Jump to content
Dogomania

Sandomierskie Maluchy w swoich domach :) dzięki Kochanej Kenny!!

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Tunia już w nowym domu :D Benia nie ma teraz kogo męczyć i wyżywa się na Tequili :) anetek szczeniaka mogę dowieźć wszędzie, jeśli domek będzie tego wart :) czyli najpierw musiałby tam ktoś zrobić wizytę i to ktoś doświadczony najlepiej. Ludzie są zainteresowani Benią , tak ? Jak się zdecydują to będziemy szukać kogoś na wizytę i jak się okaże, że wszystko ok to sama ją zawiozę. Zapytaj czy zgadzają się na wizytę przedadopcyjną i czy na pewno o Benię chodzi a nie o Tunię, bo jak o Benię to będą pierwsi jak do tej pory zainteresowani adopcją diablicy :D

Posted

dzwoniłam przed chwilą do nowych właścicieli Tuni. wszystko ok. mała jest wybredna w jedzeniu, ale Pani stara się jej dogodzić i gotować to co jej smakuje. Tuńka dostała na imię Kora. W nocy spała w nogach swojego Pana :) rano gdy dzieci poszły do szkoły troszkę płakała, ale kiedy wróciły to już nie dawała im spokoju i były zabawy :) zdążyła też nasiusiać Pani do buta. widocznie chciała zaznaczyć, że to od teraz jej Pani i już :D
ogólnie Pani bardzo dziekowała i wszyscy strasznie się cieszą z pojawienia się nowego członka rodziny :) ufff...to już o połowę zmartwień mniej. teraz sie tylko stresuje przyszłym domkiem Beni, ale musi być dobrze ;)

Posted

Ale super, Tunia w domku :loveu:

Ten telefon dostałem od 2411magdalenka (Magdalenki z Gdowa) , była w pracy i na szybko szukała kontaktu, ale szkoda że Państwo się już nie odezwali.

Kenny :loveu:, Kochani pomóżcie w szukaniu DT dla 4, przynajmniej dwóch dużych maluchów:
http://www.dogomania.pl/threads/195030-Śląsk-4-szczeniaki-na-cito-muszą-być-zabrane-z-posesji!-DT-potrzebe!

Są teraz u Julii w klatce w pokoju, gdyby jeszcze były zapytania o domki a Benia już miała - dajcie proszę znać Julii:)

Edit: Tel. do Julii 668-39-29-25

Posted

Wojtuś a masz jeszcze numer do tych Państwa ? Bo oni do mnie już nie dzwonili, dlatego że okazało się że nie chcą suczki tylko pieska. Więc może wybiorą któregoś od Julii. Spróbujcie przedzwonić do nich, jeśli jest tam jakiś chłopak, najlepiej czarny ;)

A Benia już po szczepieniu. Dzwoniłam też do właścicielki Tuni i zaszczepią ją również w tym tygodniu. W czwartek dziewczyny znów będą mogły wyjść na spacer, huraaaaa ;D Beńka uwielbia spacery więc się ucieszy :) zawiesiłam też jej ogłoszenie w lecznicy.

Posted

Był wczoraj jeden telefon z ogłoszenia Tuńki. Powiedziałam, że jest jeszcze jej siostra do adopcji. Pani zapytała czy mogą przyjechać dziś ją zobaczyć. Powiedziałam, że jak najbardziej. Umówiłyśmy się na dziś na 10.00. Poprosiła też o zdjęcia Beni na maila. Wysłałam zdjęcia i pani się już nie odezwała. No i nie przyjechali. Nawet nie dała znać, że już nie są zainteresowani. Nikomu nie podoba się nasza Benia...:/

Posted

Nie wiem czemu często ludziom się nawet nie chce zadzwonić czy chociaż wysłać smsa...

Spodoba się Benia :) tylko jeszcze ci odpowiedni ludzie Jej nie zauważyli

Posted

ja też w to wierzę :) i mam nadzieję, że już niedługo się Ci odpowiedni ludzie zjawią, bo Benia rośnie z każdym dniem i coraz bardziej się przyzwyczaja do nas...z Tequilą już super się bawią, nie ma konfliktów :)

Posted

słuchajcie bardzo pilnie potrzebujemy transporterka dla Beni. wyjeżdżam na tydzień i chcę ją zabrać ze sobą, ale ponieważ jedziemy pociągiem to transporter jest niezbędny...bardzo proszę jeśli ma ktoś pożyczyć to obiecuję, że oddamy w całości :) zabieram Beńkę na krótkie wakacje :)
aha - i nadal ani jednego telefonu :I

Posted

Ja mam transporterek ale ma trochę uszkodzone drzwiczki znaczy trzeba je wiązać czymś bo zaczepy Bazyl wyrwał , ale woziłam w nim szczeniaki . Mogę pożyczyć jedyny problem to że on jest w Myślenicach i nie jadę w najbliższym czasie do Krakowa :(

Posted

yyy nawet nie wiem jakie są dla fretek :D
kurcze, muszę znaleźć jakiś transporterek, bo inaczej nie dam rady z nią pojechać, a jechać muszę jutro :( i co ja zrobię jak nie znajdę ? :(

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ja mam transporterek ale ma trochę uszkodzone drzwiczki znaczy trzeba je wiązać czymś bo zaczepy Bazyl wyrwał , ale woziłam w nim szczeniaki . Mogę pożyczyć jedyny problem to że on jest w Myślenicach i nie jadę w najbliższym czasie do Krakowa :(

kurcze, dziękuję, ale tez niestety nie mam jak podjechać, autka nie mam a na jutro mi potrzeba. także będę szukać jeszcze i pytać kogo się da, na razie nikt nie ma :(

• 2 weeks later...
Posted

tak, nadal czeka. wyrosła już. na dniach wstawię nowe zdjęcia. nikt nie dzwoni w jej sprawie. może jak umieszczę nowe zdjęcia to napiszę jakis lepszy tekst i zrobi się nowe ogłoszenia...