Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I my cieszymy sie że jest Cioteczka z nami - przez naszą Jasię. Ona tak pieknie wygląda, a pamiętam, gdy wygladała zupelnie inaczej. Żeby wszystkie parówki miały takie szczęście. Czekamy na wieści o naszej nowej. Miała wysoką gorączkę - ale walczymy.

Posted

biedna mała...i za co to cierpienie?....ehhh lepiej w tej chwili pomyślę jak pomóc!!!!! ...dopisek dla jamniczki !
...wszystkie jamnicze moce niech będą przy nowej...mam nadzieję że będą ....dobre wiadomości....
Powodzenia...

Posted

[quote name='supergoga']I my cieszymy sie że jest Cioteczka z nami - przez naszą Jasię. Ona tak pieknie wygląda, a pamiętam, gdy wygladała zupelnie inaczej. Żeby wszystkie parówki miały takie szczęście. [COLOR=purple][B]Czekamy na wieści o naszej nowej. Miała wysoką gorączkę - ale walczymy[/B][/COLOR].[/QUOTE]
Sorki, że na wątku Jasieńki, ale masz Supergoga jakieś foteczki jamnisi? I co o Niej wiesz? Może znalazłby się jakiś DT???

Posted

..kochana jesteś Bernadko :) i już mi lepiej jak jestem tu i widzę to serce...chęć pomocy...ja dzisiaj nie mogłam spać!!!ale jak pomyślałam ile taka sunia musiała przejść..żeby doprowadźić ją do siusiania krwią:angryy: jeszcze nie wiem jak? zajrzałam na pierwszą stronę Jasi:angryy: po co? chyba bym pozabijała tych ludzi ..uważałam siebie za urodzoną pacyfistkę??? ale nie !!! nie miałabym litości !!! nie - żadnej tolerancji!!! nie mieści mi się w głowie :angryy: i co takie okrucieństwo..bestialstwo..a później z żoną na spacer? dziecko na kolankach?-widzę że nie ma we mnie pokory:shake: widzę że muszę się od Was kochane ciocie jeszcze wiele nauczyć !!!!!!
Pani Małgosiu kochana wczoraj zrobiłam drugi przelew ,oby tylko coś pomogło ! będziemy czekać na wiadomości o jamniczce i jak Pani widzi kochane cioteczki są chętne do pomocy :lol:

Posted

[quote name='anica']..kochana jesteś Bernadko :) i już mi lepiej jak jestem tu i widzę to serce...chęć pomocy...ja dzisiaj nie mogłam spać!!!ale jak pomyślałam ile taka sunia musiała przejść..żeby doprowadźić ją do siusiania krwią:angryy: jeszcze nie wiem jak? zajrzałam na pierwszą stronę Jasi:angryy: po co?[COLOR=purple][B] chyba bym pozabijała tych ludzi ..uważałam siebie za urodzoną pacyfistkę??? ale nie !!! nie miałabym litości !!! nie - żadnej tolerancji!!! nie mieści mi się w głowie :angryy: i co takie okrucieństwo..bestialstwo..[/B][/COLOR]a później z żoną na spacer? dziecko na kolankach?-widzę że nie ma we mnie pokory:shake: widzę że muszę się od Was kochane ciocie jeszcze wiele nauczyć !!!!!!
Pani Małgosiu kochana wczoraj zrobiłam drugi przelew ,oby tylko coś pomogło ! będziemy czekać na wiadomości o jamniczce i jak Pani widzi kochane cioteczki są chętne do pomocy :lol:[/QUOTE]
Aniczko! Ja dokładnie tak samo jak Ty [COLOR=red][B]nie mam litości:2gunfire: dla takich[/B][/COLOR] gnojów:mad::mad::mad:, którzy jakieś swoje kompleksy wyładowują na biednych, oddanych im całym swoim psim serduszkiem i wpatrzonych w nich mimo wszystko:shake::shake::shake:...........

Posted (edited)

czekamy na jakieś wieści o jamniczce ale pewnie Supergoga bardzo zajęta ,nawet nie dzwonię ...wiem jak to jest...praca...psiaki...dom...teren i takie interwencje na Cito itp...poczekamy ....trzymam kciuki za malutką ...bardzo mocno..
ale jeśli chodzi o tych co jej to zrobili i mojej Jasi i Dusi I Sopelkowi i innym ...to mi ..nie przeszło....nie wiem-jak z nimi walczyć? czy jest to możliwe? Czy tylko Sąd Ostateczny ???

Edited by anica
dopisek
Posted

Z jamnisia lepiej. Dokońca tygodnia zostanie w gabinecie, ale potem musimy ją zabrać. Nie mamy gdzie? Przecież nie wroci do schroniskowej klatki. Leb mi pęka. Szukam dlaniej tymczasu...pilnie.
Jutro może będą zdjęcia.

Posted

to super super że lepiej :) teraz trzeba szukać !!!???....chciałabym pomóc ! będę pytać !! ale to mój pierwszy raz....dobrze że jesteście cioteczki...uczę się cały czas...jeśli coś mogę zrobić ...to po prostu mówcie :)

Posted

anico mam dla Ciebie i Jasieńki prezent weekendowy :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194315-Chora-cierpiąca-jamniczka-szczęśliwa-we-własnym-domu!-Dziękujemy!"][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-F5RtaCixIwA/T10cRu6OfwI/AAAAAAAABx0/PEIcGjNlyso/s250/jasia.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='jofracy']anico mam dla Ciebie i Jasieńki prezent weekendowy :)

......zaniemówiłam...łzy radości...wow wow....ja nie wiem co mam powiedzieć???:)...jofracy...to że Ciebie kocham to już mówiłam wcześniej...jesteś....niesamowita..jak pięknie to zrobiłaś !!!!! czasem jak wchodzę na dogo to wydaje mi się że...jestem na innej planecie..:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Dziękuję

Posted

[quote name='anica']ale jak to zrobić ? proszę o pomoc :)[/QUOTE]
ja robię tak:
przy poście z banerkiem klikam na odpowiedz z cytatem, kopiuję kod banerka
potem w ustawieniach ( na samej górze obok wyloguj się) wybieram opcje sygantura i wklejam
[quote name='Isadora7']ja już się boję gdzieś wchodzić :([/QUOTE]
czemu się ciociu boisz?

Posted

nie widziałyśmy z Sarunią jeszcze nic...bo walczyłyśmy z wstawieniem banerku!!???:shake:
mam ogromne skrupuły bo ja naprawdę z tego szczęścia zapomniałam że to dzisiaj koniec bazarku-nie wiadomo o co chodzi ale nie wchodzi ???:crazyeye::placz:
spróbujemy może jeszcze raz ale ustawienia mamy takie same bo Sarunia sprawdzała i nic?? gdzieś musi być błąd ???:placz:
czy znowu kolejna bieda :-(