PaulinaT Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Miałas napisać do basiaap lub do mnie na maila którego podawałam, nie mam możliwości wysłania ci ankiety na priv :roll: Quote
PaulinaT Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='basiaap'][COLOR=red][B][U]Agrene[/U][/B][/COLOR] - podaj mi prosze swojego maila, tu albo na pw.[/quote] a mój mail jak już wcześniej pisałam: [email][email protected][/email] Quote
agrene Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wydawało mi się ze wysłałam! ale mam nowy komp., i moze sie jeszcze nie skomunikowalismy Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Szariczku - dawno cie nie widziałam. Jesteś psiakiem który powinien mieć domek - dlatego pójdę z tobą na górę i spróbujemy go poszukać. Quote
basiaap Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Szariczku, psinuś... Jesteś taaaki fajny:iloveyou: A domku nie masz:-( Od początku zdawałam sobie sprawę, że z adopcją Szarika będą problemy, no i chyba są:roll: Bo trafiają sie fajni ludzie, ale nawet oni pewnych rzeczy nie przeskoczą... A Szarik niestety jest pieskiem w latach jak to owczarki w latach ma problemy ze stawami jest głuchy I to wszystko stwarza pewne ograniczenia... rozliczne ograniczenia. A na siłę niczego robić nie wolno - bo przecież chodzi o to, żeby Szarik znalazł dom DOBRY I NA ZAWSZE... W wypadku psa w tym wieku bardziej niż kiedykolwiek nie wolno nam ryzykować, ze coś pójdzie nie tak. Także Szariczku - szukamy. Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Szukamy Szarik, nie bój się, nie zostawimy cię. Jak już Basiaap się zabrała za szukanie domku i za ciebie - bo to była taka miłość od początku, sama to widziałam - to w końcu najlepszy pod słońcem domek będziesz miał. Quote
PaulinaT Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ech Szarik Szarik.... :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
supergoga Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szarik bardzo, bardzo pilnie potrzebuje domku - pomóżcie mu go poszukać. Quote
PaulinaT Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szarik [U][B]pilnie[/B][/U] potrzebuje domu!!! Z naciskiem na pilnie!!!!! Quote
supergoga Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szariku - pokazuj się zawsze na samej górze Quote
PaulinaT Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Szarik - wraca na pierwszą stronę. I przypomina jaki jest piękny :loveu: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/3528/szarikportret01small7bb.jpg[/IMG][/URL] Quote
PaulinaT Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jak to jest że do Szarika nikt nie zagląda? :-( Quote
supergoga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Zaglądają, zaglądaja, tylko niedawno wrócili do domostwa. A to szariczek jeszcze nie w domku :mad: - co te domki takie opieszałe. Taki super psiul, i domku nie może sobie poszukać. Swoja droga - taki jakiś zastój z dobrymi domkami. Szarik sie przypomina i czeka. Quote
PaulinaT Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wakacyjny chyba :shake: zstój ma sie rozumieć mam na myśli. Quote
basiaap Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 No niestety chyba tworzymy tu 3-osobową grupę fanek Szarika, Paulina i suoergoga, i ja. Tylko że zadna z nas nie ma domku dla Szarika:shake: Quote
basiaap Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Ech - Szarik wygląda coraz lepiej, zrobił się ślicznym psem - moze dziś z ciocią Pauliną zrobimy fotki. Charakter ma świetny - jest spokojny, zrównoważony, łagodny, cienia agresji w stosunku do ludzi. Do tego radosny, zainteresowany światem - momentami zachowuje się po prostu jak szczeniak.:loveu: Ale co z tego - jest stary, jest głuchy, jest duży.... :-( Quote
PaulinaT Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Noo ojak szczeniaczek - jak sie ostatnio bawił na spacerku z jedną suczką... do ziemi przypadał na pzrednie łapy i ogonem wywijał :evil_lol: Taki to z niego ananas :evil_lol: Quote
kinga Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='PaulinaT']Noo ojak szczeniaczek - jak sie ostatnio bawił na spacerku z jedną suczką... do ziemi przypadał na pzrednie łapy i ogonem wywijał :evil_lol: Taki to z niego ananas :evil_lol:[/quote] ...aaa, to wreszcie rozumiem, któremu to psu chcesz wytłumaczyć, zeby sobie menu z kotów odpuścił... :lol: ...i co, on nic? :shake: - dalej ma na nie apetyt? :angryy: Quote
PaulinaT Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nooo to mnie ciocia kinga namierzyła :evil_lol: No niestety... ale pracuję nad tym usilnie... ciekawe jakie będa efekty :shake: Tyle , że drogi szarik nie wiem jednego: trafiła kosa na kamień :diabloti: Quote
Recommended Posts