anica Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Dziękuję ,że jesteś z nami Aniu, czasem.. bardzo mi brakuje Was! ....a jesień zawsze przypomina ... Quote
JamniczaRodzina. Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Jasieńko wczoraj pobiegła do ciebie Klarcia która była pod opieką SOS dla jamników :( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Anusiu, przytulam Kochana... o Jasiulce[*] pamiętamy... aż trudno uwierzyć, że za miesiąc miną 3 lata od Jej odejścia... Quote
anica Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Trzy lata...czasem wydaje mi się ,że to bardzo długo.. innym razem, że ...minęła krótka chwila.. Klarciu[*] biegaj maleńka ,szczęśliwa za TM... Quote
anica Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Jasieńka[*] ... po piętnastej minie trzy lata, jak pobiegłaś za TM... Dziękuję maleńka za każdą chwilę.. dziękuję za radość jaką dałaś.. dziękuję za miłość, którą Ciebie mogłam obdażyć ...dziękuję za to ,czego mnie nauczyłaś...dziękuję za.. wszystko! tyle jeszcze chciałabym Ci powiedzieć...ale to wszystko nie może oddać, tego co czuję... kochałam Ciebie...i kocham nadal Ciebie, Kajusię, Taksunię... i już nic tego nie jest wstanie tego zmienić!... do zobaczenia!... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Jasiulku ((*)) Kochaniusia... pamiętałam dzisiaj o Tobie od rana... Twoje odejście 3 lata temu było dla nas wszystkich bolesnym szokiem... przecież już wszystko szło ku dobremu... ech... będziesz w naszej pamięci na zawsze.... ufam w to, że gdzieś TAM czekacie na nas Wy - wszyscy nasi Najukochańsi Przyjaciele, i że naprawdę kiedyś będzie nam dane być razem już na zawsze, na wieczność... Psia brama do nieba Odszedłeś, lecz wciąż jesteś W moim sercu na zawsze zalegniesz W moje ciało wstąpiła Twa dusza Tak, że niestraszna mi powódź lub susza Kiedy stanę przed bramą Z łaską mi daną I zobaczę dostojne anioły To zatęsknię do psiej sfory Rzucę okiem na bramę do Nieba I szepnę ,,Mnie tam iść nie potrzeba Ja chcę iść tam, gdzie Astra odeszła Chcę z powrotem z tym miksem zamieszkać" Anioł westchnie, poda mi rękę A gdy już cała zblednę Popatrzy mi w oczy i szepnie: ,,Wybór należy do Ciebie" Doprowadzi mnie do pewnej bramy Przy której jakiś pies ukochany Ze skrzydłami i aureolą na głowie W moim języku dostojnie powie ,, Nikt jeszcze nie wybrał z ludzkości Nosów, ogonów, mięsa i kości Zostanie Ci to wynagrodzone" I założy mi PSIĄ aureolę... Czuwaj nad nami zza chmurki... do zobaczenia... Quote
anica Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Kajusiu[*].. Jasieńka[*] moje kochane Dziewczynki i Tinku[*] dawno temu byłeś...ale przecież byłeś z nami... Wesołych Świąt!!! jesteście z nami, może nie tak ,jak dawniej...ale Jesteście i będziecie już na zawsze! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Jasiulko[*]... jesteś w mojej pamięci, wciąż jesteś w sercu Twojej Mamci... tak już zostanie.... Quote
anica Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Jasieńka[*] jestem ,kocham i pamiętam! ...nawet jak czasem zapominam... Berni, dziękuję :) Quote
anica Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Dnia 26.03.2018 o 18:21, bou napisał: :*... Dziękuję Quote
anica Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Wszystkim ,którzy nas odwiedzają,składamy Najlepsze życzenia, Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". Quote
anica Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Jasiu[*] byłam tu wczoraj... jestem dzisiaj... chyba nie było jeszcze ani jednego dnia, odkąd odeszłaś, żebym nie myślała o Tobie!... Quote
anica Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Jasiu[*] maleńka, kochana paróweczko,dzisiaj 26maja, mam nadzieję że biegasz dzisiaj z moją mamą świętując Dzień matki! 1 Quote
anica Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Jasieńka[*] moja maleńka,.. wczoraj zapomniałam....dzisiaj jestem... tęsknię... Quote
anica Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Wszystkim którzy nas odwiedzają, składamy serdeczne życzenia ,Zdrowych, pogodnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia a także wielu wspaniałych chwil spędzonych w gronie najbliższych!!! Quote
anica Posted January 1, 2019 Posted January 1, 2019 Wszystkim, którzy nas odwiedzają , w Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil... Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziesz... Quote
anica Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Jasieńka[*] mija kolejny 26-sty , kiedy minie piętnasta... minie kolejny, miesiąc, rok, dzień, jak pobiegłaś za TM... tęsknię.... Quote
Recommended Posts