Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
na adopcje.org widziałam, że na forum wypowiadała się jakaś dziewczyna, która jst wolontariuszką w Bytomiu, czyli faktycznie coś tam się dzieje! ;)

Super, że ktoś tam działa.

yoszko napisał(a):
No to hop na gore. Jak tam będę w pobliżu to postaram sie znowu zrobić parę zdjęć jak sie uda :D

YOSZKO cieszę się, że te zwierzaki mogą liczyć na twoją pomoc.

Posted

YOSZKO z dogomaniaków to chyba nikt nie działa w bytomskim schronisku.
Teraz te psiaki mogą liczyć tylko na Ciebie i nie ukrywam, że to od ciebie czekam na newsy.;)

Jesteś szansą dla tych psiaków.:lol:

Posted

Ja jestem z Bytomia i z chęcią bym pomogła tylko musiała by się może skontaktować z wolontariuszami ,bo czytając ten wątek to wiem że próby współpracy z naszym schroniskiem nie wypaliły:roll: .Nie wiem czy jak bym pojechała do schroniska i zapytał o możliwość zrobienia zdjęć czy się zgodzą :razz:. Pieski ze schroniska są ogłaszane w piątkowym Dzienniku Zachodnim ,zawsze zaglądam na tą stronkę .

• 4 weeks later...
Posted

yoszko napisał(a):
Hoopsa na góre.
Są jakies newsy?:)

co do wiesci hmm wczoraj zostal zaadoptowany wyzel niemiecki szorstkowlosy ktory byl juz tam kilka miesiecy (tak sie dowiedzialam) a nie moge patrzec na sunie(chyba ) z boksu nr 35 taka owczarkowata podobna do mojego psa tyle ze duuuzo wieksza.

W schronie przebywa suczka Tosa Inu jest genialna wesola ale ma jakies problemy z oczkami