Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]wiem wiem- bida jak setki/tysiące tutaj..... ale sytuacja podbramkowa!

Wczoraj znajoma była świadkiem jak jakiś palant wyrzucił psine z auta... nie przeszła obojętnie- zabrała do domu, miała nadzieje, że u niej będzie oczekiwać na nowy domek.... niestety.....
jej 2letni syn wychowany z a'la amstaffem myśli że z tą kruszynką można robić to samo- siada na niej, "bawi się" jak z astkiem...

mała nie daje rady fizycznym zabawom.... od wczoraj jest zamknięta w łazience, przechodzi traume, w domu "meksyk"..... jest zdezorientowana, nie wie ... dlaczego......

[/FONT][FONT=Verdana]Sunia ma około 1-1,5 roku, jest super grzeczna i nie niszczy i nie brudzi w domu, ładnie chodzi również na smyczy... [/FONT][FONT=Verdana]

PILNIE SZUKAMY LOKUM dla małej- nie wiadomo ile dadzą radę wspólnie pomieszkiwać.... może tydzień, może 2 a może jutro trafi do schronu :shake:

Mam nadzieję że znajoma tu wejdzie- bywała na dogo (figasia)- pomagała jak czas jej pozwalał- teraz ona liczy na pomoc .....

tel kontaktowy: 695 542 006 [/FONT](Asia)

[FONT=Verdana]

ogłoszona :

http://katowice.szerlok.pl/oferta/malutka-jamniczka-wyrzucona-z-samochodu-szuka-domu-ID3xIf.html

http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=235759337&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ235759337MXGuidMZ12ba47af-c0a0-a20b-2780-1bdfffffe480&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=38635386%3B235759337%3B38635386%3B3200002%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1286954745633&secev=AQAAASuWAv4AAM0AAAABACAxMmJhNDdhZmYyMS5hMjBiMjczLmVjNy5mZmZmYzZmOAAAAAEAAAAADg1m6QAZzW3gLFZep1Uuq0A1pUnlkrRzpg**&wmid=235759337

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7666119_malutka_jamniczka_wyrzucona_z_pedzacego.html

[/FONT]

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Magda za założenie tematu.
Pilnie szukamy domku jak na razie tymczasu chociaż,bo sunia jest wspaniała a w tej zamknietej łązience na pewno jej się pogorszy,bo ona lgnie do ludzi-a jak ja mam ja utulić jak nasz synuś chce sobie na niej jeżdzić,a to niezbyt bezpieczne dla niej :(

Posted

[quote name='Shania']Jejko jaka bidulka..podnosze i zapisuję, dam znać na innych wątkach[/QUOTE]

oki , dzięki , masz większe rozeznanie ... w lubujacych się w metrowcach ;)

Posted

Do Isadory napiszcie i trzeba ją dać na wątek zbiorczy jamników. A tego palanta z samochodu, to w mordę lać i nawet nie patrzeć czy puchnie!!!!! Szkoda, że jestem tak daleko, bo choć tymczas bym dała...

Posted

[quote name='Shania']zaraz do niej napisze...a gdzie Ty mieszkasz...??Może byśmy uzbierali na paliwo i dowieźli??Lepsze to niż schron[/QUOTE]

Ja pod Wwą... No i nie sama :( Mam 7-miesięczną jamniczkę, kundelaska Lesia rasy york olbrzym (10 kg!!!!!), tymczasowiczkę dożywotnią Toscę (w moim podpisie) i dwa koty. Trudno więc na odległość stwierdzić czy się towarzystwo dogada... A nie ma nas w domu w tygodniu ok. 10 godzin :shake: Choć te wszystkie przeciwności to rzeczywiście "nic" wobec wizji schronu:placz:

Posted

[quote name='Ewanka']Podniosę chociaż malutką ... a tego bandytę, co ją wywalił ... lać to mało !!![/QUOTE]
Ułatwiłas mi zadanie:):):)Nie musze pisać na pw..fajnie, że wpadłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Shania']Ułatwiłas mi zadanie:):):)Nie musze pisać na pw..fajnie, że wpadłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wpadłam, ale tylko "towarzysko" ;)

... u mnie komplet, dopiero jak któraś sunia pojedzie do DS, wtedy sytuacja się zmieni.

Posted

Dzięki na prawde wszystkim,cieżko nam bo syn starsznie chce się z nią bawic,a niestety nie bawi sie delikatnie,ponieważ to malec który nie zna słów: pomału,selikatnie,albo zostaw-to taki wiek-to nie wina dziecka.i nie bede krzyczec po moim synie i nie bede go sadzac po kątach,ani broń panie bić,bo piesek nowy w domu a on go męczy.niestety nie tedy droga.pieskowi-suni musze pomóc ile tylko sił,ale nie kosztem mojej rodziny czyli syna męza i Asta.Więc błągam,nie prosze tylko błagam o tymczas,a domku dalej bedziemy szukać-ja również.