Czarodziejka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jutro rano go wymierzę, bo teraz już śpi wtulony w jakąś sucz ;) Quote
nika28 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Sylwiaso przekazała 40 zł na Rafiego :) Dziękuję w jego imieniu :) Quote
sylwiaso Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Bardzo się cieszę,że mogę pomóc!Kochany Rafi trzymaj się chłopaku!!! Quote
Czarodziejka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Wymierzyłam łapkę. Podam wymiary, jak znajdę kartkę. Portos odszedł. Quote
anna10025 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Strasznie mi przykro Czarodziejko, niech będzie szczęśliwy za TM. Trzymaj się. Quote
Czarodziejka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odszedł staruszek Portos z powodzi. Rafi ma nową przepiękną onkę do adoracji o znaczącym imieniu Paris ;) Oto dokładne wymiary Rafinej łapki: Dł. od góry do łokcia - 24cm dł. od łokcia do dołu - 16 cm obwód łokcia w zgęciu 15 cm Czy to wystarczy? Kiedy bardzo krwawi - bo szaleje, jak normalny młodziak, to robię mu opatrunki i chwilkę w nich pochodzi, a potem je albo zjada :-? albo gdzieś gubi...A łapa krwawi. Quote
beka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 chyba bez ampujacji sie nie obejdzie. :( Quote
Czarodziejka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja się jeszcze łudzę...Wczoraj zrobiłam 2 opatrunki - zginęły bez śladu. Dziś jeden gruby. Nie ma. :-? Quote
nika28 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ja myślę że z amputowaną łapą on by szybciej znalazł dom... No bo gdzie my znajdziemy dom który zmieniałby ciągle opatrunki, masował łapkę i próbował ją ratować ? :( Quote
animalon Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 :Dog_run:Witajcie, też jestem za tym aby tytuł zmienić na bardziej konkterny ,np. ALBO LECZENIE ALBO AMPUTACJA, czy coś takiego... ponieważ teraz ginie niezauważony w pozostałych wątkach. Nie czytałam wszystkiego - nawet nie wiem gdzie to jest, a koniecznie teraz muszę wyjść. nika28 kliknij na mój banerek i zobacz jak tam poradzili sobie z łapką suni. Może coś cię zainspiruje.... wieczorem przysiądę i wszystko poczytam dokładnie... zaznaczam sobie .... powodzonka Quote
anna10025 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='Czarodziejka']Ja się jeszcze łudzę...Wczoraj zrobiłam 2 opatrunki - zginęły bez śladu. Dziś jeden gruby. Nie ma. :-?[/QUOTE] Czarodziejko , na dniach będą wykrajane buciki, po ubraniu go nie zdejmie opatrunku. Quote
MalgosMalgos Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Wyslalam $ za styczen. Rowno stowe. Od lutego niestety nie moge, bo w styczniu zaczynaja mi sie zobowiazania finansowe. Zbierajcie prosze deklaracje. Serdecznie pozdrawiam MalgosMalgos Quote
nika28 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='MalgosMalgos'] Zbierajcie prosze deklaracje.[/QUOTE] No właśnie, chyba muszę zacząć wysyłać pw... Czarodziejko, jak myślisz, on by się nadawał już do adopcji, można go ogłaszać ? Chyba jeszcze nie, bo nie jest rozwiązana zagadka z łapą... Quote
Czarodziejka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Niko, ogłaszać można. Trzeba tylko wspomnieć, że ma łapkę do zdiagnozowania i oczekuje na kastrację. Jeżeli ktoś się nim zainteresuje, to wszystko przeczeka ;) Quote
nika28 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Czarodziejko, jak będziesz miała chwilę to cyknij mu fotkę (chociaż jedną) do ogłoszeń. Ze starymi zdjęciami ogłaszałam go cały czas i nawet jednego zapytanie nie było. Potrzebne nowe zdjęcia i nowy tekst, ale tekstem już się zajmę. Quote
Czarodziejka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Fotek wszystkich moich psów mam dużo w nowym telefonie, do którego niestety muszę kupić nowy kabel, żeby je zgrać :mad: Quote
betka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Podniosę Rafusia, bo pomoc potrzebna, a niewiele osób zagląda do piesia Quote
nika28 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Czarodziejka']Fotek wszystkich moich psów mam dużo w nowym telefonie, do którego niestety muszę kupić nowy kabel, żeby je zgrać :mad:[/QUOTE] Byłoby super jakby zdjęcia udało się zgrać, mogłabym go zacząć ogłaszać :) Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Rafi cały "lasek brzozowy"pamęta o tobie psinko Kochana!!!Czarodziejko dziekujemy Ci za wszystko co dla niego robisz!!! Quote
nika28 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Pilnie potrzebuję zdjęć Rafiego, bo podesłałam Pani zainteresowanej ONkiem i jej się spodobał :) Quote
Vlk Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 doszła moja wpłata? :) mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę :) Quote
Czarodziejka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='nika28']Pilnie potrzebuję zdjęć Rafiego, bo podesłałam Pani zainteresowanej ONkiem i jej się spodobał :)[/QUOTE] Niko, zaraz w poniedziałek jadę kupić kabel i zładuję fotki. Quote
nika28 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Vlk']doszła moja wpłata? :) mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Wam życzę :)[/QUOTE] Doszło 17 zł :) Ok, czekam na zdjęcia :) Quote
Recommended Posts