Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odszedł staruszek Portos z powodzi.
Rafi ma nową przepiękną onkę do adoracji o znaczącym imieniu Paris ;)

Oto dokładne wymiary Rafinej łapki:
Dł. od góry do łokcia - 24cm
dł. od łokcia do dołu - 16 cm
obwód łokcia w zgęciu 15 cm

Czy to wystarczy? Kiedy bardzo krwawi - bo szaleje, jak normalny młodziak, to robię mu opatrunki i chwilkę w nich pochodzi, a potem je albo zjada :-? albo gdzieś gubi...A łapa krwawi.

Posted

Ja myślę że z amputowaną łapą on by szybciej znalazł dom... No bo gdzie my znajdziemy dom który zmieniałby ciągle opatrunki, masował łapkę i próbował ją ratować ? :(

Posted

:Dog_run:Witajcie, też jestem za tym aby tytuł zmienić na bardziej konkterny ,np. ALBO LECZENIE ALBO AMPUTACJA, czy coś takiego... ponieważ teraz ginie niezauważony w pozostałych wątkach. Nie czytałam wszystkiego - nawet nie wiem gdzie to jest, a koniecznie teraz muszę wyjść. nika28 kliknij na mój banerek i zobacz jak tam poradzili sobie z łapką suni. Może coś cię zainspiruje.... wieczorem przysiądę i wszystko poczytam dokładnie... zaznaczam sobie .... powodzonka

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ja się jeszcze łudzę...Wczoraj zrobiłam 2 opatrunki - zginęły bez śladu. Dziś jeden gruby. Nie ma. :-?[/QUOTE]
Czarodziejko , na dniach będą wykrajane buciki, po ubraniu go nie zdejmie opatrunku.

Posted

[quote name='MalgosMalgos']
Zbierajcie prosze deklaracje.[/QUOTE]

No właśnie, chyba muszę zacząć wysyłać pw...

Czarodziejko, jak myślisz, on by się nadawał już do adopcji, można go ogłaszać ? Chyba jeszcze nie, bo nie jest rozwiązana zagadka z łapą...

Posted

Czarodziejko, jak będziesz miała chwilę to cyknij mu fotkę (chociaż jedną) do ogłoszeń. Ze starymi zdjęciami ogłaszałam go cały czas i nawet jednego zapytanie nie było. Potrzebne nowe zdjęcia i nowy tekst, ale tekstem już się zajmę.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Fotek wszystkich moich psów mam dużo w nowym telefonie, do którego niestety muszę kupić nowy kabel, żeby je zgrać :mad:[/QUOTE]

Byłoby super jakby zdjęcia udało się zgrać, mogłabym go zacząć ogłaszać :)

Posted

[quote name='Vlk']doszła moja wpłata? :) mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę :)[/QUOTE]

Doszło 17 zł :)

Ok, czekam na zdjęcia :)