wandul 66 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 obawiam się ,że nie , dostal wizytówkę agresora a to znaczy tylko jedno!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Patsi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Podobno bytomski schron szuka pielęgniarza i kierowcy...:confused: Więcej na podforum Inne. Quote
wandul 66 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Patsi napisał(a):Podobno bytomski schron szuka pielęgniarza i kierowcy...:confused: Więcej na podforum Inne.pielęgniarza ???? to się teraz tak nazywa????? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wandul 66 napisał(a):pielęgniarza ???? to się teraz tak nazywa????? Heheh pielęgniarza:cool3::cool3:Będzie pielęgnował opinie schronu:) Quote
Patsi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wiadomo...Był pomysł, że fajnie gdyby był tam ktoś zaufany. Ale kto tam wytrzyma?:-( Quote
Ss Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Prosze.... zobaczcie czy ten collak tam jeszcze jest.... :-( wkeiłam go na wątek ogólny collaków i teraz nie wiem co zrobic :-( Quote
Mona4 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ta psina zostala uspiona:placz: W schronisku jej niema!! niby adoptowana......ale my wiemy swoje:angryy: Quote
wobie Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Czy wiecie co się dzieje z Ty Psiakiem z boksu nr 36 z pierwszej strony? Napiszcie coś więcej o nim. lon cia dziekuję za pomoc Quote
lon_cia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13825&page=4 tutaj masz fajnie opisane jak sie wstawia zdjecia post 34 Quote
Mona4 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ta psina zostala uspiona:placz: W schronisku jej niema!! niby adoptowana......ale my wiemy swoje:angryy: Quote
loa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Mona4 napisał(a):Ta psina zostala uspiona:placz: W schronisku jej niema!! niby adoptowana......ale my wiemy swoje:angryy: Czyżby po "nieudanej adpcji", "za stary", "chory" albo "agresywny"??...........:icon_roc: Quote
wandul 66 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 loa napisał(a):Czyżby po "nieudanej adpcji", "za stary", "chory" albo "agresywny"??...........:icon_roc:oczywiście agresywny :angryy: :angryy: :angryy: Quote
loa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A Wy tam bywacie jako "te ciekawskie" ?????? bo z tego co wiem to wolontariatu tam nie ma...myle sie? Quote
Mona4 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy ciekawskie hmmmm predzej jako byly pracownik. A co do wolantariuatu,to byl !! ale czy jest? to zalezy wszystko od widzimisie pewnej pani:lol:.A szkoda ze niepozwala,bo psiaki bylyby przynajmniej wyczesane i predzej znalazly dom!!! Ale mysle ze niedlugo sie to zmieni!! Quote
wobie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 olaboga taka ładna psina i ją uśpili :angryy: za co? W takim sytuacjach budzi się we mnie....:mad: Przecież on był ładniutki wystarczyło by go wykapać wyczesać a nie usypiać :angryy: Quote
Mona4 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 bylo kilku chetnych na tego psa,Ale skutecznie odradzano adopcji ,bo agresywny.Jak pies niema byc agresywny skoro jest zamkniety w kojcuz 20 innymi psami,a obok suki z cieczka. W takich warunkach kazdy pies albo bedze agresywny albo zdominowany przez pozostale. Quote
grazyna9915 Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Mona4 napisał(a):Czy ciekawskie hmmmm predzej jako byly pracownik. A co do wolantariuatu,to byl !! ale czy jest? to zalezy wszystko od widzimisie pewnej pani:lol:.A szkoda ze niepozwala,bo psiaki bylyby przynajmniej wyczesane i predzej znalazly dom!!! Ale mysle ze niedlugo sie to zmieni!! Wracam na forum po długiej przerwie i nie wiem czy lepiej nie uciekać. Nie chce mi się wierzyć, że ten psiak był uśpiony. Kiedy tam byłam nie wykazywał, żadych oznak agresji. NIE WIERZĘ W TO!!! Mona4 możesz mi na pw napisać coś więcej?! Quote
wobie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Co sie dziej z Tym światem olaboga :shake: ryczeć się tylko chce :placz: Quote
ampak Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hooopaj .... Bywam ostatnio w tym schronisku, jest świetne, ale wszędzie te psie oczęta, które są takie smutne. Namawiam koleżankę na psa do nowego domu...może się zdecyduje. Quote
halbina Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Bytom ma do zaoferowania tak wiele miłości! Quote
Patsi Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ampak napisał(a):hooopaj .... Bywam ostatnio w tym schronisku, jest świetne, ale wszędzie te psie oczęta, które są takie smutne. Namawiam koleżankę na psa do nowego domu...może się zdecyduje. Czy to schronisko jest świetne?:roll: Quote
jotka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Bywanie nie wystarcza, trzeba mieć oczy otwarte i widziec to co dzieje się naprawdę. Ładne schronisko lokalowo to tylko zmyła. A jak to jest od strony psa? Ja też przez krótki czas mysłałam, ze jest w porzadku. Przeszło mi, a po wzieciu psa (był tam za czarnego teriera rosyjskiego, okazał sie sznaucerem, co jest o tyle dziwne, ze pies przeszedł z hotelu, a w hotelu przeciez przychodzi z książeczką)z tego schroniska zaniedbanego tak strasznie, ze wirzyc się nie chciało - przeszło mi dobre mniemanie całkowicie. A jak goraco odradzali wziecie tego psa! A teraz psiur cały, zdrowy i wcale nie agresywny biega po ogrodzie i ma sie dobrze. A o wolontariat trzeba walczyc zaciekle. Quote
halbina Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Żaden schron to nie miejsce dla żywej istoty! :shake: Quote
Recommended Posts