wandul 66 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 bylam tam pare tygodni temu po kotke TRI , nie oglądałam psów!!! Quote
black sheep Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 W jakiej dzielnicy znajduje się to Bytomskie schronisko? Czy potrzebujecie wolontariuszy? Quote
Rybc!a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy ten labkowaty kolega ma wątek na forum www.labradory.info ? Proszę się tym zająć, rzeczywiście ma coś z tej rasy! Quote
Mysia_ Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Schronisko znajduje się w Bytomiu - Miechowicach (koło kopalni Miechowice), w schronisku nie ma czegos takiego jak wolontariat :roll: Quote
black sheep Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Aha, dzięki Gdybyście potrzebowały kogoś do pomocy, np przy plakatach czy czymś takim dajcie znać Quote
Mysia_ Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Rybc!a']Czy ten labkowaty kolega ma wątek na forum www.labradory.info ? Proszę się tym zająć, rzeczywiście ma coś z tej rasy! Info o tym psie jest z przed roku, więc malo prawdopodobne, zeby tam jeszcze był... A raczej nikt tam nie bywa :roll: Quote
wandul 66 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Info o tym psie jest z przed roku, więc malo prawdopodobne, zeby tam jeszcze był... A raczej nikt tam nie bywa :roll:jedyną osobą , która bywa w schronisku jest mona 4 , ale watpie , żeby ten psiak tam jeszcze był !!! Trudno pomagac w miejscu gdzie nie chca tego , a za wykup zwierzakow musimy płacić - koszty utrzymania w DT sa juz wystarczającę , jak jeszcze do tego dodac CO ŁASKA!!!!:crazyeye: Quote
Zamkowiec Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jeśli tak to prosze o kontakt 781777877 lub [email protected] Quote
Mysia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Edi100 napisał(a):Uuuuuu dawno nikogo tu nie było?:shake: i raczej nie będzie :roll::shake: Quote
Edi100 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Bardzo szkoda. Pieski same, czekają...:placz: Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Edi100']Bardzo szkoda. Pieski same, czekają...:placz:[/quote] dokładnie :shake: :-( Quote
yoszko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Witam wszystkich Będąc przejazdem w Bytomiu,odwiedziłem schronisko.Zrobiłem parę zdjeć. Na razie wstawiam 2 zdjęcia za niedługo wkleję resztę. Quote
yoszko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie śmiałem zapytać,ale nie ukrywam że lekką delirkę miałem bo w pobliżu kręciło się aż 3 pracowników.Na szczęście bylo dużo wolentariuszy którzy swoją obecnością absorbowali personel:diabloti: Resztę zdjęć psiaków zaraz wkleję.Cierpliwości bo jeszcze się uczę:) Quote
Mysia_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 yoszko napisał(a):Nie śmiałem zapytać,ale nie ukrywam że lekką delirkę miałem bo w pobliżu kręciło się aż 3 pracowników.Na szczęście bylo dużo wolentariuszy którzy swoją obecnością absorbowali personel:diabloti: Resztę zdjęć psiaków zaraz wkleję.Cierpliwości bo jeszcze się uczę:) wolontariusze w Bytomiu? :cool1: Ktos wie coś więcej na ten temat? :roll: Quote
Edi100 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 yoszko napisał(a):Było z 8 osób,napewno niepełnoletnie.<br> Czy to oznacza jakies zmiany? A czy nie widziałes tam czsem psiaczka ze zdjęcia w moim podpisie?:( Quote
yoszko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Kolejna partia zdjęć.<br><br><br><br><br><br> Quote
Mysia_ Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 yoszko napisał(a):Było z 8 osób,napewno niepełnoletnie.<br> ciekawe :razz: Przydałby się tu ktoś doinformowany ;) Quote
yoszko Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cierpliwosci wlasnie wklejam powoli to co mi sie udalo zrobic. Nie ukrywam ze mam problem z wklejaniem zdjec jw. widac, ale robie co moge :) zdjecia sa w wysokiej rozdzielczosci i strasznie dlugo to trwa. A co do wolentariuszek to widziałem jak nawet dokarmiały psiaki przez kraty. Na moje pytanie co tu robią same potwierdziły ze sa wolentariuszkami. i to tyle co moge powiedziec na ten temat Quote
Recommended Posts