Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze.... zobaczcie czy ten collak tam jeszcze jest.... :-( wkeiłam go na wątek ogólny collaków i teraz nie wiem co zrobic :-(

Posted

Mona4 napisał(a):
Ta psina zostala uspiona:placz: W schronisku jej niema!! niby adoptowana......ale my wiemy swoje:angryy:

Czyżby po "nieudanej adpcji", "za stary", "chory" albo "agresywny"??...........:icon_roc:

Posted

Czy ciekawskie hmmmm predzej jako byly pracownik.

A co do wolantariuatu,to byl !! ale czy jest? to zalezy wszystko od widzimisie pewnej pani:lol:.A szkoda ze niepozwala,bo psiaki bylyby przynajmniej wyczesane i predzej znalazly dom!!!
Ale mysle ze niedlugo sie to zmieni!!

Posted

olaboga taka ładna psina i ją uśpili :angryy: za co? W takim sytuacjach budzi się we mnie....:mad: Przecież on był ładniutki wystarczyło by go wykapać wyczesać a nie usypiać :angryy:

Posted

bylo kilku chetnych na tego psa,Ale skutecznie odradzano adopcji ,bo agresywny.Jak pies niema byc agresywny skoro jest zamkniety w kojcuz 20 innymi psami,a obok suki z cieczka. W takich warunkach kazdy pies albo bedze agresywny albo zdominowany przez pozostale.

Posted

Mona4 napisał(a):
Czy ciekawskie hmmmm predzej jako byly pracownik.

A co do wolantariuatu,to byl !! ale czy jest? to zalezy wszystko od widzimisie pewnej pani:lol:.A szkoda ze niepozwala,bo psiaki bylyby przynajmniej wyczesane i predzej znalazly dom!!!
Ale mysle ze niedlugo sie to zmieni!!

Wracam na forum po długiej przerwie i nie wiem czy lepiej nie uciekać.
Nie chce mi się wierzyć, że ten psiak był uśpiony.
Kiedy tam byłam nie wykazywał, żadych oznak agresji.
NIE WIERZĘ W TO!!!
Mona4 możesz mi na pw napisać coś więcej?!

Posted

hooopaj ....
Bywam ostatnio w tym schronisku, jest świetne, ale wszędzie te psie oczęta, które są takie smutne. Namawiam koleżankę na psa do nowego domu...może się zdecyduje.

Posted

ampak napisał(a):
hooopaj ....
Bywam ostatnio w tym schronisku, jest świetne, ale wszędzie te psie oczęta, które są takie smutne. Namawiam koleżankę na psa do nowego domu...może się zdecyduje.

Czy to schronisko jest świetne?:roll:

Posted

Bywanie nie wystarcza, trzeba mieć oczy otwarte i widziec to co dzieje się naprawdę. Ładne schronisko lokalowo to tylko zmyła. A jak to jest od strony psa? Ja też przez krótki czas mysłałam, ze jest w porzadku. Przeszło mi, a po wzieciu psa (był tam za czarnego teriera rosyjskiego, okazał sie sznaucerem, co jest o tyle dziwne, ze pies przeszedł z hotelu, a w hotelu przeciez przychodzi z książeczką)z tego schroniska zaniedbanego tak strasznie, ze wirzyc się nie chciało - przeszło mi dobre mniemanie całkowicie. A jak goraco odradzali wziecie tego psa! A teraz psiur cały, zdrowy i wcale nie agresywny biega po ogrodzie i ma sie dobrze.
A o wolontariat trzeba walczyc zaciekle.