agag22 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No i oooogroooomne gratulacje dla Jeżynki, Moniki i Hani- to wpaniały sukces- taka młodziutka i już tak się rozbija po ringach...! Tak trzymaj ślicznotko! Quote
KUMPELka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gratulujemy wszystkim :multi: :multi: Gosiu, wspaniała fotorelacja, dziękuję. Tylewspaniałych psów :loveu: Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Niektórzy wcale nie narzekali na upał...:evil_lol: :loveu: A ja na wystawie poznałam Marysię i jej śliczną Unę :lol: Obie solo, bo Marysia robiła zdjęcia, a Una odpoczywała i pilnowała ich dobytku ;) Mimo, że zajęta, Una wyraziła zgodę na krótką sesję zdjęciową... Quote
Hania Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mmbbaj napisał(a)::loveu: Mmbaj - ale złapałaś miny Uny :lol:. Super fotki. Na pierwszej Una wygląda jak szczeniaczek :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mmbbaj napisał(a):Niektórzy wcale nie narzekali na upał...:evil_lol: :loveu: Ale dzidzia :lol: Ciekawe komu się chciało taszczyć tą miednicę - ale czego nie robi się dla dziecka :evil_lol: mmbbaj napisał(a): A ja na wystawie poznałam Marysię i jej śliczną Unę :lol: Oj, chyba Unie ktoś podpadł :cool1: mmbbaj napisał(a): Proszę jaka mina :-o Wyprostowana jak w kołnierzu usztywniającym :evil_lol: można książkę postawić :evil_lol: mmbbaj napisał(a): Prawdziwa dama :multi: :p Quote
Marysia_i_gończy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 mmbbaj napisał(a): Mimo, że zajęta, Una wyraziła zgodę na krótką sesję zdjęciową... mmbbaj ale super, że pofociłaś troszkę Unę!! :multi: :multi: :multi: Juhu!! Ale się cieszę!! :multi: :multi: :multi: Czy mogę w wolnej chwili przekleić kilka fotek do Uny galerii?? Pozdrawiamy z podróży Marysia i Una Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):mmbbaj ale super, że pofociłaś troszkę Unę!! :multi: :multi: :multi: Juhu!! Ale się cieszę!! :multi: :multi: :multi: Czy mogę w wolnej chwili przekleić kilka fotek do Uny galerii?? Pozdrawiamy z podróży Marysia i Una Ależ Marysiu, jeśli taki świetny fotograf jak ty pyta mnie czy może...to ja mogę być tylko zaszczycona :gent: Oczywiście, że możesz! Wklejając tu fotki Uny miałam nawet tremę bo ty jej robisz takie piękne :loveu: Bardzo się cieszę, że miałam okazję zobaczyć ją "na żywo", jest prześliczna! :lol: serdecznie pozdrawiam! Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Ogaruskom gratuluję przepięknej galerii:loveu: . mmbaj, superfoty:multi: Mnie bardzo ciekawiło, jak wielu było twardzieli, którzy mimo skwaru dotarli. I okazuje się, że tu ogarki zostały pobite. Więksi twardziele z naszych psów czy może raczej właścicieli?!:evil_lol: Gończaków zabrakło tylko sześcioro (a zatem wystartowało 38), ogarusków zabrakło ośmioro (czyli wystartowało 18). Ale to i tak w obu przypadkach znaczące stawki! Jeśli chodzi o fotorelację, to teraz z opóźnieniem, ale spróbują nadrobić gończaki:eviltong: :evil_lol: . Zaznaczam, że zdjęcia nie moje, ale dobrej duszki, która była w stanie w ten upał jeszcze pstrykać fotki. Ja je tylko "przystosowałam". To na początek chłopaki: FRED Czarnowski Trop (dosk. Zw. Mł) i ROSZKO Sirius (dosk) - klasa młodzieży AGENT Park Welski (dosk., CWC) i Amor Cnotliwy Nos (dosk.) - klasa pośrednia Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 AS-MOL z Kosmolanki (dosk., CWC) - klasa otwarta klasa użytkowa: z prawej TROP od Gajowego Maruchy (dosk.), pozostałych nie rozpoznaję, może ktoś pomoże?? MORUS Rumcajsowe Obejście (dosk.) - klasa użytkowa Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 ARGON Park Welski (dosk.) - klasa pośrednia ATOS Piękna Wieś (dos., CWC, NPwR, II BIS ras polskich) - klasa użytkowa Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Teraz dziewczyny: MELODIA Wiślany Gaj (w.o.), PUMA Rumcajsowe Obejście (w.o.) i MALMA Wiślany Gaj (w.o., 1) MELODIA Wiślany Gaj (w.o.) i PUMA Rumcajsowe Obejście (w.o.) - klasa szczeniąt BONA Park Welski (dosk., Zw. Mł.), BURDA Wilczy Pazur (dosk.) i CZERTA Cnotliwy Nos (dosk.) - klasa młodzieży HRABIANKA Wilczy Pazur (dosk.) - klasa młodzieży BURDA Wilczy Pazur (dosk.) - klasa młodzieży MANTA Czas na Łowy (dosk.) - klasa młodzieży Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Zestaw mieszany: SIM z Warmińskich Szczekaczy (dosk., NWwR) - klasa weteranów SIM z Warmińskich Szczekaczy (NWwR) i AURA Prima Goniec (dosk. w kl. użytkowej) HRABINA Wędrowiec do Świtu (dosk. CWC), KNIEJA Goniec Pomorski (dosk.), CZUBA Ruś nad Łyną (dosk.) i TREMA od Gajowego Maruchy (dosk.) - klasa otwarta "na stojaka"... ...i w akcji GALA z Doliny Łodyni (dosk.) - klasa otwarta Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Dziewczyny, cd.: ERA Goniec Pomorski (dosk.) - klasa championów BYSTRA Olfactus (dosk., CWC) - klasa championów UNA Hulaj Dusza (dosk. CWC) - klasa użytkowa AKCJA Goniec Pomorski, zwana Zulą (dosk.) - klasa weteranów Wybór NSwR, od lewej: PSOTA Kłusująca Sfora (dosk., CWC w kl. pośrdeniej, NSwR), HRABINA Wędrowiec do Świtu (dosk, CWC w kl. otwartej), UNA Hulaj Dusza (dosk., CWC w kl. użytkowej), BYSTRA Olfactus (dosk. CWC w kl. championów) Z wyboru Zw. Rasy, od lewej: ATOS Piękna Wieś (dosk., CWC, NPwR, Zw. Rasy) i PSOTA Kłusująca Sfora (dosk. CWC, NSwR) Quote
Ania-i-Psota Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 I jeszcze piękna czekoladka, której nie rozpoznaję ??LIMBA Ziębowe Wzgórze Quote
Hania Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ania-i-Psota napisał(a): klasa użytkowa: z prawej TROP od Gajowego Maruchy (dosk.), pozostałych nie rozpoznaję, może ktoś pomoże?? LAS-ER Olfactus, MORUS Rumcajsowe Obejscie i TROP od Gajowego Maruchy MORUS Rumcajsowe Obejście (dosk.) - klasa użytkowa Wydaje mi się, ze to zwycięzca klasy championów - HAJDUK Goniec Pomorski Quote
Marysia_i_gończy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mmbbaj dziękuję :) :loveu: I strasznie się cieszę, że je wkleiłaś, to fascynujące zobaczyć swojego psa z innego punktu widzenia :loveu: Każde zdjęcie jest własnością autora, dla mnie to kompletnie niedopuszczalne, żeby je tak sobie brać bez pytania!! Aniu czy ja mogę te z Uneczką do Uneczkowej galerii wkleić?? :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Hania Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania-i-Psota napisał(a):Zestaw mieszany: SIM z Warmińskich Szczekaczy (dosk., NWwR) - klasa weteranów SIM z Warmińskich Szczekaczy (NWwR) i AURA Prima Goniec (dosk. w kl. użytkowej) Z tego co wiem to na tej wystawie nie było tytułu NWwR - oba psy szły na finały. Na wielu wystawach jest porównanie i wtedy idzie jeden a tutaj stwoierdzili, ze weteranów jest tak mało, ze moze na BIS iść i pies i suka. Zresztą Zula nawet była na BIS-ie, a gdyby SIm miał tytuł NWwR to by nie mogła. :razz: Quote
Ania-i-Psota Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Aniu czy ja mogę te z Uneczką do Uneczkowej galerii wkleić?? :loveu: Marysiu, nie ma problemu. Dobra duszyczka, która robiła te zdjęcia, nie ma absolutnie nic przeciwko temu. A myślę nawet, że się ucieszy.:lol: Hania napisał(a): Z tego co wiem to na tej wystawie nie było tytułu NWwR - oba psy szły na finały. Na wielu wystawach jest porównanie i wtedy idzie jeden a tutaj stwoierdzili, ze weteranów jest tak mało, ze moze na BIS iść i pies i suka. Zresztą Zula nawet była na BIS-ie, a gdyby SIm miał tytuł NWwR to by nie mogła. :razz: Jeśli tak było, jak piszesz Haniu, bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych, a szczególnie Zulkę.:placz: Upał nie pozwolił mi na osobiste śledzenie wszystkich wyników i posługiwałam się zapiskami innych. Quote
Hania Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania-i-Psota napisał(a): Jeśli tak było, jak piszesz Haniu, bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych, a szczególnie Zulkę.:placz: Upał nie pozwolił mi na osobiste śledzenie wszystkich wyników i posługiwałam się zapiskami innych. :glaszcze::calus: Był taki upał, że wszystkim wszytsko się mieszało. Do tego zamieszanie wprowadzały karteczki wydawane przez sędziego. Myślę, ze Zula się nie obraziła :razz: Quote
Ania-i-Psota Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 I jeszcze mały aneks spoza ringu wystawowego Na upał najlepsze było ubranko z mokrego ręcznika:lol: , o czym zresztą już sygnalizowały ogarki; tu w całej okazałości prezentuje je CZUBA Ruś nad Łyną Mimo upału chętnych do zabawy nie brakowało; tu siostrzyczki MELODIA I MALMA Wiślany Gaj... ... a tu PSOTA Kłusująca Sfora i nowo poznany husky; bardzo przypadli sobie do gustu:loveu: Co na to BARD? Aż strach pytać:oops: A na zakończenie jeszcze inny ciekawy akcent. W Warszawie gończe polskie na towarzyszących wystawie zawodach agility miały też swoją reprezentantkę, a jakże :eviltong: Odnosząca wiele sukcesów w tym sporcie BETA Ruś nad Łyną (zwana SAGĄ) ze swoją przewodniczką Magdą Pozdrawiamy Quote
AgaiPhara Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ania-i-Psota napisał(a): ... a tu PSOTA Kłusująca Sfora Jej, a ja przez chwilę myślałam, że to mój Pharulec. Momentami są do siebie niesłuchanie podobne! Aniu, wielkie dzięki za tę fotorelację (podziękowania również dla autora zdjęć) - namiastkę wystawy w gończej pigułce. Quote
Ania-i-Psota Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 AgaiPhara napisał(a):Jej, a ja przez chwilę myślałam, że to mój Pharulec. Momentami są do siebie niesłuchanie podobne! Aga, w końcu co siostrzyczki, to siostrzyczki:loveu: :lol: AgaiPhara napisał(a):Aniu, wielkie dzięki za tę fotorelację (podziękowania również dla autora zdjęć) - namiastkę wystawy w gończej pigułce. Drobiazg, robiłam to z wieeelką przyjemnością. A dla autora zdjęć duża buźka:loveu: Quote
Recommended Posts