Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam przed momentem na jamnisię 32 zł ze sprzedaży pozabazrkowej. Potwierdź , jak dojdą.
Ciągle jeszcze czekamy na rozliczenie bazarku Zosi (jedna osoba tam zalega z wpłatą). Zosia przeleje te pieniądze bezpośrednio do ciebie. No i może z następnego bazarku coś skapnie, który szykuje bros ze smyczkowych fantów. Chwilowo tylko tyle :(.

Posted

[quote name='Basia1244']taki ekstras na święta dla jamnisi ode mnie posłałam - jak dojdzie potwierdź

Jest!!! :Rose:

[quote name='Zosia123']Jak dojdzie 62 zł z bazarku to proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/216784-PSIACZKOWY-BAZAREK-%29-na-4-psiaki-do-11-listopada-%29?p=17885305#post17885305

:Rose: i to też jest!!!!!

-ślicznie dziekuje w imieniu jamnisi, takze za urocze życzenia :)

Posted

Już idę ;)

Słowiczyca strzeliła dzisiaj ogromnego focha na widok pogody na dworze- pada deszcz ze śniegiem i jest zimno mokro i obrzydliwie..... w związku z tym jamnisia rzuciła zabawke na ziemię, zrobiła szybkie siku i zwiała z powrotem do domu :evil_lol:

Posted

ja też strzeliłam dzisiaj focha na widok pogody , Puśka mnie wsparła, tylko biszkopt nie wiedział o co nam biega i uparcie chciał spacerować

ulvhedinn napisał(a):
Już idę ;)

Słowiczyca strzeliła dzisiaj ogromnego focha na widok pogody na dworze- pada deszcz ze śniegiem i jest zimno mokro i obrzydliwie..... w związku z tym jamnisia rzuciła zabawke na ziemię, zrobiła szybkie siku i zwiała z powrotem do domu :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Ledwo odkopałam wątek. Podsumowałam finanse za 2011 (oczywiście "papier" przyjmie wszystko i nie boli, wiec jest na minusie 6 stówek).
Nowy rok zaczniemy wpływem z bazarku grudniowego bros, bo coś tam z niego będzie :), ale jeszcze trzeba poczekać.
A co słychać u jamnisi?

• 3 weeks later...
  • 4 months later...