Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szariczku, psinuś... Jesteś taaaki fajny:iloveyou:
A domku nie masz:-(

Od początku zdawałam sobie sprawę, że z adopcją Szarika będą problemy, no i chyba są:roll:
Bo trafiają sie fajni ludzie, ale nawet oni pewnych rzeczy nie przeskoczą...
A Szarik niestety jest pieskiem w latach
jak to owczarki w latach ma problemy ze stawami
jest głuchy
I to wszystko stwarza pewne ograniczenia... rozliczne ograniczenia.
A na siłę niczego robić nie wolno - bo przecież chodzi o to, żeby Szarik znalazł dom DOBRY I NA ZAWSZE...
W wypadku psa w tym wieku bardziej niż kiedykolwiek nie wolno nam ryzykować, ze coś pójdzie nie tak.
Także Szariczku - szukamy.

Posted

Szukamy Szarik, nie bój się, nie zostawimy cię. Jak już Basiaap się zabrała za szukanie domku i za ciebie - bo to była taka miłość od początku, sama to widziałam - to w końcu najlepszy pod słońcem domek będziesz miał.

Posted

Szarik - wraca na pierwszą stronę.
I przypomina jaki jest piękny :loveu:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/3528/szarikportret01small7bb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Zaglądają, zaglądaja, tylko niedawno wrócili do domostwa.
A to szariczek jeszcze nie w domku :mad: - co te domki takie opieszałe. Taki super psiul, i domku nie może sobie poszukać.
Swoja droga - taki jakiś zastój z dobrymi domkami.
Szarik sie przypomina i czeka.

Posted

Ech - Szarik wygląda coraz lepiej, zrobił się ślicznym psem - moze dziś z ciocią Pauliną zrobimy fotki.

Charakter ma świetny - jest spokojny, zrównoważony, łagodny, cienia agresji w stosunku do ludzi.

Do tego radosny, zainteresowany światem - momentami zachowuje się po prostu jak szczeniak.:loveu:

Ale co z tego - jest stary, jest głuchy, jest duży.... :-(

Posted

Noo ojak szczeniaczek - jak sie ostatnio bawił na spacerku z jedną suczką... do ziemi przypadał na pzrednie łapy i ogonem wywijał :evil_lol: Taki to z niego ananas :evil_lol:

Posted

[quote name='PaulinaT']Noo ojak szczeniaczek - jak sie ostatnio bawił na spacerku z jedną suczką... do ziemi przypadał na pzrednie łapy i ogonem wywijał :evil_lol: Taki to z niego ananas :evil_lol:[/quote]

...aaa, to wreszcie rozumiem, któremu to psu chcesz wytłumaczyć, zeby sobie menu z kotów odpuścił... :lol:

...i co, on nic? :shake: - dalej ma na nie apetyt? :angryy:

Posted

Nooo to mnie ciocia kinga namierzyła :evil_lol:
No niestety... ale pracuję nad tym usilnie... ciekawe jakie będa efekty :shake:
Tyle , że drogi szarik nie wiem jednego: trafiła kosa na kamień :diabloti: