Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kl. użytkowa, Poświata i Ofiklejda

Ofiklejda z Południowej Kniei, Poświata

co za zgrany duet! "noga w nogę" i biegną...

...i maszerują :lol:

a pan sędzia się namyśla :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
kl. użytkowa, Poświata i...???

.... i Ofiklejda z Południowej Kniei :) .

ps Małgosiu, czy będę mogła "zacytować" zdjęcia Poświaty w naszj galerii ???

Posted

Poświata napisał(a):
Pomna jest siostrą Poświaty, prawda że podobne ???

No! :crazyeye: Beata namąciłaś mi w głowie, teraz nie wiem która jest która :evil_lol:

Dziewczyny spadam! Jutro jedziemy na działkę, a ja cały dzień przy kompie:cool3: Reszta zdjęć jutro wieczorem jak wrócimy! Bajan będzie jutro szalał z Harmoszką :loveu: Pa pa!

Posted

Poświata napisał(a):

ps Małgosiu, czy będę mogła "zacytować" zdjęcia Poświaty w naszj galerii ???

Beatko nawet się nie pytaj! :lol: Bierz co chcesz! :bigok:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Kl. otwarta Jaźwiec, Rożek i Świtun

każda pora jest dobra na okazanie miłości swojemu pupilowi :loveu:

pełen luz :evil_lol: Jaźwiec się wcale nie denerwuje

To Grajek :razz:. Jaźwiec był w młodziezy - do otwartej jeszcze nie dorósł :razz:.

Posted

mmbbaj napisał(a):

Dziewczyny spadam! Jutro jedziemy na działkę, a ja cały dzień przy kompie:cool3: Reszta zdjęć jutro wieczorem jak wrócimy! Bajan będzie jutro szalał z Harmoszką :loveu: Pa pa!

Bawcie się dobrze, a my niecierpliwie czekamy na fotki. Są super !

Posted

Wielkie brawa dla wszystkich, którzy przyszli smażyć się na ringach;)
Pogoda dała popalić:evil_lol: .Bardzo to było wyczerpujące:shake: . Dzięki mmbaj mamy fotorelację:multi: . Uściski dla Jeżynki, która później poszalała i wygrała rasy polskie:laugh2_2:. A jeszcze nie skończyła roku:crazyeye: , co to później będzie:megagrin: :megagrin: :megagrin: . Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

Ooo tak! Pogoda delikatnie mówiąc uciążliwa...
mmbaj dziękuję za zdjęcia Barda. I czy mogłabym ...wiesz co...zciągnąć je sobie i wykorzystać :-) Z niecierpliwością czekam na resztę. Czy może zaplątała ci się gdzieś Reda ? Startowała w klasie razem z Jeżyną. To byl jej debiut , a ja ,babcia, nie zrobiłam żadnej fotki...

Posted

Obrazki z wystawy c.d. :bigok:

kl. weteranów, Dumka, wspaniała ogarza dama :loveu: i Hania

muszę wyznać, że to zdjęcie mnie wzruszyło...

obie szczęśliwe :lol:

Dumka, babcia Bajana :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Suki, porównanie

Poświata

Poświata i Udra :lol:

dumny pan...

i zadowolona Poświata :lol:

Poświata z medalem :multi:

Dumka w roli kibica, bardzo zadowolona ;)

Posted

Świtun i jego pan demonstrują możliwość dodatkowego zastosowania smyczy ;)

Świtun uznał, że woli pozować na leżąco :evil_lol:

ale w zamian zademonstrował piękny uśmiech :lol: , śliczny pies!

i upomniał się o swoje, modne okrycie :evil_lol:

Posted

Róg Nadburzańskie Granie, dumny ojciec siedmiorga maluchów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy1: :happy1: :happy1:

Wielkie gratulacje Rożku!!!:klacz: :klacz: :klacz: Niech się twoje dzieci zdrowo chowają! :loveu:

Posted

Dziękujemy za piękne zdjęcia! :) Szczerze mówiąc nie wiem co Karol chciał zrobić z tą smyczą (suszyć ręcznik?), ale dowiem się z czystej ciekawości ;)

Mam nadzieję, że pobyt na działce udał się, pomimo tego skwaru... bo Świtun ma już zdecydowanie dość takiej pogody! :shake: ledwo żyje...

Posted

Wojtecki napisał(a):
Małgosiu, wielkie dzięki za uwiecznienie naszej obecności (w tak wielu odsłonach ;) ) na Wystawie warszawskiej :lol:

Wojtek, robić zdjęcia Poświacie to prawdziwa przyjemność, poza tym jestem pod jej urokiem :loveu: Żałuję tylko, że nie odważyłam się wypróbować twojego aparatu...:cool3:

Ania W napisał(a):

mmbaj dziękuję za zdjęcia Barda. I czy mogłabym ...wiesz co...zciągnąć je sobie i wykorzystać :-)

a wykorzystaj je sobie! :lol:

Ania W napisał(a):
Z niecierpliwością czekam na resztę. Czy może zaplątała ci się gdzieś Reda ? Startowała w klasie razem z Jeżyną. To byl jej debiut , a ja ,babcia, nie zrobiłam żadnej fotki...

oj babciu:nono: ...Aniu, nie wiem czy mam Redę, ale obiecuję jutro sprawdzić! Dziś już nie mam siły, właśnie wróciliśmy z działki i śpieszyłam się żeby uzupełnić moją fotorelację :lol:

pwlkpsnk napisał(a):
Wielkie brawa dla wszystkich, którzy przyszli smażyć się na ringach;)
Pogoda dała popalić:evil_lol: .Bardzo to było wyczerpujące:shake: . Dzięki mmbaj mamy fotorelację:multi: . Uściski dla Jeżynki, która później poszalała i wygrała rasy polskie:laugh2_2:. A jeszcze nie skończyła roku:crazyeye: , co to później będzie:megagrin: :megagrin: :megagrin: . Pozdrawiamy serdecznie.

I ja wszystkim baaaaaardzo serdecznie gratuluję! :klacz: Podziwiałam waszą pracę na ringach i byliście wspaniali!
Wielkie brawa i całuski dla Jeżynki! :loveu: Wyobrażam sobie jaka szczęśliwa była Monika i żałuję, że już nie miałam okazji tego ufocić :lol:

Hania napisał(a):
To Grajek :razz:. Jaźwiec był w młodziezy - do otwartej jeszcze nie dorósł :razz:.

No, wiedziałam, że coś poplączę :oops: Dzięki Haniu, zaraz poprawię :lol:

Posted

Paula_i_Świst napisał(a):
Dziękujemy za piękne zdjęcia! :)

Cieszę się, że na tej wystawie byłam bez Bajana.Sama mogłam nareszcie poznać i podziwiać wasze psy! :lol: Robienie im zdjęć to była czysta przyjemność :loveu: I nawet nie myślałam, że tak dużo ich wyjdzie, bo ja jestem początkujący fotograf ;)

Paula_i_Świst napisał(a):
Mam nadzieję, że pobyt na działce udał się, pomimo tego skwaru... bo Świtun ma już zdecydowanie dość takiej pogody! :shake: ledwo żyje...

Na działce było super i tam nawet upał tak nie dokuczał jak w mieście! Bajan dwa razy chodził nad rzekę i kąpał się, a poza tym ...była Harmonia, czyli Monia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ...Ale generalnie upału też ma dosyć :diabloti: