota! zaraz mi dom rozniesie :D wszystko gryzie, jest wszędzie dosłownie w kilku miejscach naraz :D wszystko gryzie i ciągle merda ogonkiem. ta czarna spokojniejsza, zrównoważona, ale ciągle płacze - dopiero na rękach się uspokaja. jak się na nią przez chwile nie zwraca uwagi to zaczyna piszczeć i trzeba wziąć na ręce, żeby przestała, cwaniara mała :D a jak się biją ze sobą to pióra lecą :)
moja Tequila ładnie ich pilnuje i kradnie zabawki :/ bo to 5 letni szczeniak jest :]
idę sprzątać koko bo już widzę kolejne :D postaram się później jeszcze cos napisać i wkleić jakieś zdjęcia ;)
a tak w ogóle to kochane słodziaki są :)

Posted

maluchy ciągle wariują, mają mnóstwo energii! dostały imiona, ale jak się nie spodobają to zmienimy - czarna to Tunia a druga Benia :D Tunia i Benia , Benia i Tunia - dwie rozrabiary :P

Posted

mam zwykłą cyfrówkę, na jutro będzie bo się akumulatory ładują właśnie. porobimy zdjęć ile trzeba, a kiedy do nas wpadniesz ? :D Tunia ciągle płacze - jak chce siku, jak chce kupkę, jak chce na ręce, jak wychodzę z pokoju i jak chce zabawkę :]

Posted

Kenny napisał(a):
mam zwykłą cyfrówkę, na jutro będzie bo się akumulatory ładują właśnie. porobimy zdjęć ile trzeba, a kiedy do nas wpadniesz ? :D Tunia ciągle płacze - jak chce siku, jak chce kupkę, jak chce na ręce, jak wychodzę z pokoju i jak chce zabawkę :]

Dobrze, że nie płacze jak śpi :)
mogę jutro na przykład, czasowa jestem. ;) nic Wam nie trzeba na "już"?

Posted

Soema napisał(a):
Dobrze, że nie płacze jak śpi :)
mogę jutro na przykład, czasowa jestem. ;) nic Wam nie trzeba na "już"?

nic nam nie trzeba na już :) jutro jestem od 14 w domu już cały czas, ew. z moją na spacer wyjdę lub zanieść jedzonko osiedlowej Żabie, to dzwoń o której będziesz i wpadaj :) masz jakiś lepszy aparat? może chcesz sama jakies fotki zrobić jutro?

Posted

Kenny napisał(a):
nic nam nie trzeba na już :) jutro jestem od 14 w domu już cały czas, ew. z moją na spacer wyjdę lub zanieść jedzonko osiedlowej Żabie, to dzwoń o której będziesz i wpadaj :) masz jakiś lepszy aparat? może chcesz sama jakies fotki zrobić jutro?

Znam kogoś kto ma, ale nie wiem czy znajdzie czas. Ha.. muszę się zastanowić jak dojechać do Cię mpk :)